el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2022

Το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους (19:00) κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Serie A.

Το ματς στο «Σαν Σίρο» είναι πολύ κρίσιμο και για τις δύο πλευρές. Η Μίλαν ύστερα από τη βαριά ήττα στο Champions League στην έδρα της Τσέλσι (3-0) καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος με φόντο την κορυφή.

Η Γιουβέντους μεσοβδόμαδα με 3-1 κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα «κέρδισε» κι άλλο χρόνο και τώρα θα ψάξει τη νίκη ώστε να ξεκινήσει το ντεμαράζ για την επιστροφή της στη διεκδίκηση του τίτλου.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους για την 9η αγωνιστική της Serie A γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Μίλαν – Γιουβέντους: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2022

Με σκυμμένο κεφάλι επέστρεψε στη βάση της από το Λονδίνο η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους τον τελευταίο χρόνο ηττήθηκαν «σβηστά» 3-0 από την Τσέλσι. Έτσι από εκεί που είχαν το πάνω χέρι με φόντο την πρόκριση βρέθηκαν στην 3η θέση σε ισοβαθμία με τους «μπλε» στους 4 βαθμούς, ενώ η Σάλτσμπουργκ πέρασε στην κορυφή (5β.).

Ο Στέφανο Πιόλι είχε πολλά ελαφρυντικά για την εικόνα της ομάδας. Oι μαζεμένες απουσίες ήταν ξεκάθαρο πως επηρέασαν την ομάδα, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό με το τέρμα του Φοφανά. Ουσιαστικά το ματς «τελείωσε» στο 56’ όταν ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 2-0. Κάπου εκεί ο τεχνικός της Μίλαν έδειξε συμβιβασμένος με την ήττα αφού και η εικόνα των παικτών του δεν έδειχνε ικανή για να ανατρέψει την κατάσταση. Έτσι, άνοιξε το ροτέισον κοιτώντας προφανώς και το ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους. Το 3-0 του Τζέιμς στο 62’ αποτέλεσε την χαριστική βολή σε ένα ματς όπου στη συνέχεια «έσβησε» εντελώς και από τις δύο ομάδες.

Τα μέτωπα πλέον είναι πολλά για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» καλούνται να αφήσουν στην άκρη τη μάχη της πρόκρισης στο Champions League, η οποία γίνεται θρίλερ. Στρέφονται άμεσα σε αυτή της Serie A με στόχο να παραμείνουν δυναμικά στη μάχη της πρώτης θέσης, από την οποία απέχουν 3 βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μία αναστάτωση ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα, καθώς πριν τη διακοπή είχε υπάρξει και η ήττα από την πρωτοπόρο Νάπολι, τώρα ήρθε το νέο «χτύπημα» στην Ευρώπη, ενώ το ρόστερ δεν δείχνει να έχει το απαιτούμενο βάθος σε καίριες θέσεις.

milan-juventus2-novibet

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για το ντέρμπι στο Μιλάνο διανύοντας την πρώτη περίοδο σχετικής ηρεμίας στη φετινή σεζόν. Οι «μπιανκονέρι» με τα «τρίποντα» κόντρα στη Μπολόνια (3-0) και τη Μακάμπι Χάιφα (3-1) έγραψαν για πρώτη φορά στη σεζόν δύο κολλητές νίκες. Έτσι, ο Μάσιμο Αλέγκρι κερδίζει σημαντικό χρόνο για να προετοιμάσει την ομάδα του για πρώτη φορά με καλύτερη ψυχολογία ενόψει μιας αναμέτρησης που έχει κομβική σημασία.

Στη βαθμολογία της Serie A η Γιουβέντους είναι με την πλάτη στον τοίχο. Το «στραβό» ξεκίνημα την έχει κάνει να χάσει σημαντικό έδαφος και με το -7 από την κορυφή παλεύει να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως ίσως για πρώτη φορά στη χρονιά ο τεχνικός της ομάδας βλέπει το ιατρικό δελτίο να καθαρίζει και έτσι μπορεί να διαχειριστεί με πολύ μεγαλύτερη άνεση τα παιχνίδια αλλά και να «δέσει» την ομάδα του, που ουσιαστικά από τη σέντρα της σεζόν παίζει μονίμως με σημαντικές απουσίες.

milan-juventus3-novibet

Την περασμένη Τετάρτη οι τρεις βαθμοί κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (3-1) ήρθαν σχεδόν σβηστά στο Τορίνο. Ο Ραμπιό άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό και ο Βλάχοβιτς στο 50’ έκανε το 2-0. Ουσιαστικά το άγχος επέστρεψε για οκτώ λεπτά και στο διάστημα της μείωσης του σκορ απ’ τον Ντέιβιντ (75’) μέχρι και το 3-1 με το νέο τέρμα του Ραμπιό (83’), που έγραψε και το τελικό σκορ. Έτσι, οι «μπιανκονέρι» πήραν τους πρώτους βαθμούς στον 8ο όμιλο του Champions League και απ’ το -4 από Μπενφίκα και Παρί θα παλέψουν μέχρι τέλους για την πρόκριση.

Μίλαν – Γιουβέντους: Στατιστικά & Προϊστορία 08/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες 221 φορές. Η Γιουβέντους έχει επικρατήσει σε 87 ντέρμπι, η Μίλαν έχει 63 νίκες, ενώ 71 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στα περσινά μεταξύ τους ντέρμπι καμία ομάδα δεν πανηγύρισε τη νίκη ενώ επιβεβαιώθηκε και τις δύο φορές το Under 2.5 Γκολ (1-1, 0-0).
  • Το Over 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί και στα πέντε τελευταία ματς της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν μετράει τρία διαδοχικά GG & Over 2.5
  • Για πρώτη φορά στη σεζόν η Γιουβέντους πετυχαίνει δύο κολλητές νίκες.
  • Εκτός έδρας οι «μπιανκονέρι» δεν έχουν ακόμη νίκη (0-2-2).

Μίλαν – Γιουβέντους: Προγνωστικά 08/10/2022

Πολύ οριακό παιχνίδι. Η Μίλαν είναι καλύτερη συνολικά όμως δείχνει πως μπαίνει σε μία περίοδο κοιλιάς με τις απουσίες που προκύπτουν να δημιουργούν σημαντικά εμπόδια στον Στέφανο Πιόλι. Η Γιουβέντους τώρα βρίσκει τα πατήματά της και προσπαθεί να ξεπεράσει το προβληματικό της ξεκίνημα, ενώ σιγά-σιγά μετράει σημαντικές επιστροφές στο ρόστερ της.

Υπό αυτές τις συνθήκες ο φαβοριτισμός της Μίλαν ίσως είναι λίγο υπερβολικός.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ Χ2 ΣΤΟ 1.74 ΣΤΗ NOVIBET

O Ντούσαν Βλάχοβιτς δείχνει να ξεπερνάει τις διαφορές του με τον Μάσιμο Αλέγκρι και δείχνει να «κουμπώνει» καλύτερα στην ενδεκάδα. Στα τελευταία δύο ματς έχει δύο γκολ και ανεβάζει παιχνίδι με παιχνίδι την απόδοσή του.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΝΤ.ΒΛΑΧΟΒΙΤΣ ΣΤΟ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς θα παιχτεί στο όριο, αφού κρίνονται πολλά στη βαθμολογία και για τις δύο ομάδες. Οι μάχες στο κέντρο και τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν αποκλείεται να «φορτώσουν» με κάρτες το μπλοκάκι του Ντανιέλε Ορσάτο.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

milan-juventus5-novibet


Μίλαν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/10/2022

Mε πολλά προβλήματα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της Μίλαν. Για ακόμη ένα ματς ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μενιάν, Φλορέντσι, Ερνάντες και Καλάμπρια, αλλά και τους Μεσίας, Σαλεμάκερς και Κιάερ. Έτσι, το «οπλοστάσιο» του τεχνικού της ομάδας περιορίζεται σημαντικά, με τους Ιταλούς ρεπόρτερ να μην αποκλείουν κάποιο τρικ την τελευταία στιγμή σε τακτικό επίπεδο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Ντεστ, Καλούλου, Τομόρι, Μπαλό-Τουρέ – Μπενασέρ, Τονάλι – Κρούνιτς, Ρέμπιτς, Λεάο – Ζιρού

milan-juventus1-novibet

Γιουβέντους; Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/10/2022

Αρχίζει και ομαλοποιείται η κατάσταση στο μέτωπο των τραυματισμών. Παραμένουν εκτός για τον Αλέγκρι οι Κιέζα, Πογκμπά, Ακέ και Κάιο Ζόρζε. Από εκεί και πέρα ο Μίλικ, που έμεινε εκτός προληπτικά κόντρα στη Μακάμπι, όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην κορυφή του 4-4-2 της Γιουβέντους δίπλα στον Βλάχοβιτς. Εκτός σίγουρα για δεκαπέντε μέρες ο Ντε Σίλιο, που χτύπησε στο τελευταίο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σέζνι – Κουαδράδο, Μπρέμερ,, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο – Κόστιτς, Παρέδες, Λοκατέλι, Ντι Μαρία – Βλάχοβιτς, Μίλικ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ