el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/11/2022

Κλείνουν οι εκκρεμότητες στον 5ο όμιλο. Με το ένα από τα δύο εισιτήρια της επόμενης φάσης του Champions League να παραμένει ανοιχτό, η Μίλαν υποδέχεται στο «Σαν Σίρο» τη Σάλτσμπουργκ (22:00), στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Οι «ροσονέρι» έχουν επτά βαθμούς και έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους συνέχεια, ωστόσο, αυτή θέλουν οπωσδήποτε να είναι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Για να τα καταφέρουν χρειάζεται να μη χάσουν στα παιχνίδι κόντρα στους Αυστριακούς, που παίζουν τα ρέστα τους.

Οι «ταύροι» είναι στην 3η θέση με έξι βαθμούς στη βαθμολογία στον 5ο όμιλο και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να περάσουν στην επόμενη φάση. Δεν τους βολεύει η ισοπαλία, με την οποία συνεχίζουν στο Europa League. Αν ηττηθούν η ήττα τους μπορεί να είναι ανώδυνη, αφού θα χάσουν την 3η θέση, μόνο εφόσον νικήσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο. Σε αυτή την περίπτωση τερματίζουν στην τελευταία θέση του γκρουπ.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μίλαν και τη Σάλτσμπουργκ για την 6η αγωνιστική του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Champions League!

 


Μίλαν – Σάλτσμπουργκ: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/11/2022

«Στραπάτσο» για τη Μίλαν στο Τορίνο. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είδε το έργο της για τη διατήρηση του τίτλου του πρωταθλητή να δυσκολεύει σημαντικά. Η «γκρανάτα» επικράτησε με σκορ 2-1 κόντρα στους «ροσονέρι» που παρουσιάστηκαν αρκετά κακοί και γνώρισαν μια δικαιολογημένη ήττα.

Η «ζημιά» στη βαθμολογία της Serie A ήταν σημαντική. Η Μίλαν έπεσε στην 3η θέση, αφού την ξεπέρασε στο +1 η Αταλάντα, ενώ η Νάπολι με τη νίκη που σημείωσε «άνοιξε» τη διαφορά από τους «ροσονέρι» στους έξι βαθμούς. Κάπως έτσι έλαβε τέλος και στο σερί των τριών νικών σε όλες τις διοργανώσεις που είχε δώσει μεγάλη ηρεμία στην ομάδα. Φυσικά χρόνος για… απογοήτευση δεν υπάρχει, αφού η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League είναι στους must στόχους της σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που σε έναν όμιλο μαζί με Τσέλσι, Σάλτσμπουργκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τα προγνωστικά ήταν υπέρ της.

Πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να βαδίζουν σε γερές βάσεις και δείχνουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στον Στέφανο Πιόλι, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2025. «Πρέπει να έχουμε φιλοδοξίες. Να γνωρίζουμε πως πρέπει να κάνουμε θυσίες για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, τις νίκες μας. Έχουμε υιοθετήσει και πάλι τη φιλοσοφία της νίκης σε κάθε ματς. Η Μίλαν είναι μέσα μου, έχω συναισθήματα, μεγάλη ευθύνη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο σύλλογο. Έχω αλλάξει από τότε που ανέλαβα την ομάδα. Είμαι διαφορετικός και καλύτερος και δουλεύω με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό», ήταν τα λόγια του Πιόλι.

milan salzburg2 novibet

Με ηρεμία ταξιδεύει στην Ιταλία η Σάλτσμπουργκ ενόψει του «τελικού» απέναντι στη Μίλαν. Το σαββατοκύριακο, κάνοντας αρκετό ροτέισον, επικράτησε εντός έδρας με το «σβηστό» 1-0 κόντρα στη Χάρτμπεργκ για το πρωτάθλημα χάρη σε τέρμα του Οκαφόρ στο 48ο λεπτό.

Έτσι, κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες ύστερα από το 0-0 με τη Στουρμ Γκρατς, που αποδεικνύεται αρκετά «σκληρό καρύδι» τη φετινή χρονιά στη μάχη του τίτλου. Οι παίκτες του Γιάισλε διατηρήθηκαν στην κορυφή στη βαθμολογία της Bundesliga Αυστρίας, διατηρώντας την απόστασή στους 2 βαθμούς από τη 2η θέση και τη Στουρμ.

milan salzburg3 novibet

«Καταλαβαίνουμε όλοι πως θα είναι εντελώς διαφορετικό ματς αυτό κόντρα στη Μίλαν. Πηγαίνουμε στο Μιλάνο έχοντας ψηλά το κεφάλι μας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε και στο τέλος θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε ή όχι. Πιστεύω στον τρόπο παιχνιδιού μας και τον εμπιστεύομαι. Τους τρομάξαμε ήδη μία φορά, παρότι είναι μία ομάδα top επιπέδου. Πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο ματς απέναντι στη Μίλαν και ίσως να χρειαστεί κι αυτοί να μην είναι στην καλύτεροί τους μέρα…», είπε ο 34χρονος τεχνικός των Αυστριακών, που δείχνουν έτοιμοι για τη μεγάλη αποστολή.

milan salzburg4 novibet

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ: Στατιστικά & Προϊστορία 02/11/2022

  • Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες (1-1) στον πρώτο γύρο στη «RedBull Arena». Η Σάλτσμπουργκ είχε προηγηθεί με γκολ του Οκαφόρ (28’) και η Μίλαν απέναντι με τέρμα του Σάλεμακερς (40’).
  • Στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν μετράει μία νίκη και μία ήττα στο Champions League.
  • Η ομάδα του Πιόλι μόνο σε ένα ματς στη διοργάνωση κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν.
  • Τρία σερί Νο Goal μετρούν οι «ροσονέρι» στον όμιλο.
  • Μόνο σε ένα ματς των Αυστριακών φέτος στη διοργάνωση δεν επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.
  • Στο Champions League η Σάλτσμπουργκ μετράει δύο ισοπαλίες εκτός έδρας στις οποίες επιβεβαιώθηκε το Ακριβές Σκορ 1-1.


Μίλαν – Σάλτσμπουργκ: Προγνωστικά 02/11/2022

Ο τόσο έντονος φαβοριτισμός της Μίλαν δικαιολογείται μόνο λόγω του ονόματός της. Είναι σωστά το φαβορί καθώς παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ που πρέπει να ρισκάρει αρκετά, όμως έχει δείξει ικανή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο.

Σαφώς σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους η μάχη ενδεχομένως θα μεταφερθεί περισσότερο στη «σκακιέρα» των δύο προπονητών, ωστόσο, οι άμυνες αποτελούν «πληγή» και για τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής στον όμιλο.

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET

Είτε αν τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι το φινάλε, είτε αν τα πάντα παραμένουν ανοιχτά το τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού θα έχει φάσεις.

ΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑΞΥ 76-90+ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μίλαν – Σάλτσμπουργκ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

milan salzburg5 novibet


Mίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/11/2022

Με τα γνωστά προβλήματα προετοιμάζει ο Στέφανο Πιόλι την ομάδα του. Για ακόμη ένα ματς, εκτός από τον Ιμπραΐμοβιτς θα απουσιάσουν οι Μενιάν, Καλάμπρια, Φλορέντσι και Σαλεμάκερς. Επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο Ζιρού, που έπαιξε μόλις ένα τέταρτο στο τελευταίο. Επιστρέφει και ο Τομόρι, που εξέτισε την τιμωρία του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Καλούλου, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ – Τονάλι, Μπενασέρ – Μεσίας, Ντε Κέτελαρε, Λεάο – Ζιρού

milan salzburg6 novibet

Σάλτσμπουργκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/11/2022

Ο Γιάισλε παρότι η ομάδα του δεν «καθάρισε» άνετα το τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα, ρίσκαρε και έκανε αρκετό ροτέισον. Τώρα επιστρέφει στη δοκιμασμένη συνταγή σε πρόσωπα και σχήμα. Από το 4-3-1-2 του Γερμανού θα απουσιάσει ο ανέτοιμος φορ Φερνάντο, αλλά και ο Καπάλντο, ενώ αμφίβολος παραμένει ο στόπερ Σολέ, που προφυλάχθηκε κόντρα στη Χάρτμπεργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κον – Ντέντιτς, Πιατκόφσκι, Πάβλοβιτς, Βέμπερ – Ντούαθ, Σάιβαλντ, Κίεργκαρντ – Σούτσιτς – Σέσκο, Οκαφόρ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ