el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχική Προγνωστικά Μπάσκετ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Αδιαμφισβήτητα το Μπάσκετ αποτελεί ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων. Έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες και τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στις στοιχηματικές προτιμήσεις των παικτών. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα σημαντικά εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και το NBA στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού έχουν φέρει μεγάλο αριθμό παικτών στις πλατφόρμες των στοιχηματικών εταιριών. Τα στοιχηματικά νέα μπάσκετ διαδέχονται το ένα το άλλο και σίγουρα κρύβουν σημεία που μπορεί να σας αποζημιώσουν σε βάθος χρόνου.

Πώς να Στοιχηματίσω σε Αγώνες Μπάκετ;

Η μεταφορά του μπάσκετ στις στοιχηματικές πλατφόρμες και η αποδοχή που τυγχάνει από τους παίκτες υποχρέωσε τις εταιρίες να ασχοληθούν ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο σπορ. Μεγάλος αριθμός αναμετρήσεων είναι έτοιμος προς στοιχηματισμό σε καθημερινή βάση ενώ για κάθε παιχνίδι προσφέρονται εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές σε βασικά ή ειδικά στοιχήματα. Που μπορείτε όμως να στοιχηματίσετε στο μπάσκετ και πως θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε καλύτερα τα αθλητικά νέα μπάσκετ;

  • Στοίχημα Νικητή Αγώνα: Ένα από τα πιο διαδεδομένα πονταρίσματα στο μπάσκετ. Φυσικά τα φαβορί χαρίζουν εξαιρετικά μικρές αποδόσεις αλλά μπορούν να αποτελέσουν στηρίγματα στο παρολί που θα σχηματίσουμε. Τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές ο νικητής αγώνα προσφέρεται και με handicap όπου οι αποδόσεις αυξάνουν κατακόρυφα.
  • Συνολικοί Πόντοι Αγώνα: Ιδιαίτερα διαδεδομένο στοίχημα στην Αμερική όπου τα σκορ στους αγώνες του NBA ξεφεύγουν αρκετά. Τα νέα μπάσκετ σε βοηθούν να σχηματίσεις άποψη για την έφεση των δύο ομάδων στο σκοράρισμα και αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σου.
  • Handicap πόντων: Εδώ ψάχνουμε τον νικητή με ένα σχετικό πλεονέκτημα ( Χάντικαπ ) όπως αυτό προκύπτει από την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ή άλλα στατιστικά. Αν πάντως αναρωτηθείτε ποτέ πως γίνεται και πέφτουν τόσο μέσα στα handicap οι στοιχηματικές εταιρίες να επισημάνουμε πως τα συγκεκριμένα στοιχήματα προκύπτουν από ειδικούς αλγόριθμους στους οποίους προσμετρώνται όλα τα στατιστικά στοιχεία που συνοδεύουν μία αναμέτρηση.
  • Ειδικά στοιχήματα: Εκτός από τα βασικά πονταρίσματα στο Μπάσκετ υπάρχουν και αρκετά ακόμα που προσελκύουν το ενδιαφέρον των παικτών. Τα ειδικά στοιχήματα έχουν να κάνουν τόσο με τις επιδόσεις των ομάδων σε επιμέρους τομείς του παιχνιδιού αλλά και με τις επιδόσεις των παικτών σε αυτό. Πριν καταλήξετε στα στοιχήματά σας ρίξτε μία αναλυτική ματιά σε όλες τις επιλογές που σας προσφέρονται γιατί ενδεχομένως να κρύβονται μεγάλες ευκαιρίες να κλείσετε ένα μεγάλο κουπόνι.

Προγνωστικά & Αποδόσεις Μπάσκετ

Πολλοί παίκτες συγχέουν τις περισσότερες φορές δύο έννοιες τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, τα προγνωστικά και τις αποδόσεις. Αναζητούμε εναγωνίως προγνωστικά για τις αναμετρήσεις που θέλουμε να στοιχηματίσουμε θεωρώντας πως κάποιος ειδικός θα μοιράσει χρήματα προβλέποντας σωστά το αποτέλεσμα. Αναζητούμε ιστοσελίδες προγνωστικών όπου γκουρού του στοιχήματος θα επιδιώξουν να πουλήσουν τις εμπνεύσεις τους, που ενδεχομένως και να επιβεβαιωθούν στο τέλος της ημέρας. Γίνε όμως εσύ ο δυνατός παίκτης που με τα σωστά στοιχηματικά νέα μπάσκετ και την βοήθεια της θεάς Τύχης θα καταφέρεις να προβλέψεις σωστά ένα, δύο ή περισσότερα γεγονότα.

Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι online bookmakers για κάθε στοιχηματικό γεγονός παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική μας απόφαση όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε. Συνήθως αγνοούμε μικρά ποσοστά ή ακόμα περισσότερο φοβόμαστε τις μεγάλες βόμβες σε μία προσπάθεια να αποφύγουμε την ήττα. Οι αποδόσεις μεταβάλλονται αρκετές φορές σε pre-game στοιχήματα και αυτό έχει να κάνει με επιμέρους στατιστικά στοιχεία ή παράγοντες που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικά για την εξέλιξη ενός αγώνα. Αν μελετήσετε καλά όλα τα στατιστικά στοιχεία ενός παιχνιδιού τότε θα βρεθείτε μπροστά σε ελκυστικές αποδόσεις για το κουπόνι σας.

Ορολογία και Στοίχημα Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα δυναμικό και εξαιρετικά απαιτητικό άθλημα. Έχει ξεχωριστή ορολογία που θα πρέπει να γνωρίζεις καλά για να παρακολουθήσεις άνετα την εξέλιξή του. Την ίδια ορολογία θα πρέπει να γνωρίζεις για να στοιχηματίσεις τα χρήματά σου στο μπάσκετ και να μην βρεθείς προ εκπλήξεων στη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν θα πρέπει να χαθούμε ανάμεσα σε όρους όπως το ριμπάουντ, η ασίστ, η περίοδος και πολλά ακόμα στοιχεία πάνω στα οποία μπορούμε να ποντάρουμε. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και πρέπει να καταλάβουμε απόλυτα πριν παίξουμε στοίχημα στο μπάσκετ είναι η έννοια του handicap. Τα περισσότερα πονταρίσματα στο Μπάσκετ είναι με handicap και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Δημοφιλή Πρωταθλήματα Μπάσκετ για Στοιχηματισμό

Στην Ελλάδα, οι χρήστες που παρακολουθούν μπάσκετ και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για στοίχημα χωρίζονται σε αυτούς που προτιμούν:

Μπασκετικά Νέα και Αγώνες

Ο δρόμος για την επιτυχία στο στοίχημα μπάσκετ περνάει μέσα από τα νέα μπάσκετ και τη συνεχή ενημέρωση. Βρισκόμαστε στην εποχή της πληροφορίας και οι αγώνες συνοδεύονται στο σύνολό τους από μικρές ή μεγάλες ειδήσεις που μπορούν να σας αποκαλύψουν τον νικητή. Μην αφήνετε την τύχη να καθορίζει τις επιλογές σας. Πρέπει να δώσετε προσοχή στα αθλητικά νέα μπάσκετ ακόμα και λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ της κάθε αναμέτρησης προχωρώντας σε ουσιαστικά value bets στο παιχνίδι σας.

Είναι λίγο πολύ ξεκάθαρο πως τα στοιχηματικά νέα μπάσκετ και οι πληροφορίες που μπορούμε να συλλέξουμε πριν το τζάμπολ μίας αναμέτρησης θα μας βοηθήσουν να μαντέψουμε σωστά τον τελικό νικητή. Ενημερωθείτε εδώ για τις σημαντικότερες ειδήσεις στον μπασκετικό χάρτη και μείνετε συνδεδεμένοι με την επιτυχία στα κουπόνια σας.