el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – Βέλγιο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/09/2022

Και τώρα ώρα τελικού! Η Ολλανδία υποδέχεται το Βέλγιο (Κυριακή, 21:45) στο ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Α’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.

Με το «σβηστό» πέρασμα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Βαρσοβία και το 0-2 απέναντι στην Πολωνία, οι «οράνιε» διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου φτάνοντας τους 13 βαθμούς. Έτσι, καλύπτονται ακόμη και με τρία αποτελέσματα ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης στο Άμστερνταμ.

Το Βέλγιο έκανε το καθήκον του κόντρα στην Ουαλία, πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 στις Βρυξέλλες και ψάχνει θαύμα την τελευταία αγωνιστική. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στη 2η θέση με 10 βαθμούς, ωστόσο, δεν τους αρκεί απλά η νίκη στο τελευταίο ματς, καθώς για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση θα πρέπει να νικήσουν με τέσσερα γκολ διαφορά, αφού στον πρώτο γύρο η Ολλανδία είχε κάνει… πάρτι στην έδρα τους επικρατώντας 4-1!

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας που θα τερματίσουν στην κορυφή των ομίλων τους θα προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση. Οι πρώτες από τα υπόλοιπα γκρουπ δυναμικότητας «ανεβαίνουν» ένα γκρουπ στην επόμενη φάση.

Όσες τερματίσουν στην τελευταία θέση στα γκρουπ Α & Β θα υποβιβαστούν στο αμέσως πιο κάτω γκρουπ δυναμικότητας για την επόμενη διοργάνωση. Οι 4ες στο C θα παίξουν πλέι-άουτ με τον χαμένο να υποβιβάζεται στο γκρουπ D.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολλανδία και το Βέλγιο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Ολλανδία – Βέλγιο: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/09/2022

«Στεγνό καθάρισμα» στη Βαρσοβία. Για ακόμη ένα ματς η Ολλανδία επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου κρατώντας σχεδόν και με τα δύο χέρια την πρωτιά και την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Το γκολ του Γκάπκο στο 13ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο της νίκης, ενώ το «χτύπημα» του Μπέργκβαϊν ήρθε σε καθοριστικό σημείο (60’) και ουσιαστικά τελείωσε τη δουλειά για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ. Έτσι, η Ολλανδία έκλεισε με ιδανικό τρόπο τη σειρά των εκτός έδρας αναμετρήσεων στο Nations League, αφού είχε μόνο νίκες στα τρία ματς που έδωσε μακριά από την έδρα της.

netherlands belgium2 novibet

O έμπειρος τεχνικός των οράνιε παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και δοκιμές ενόψει Μουντιάλ. Μία από αυτές ήταν η χρησιμοποίηση του Γκάμπκο σε θέση δεκαριού, με τον 23χρονο επιθετικό της Αϊντχόφεν να τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

«Ήταν ένα καλό μάθημα για τον ίδιο, που δείχνει πρόοδο, παρότι προτιμάει να παίζει στα αριστερά. Ωστόσο πιστεύω να ότι έχει τα πάντα για να γίνει ένα καλό δεκάρι. Σκόραρε ξανά και επίσης είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα υπέροχο γκολ, το οποίο με έκανε να σηκωθώ από τον πάγκο παρότι δεν το συνηθίζω», είπε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ατυχία με τον Ντεπάι και τον Ντε Γιονγκ που αποχώρησαν με τραυματισμό και οι πιθανότητες να αγωνιστούν απέναντι στο Βέλγιο δεν είναι με το μέρος τους.

«Ξέρουν και οι δύο το σώμα τους. Για τον Φρένκι θα έλεγα πως περιμένει να παίξει γιατί νιώθει καλά. Ο Ντεπάι είναι σε χειρότερη κατάσταση και νιώθει ακόμη ενοχλήσεις. Δεν νομίζω πως θα τον έχουμε μαζί μας την Κυριακή δυστυχώς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

netherlands belgium3 novibet

Οι Βέλγοι έκαναν το καθήκον και τώρα θα παίξουν μια τελευταία… ζαριά στο Άμστερνταμ. Κόντρα στην Ουαλία η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνες δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ ότι αρχικά θα περίμενε.

Τα δύο γρήγορα γκολ των Ντε Μπρόινε (10’) και Μπατσουαγί (37’) έδειχναν πως θα οδηγούν τους Βέλγους σε μία άνετη επικράτηση στο γήπεδό τους. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μείωσαν με τέρμα του Μούρ (50’) στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στη συνέχεια το ματς στις Βρυξέλλες έμεινε… ανοιχτό με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να αναγκαστούν να ξοδέψουν περισσότερες δυνάμεις από το ρεζερβουάρ τους.

netherlands belgium4 novibet

O Ισπανός τεχνικός με φόντο την αναμέτρηση κόντρα στους Ολλανδούς απέφυγε να σχολιάσει τις λιγοστές πιθανότητες της ομάδας του για την κορυφή του ομίλου.

«Αν θέλετε τη γνώμη μου για το ματς θα έλεγα πως είναι η τέλεια ευκαιρία για να προετοιμαστούμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήθελα να παίζαμε πριν το Μουντιάλ ένα ματς με την Ολλανδία. Τόσο για την αντιπαλότητα που υπάρχει, όσο και για την ποιότητα των δύο ομάδων. Είναι σημαντικό το ότι θα δώσουμε αυτό το παιχνίδι μακριά από την έδρα μας και με ξεκάθαρη στόχευση στο αποτέλεσμα και το σκορ ενόψει της προετοιμασίας μας. Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να τελειώσουμε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στο Nations League».

netherlands belgium5 novibet

Ολλανδία – Βέλγιο: Στατιστικά & Προϊστορία 25/09/2022

  • Έχουν μεγάλο παρελθόν. Η παράδοση είναι υπέρ των Ολλανδών που μετρούν 11 νίκες, οι Βέλγοι έχουν 6, ενώ 9 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Στον Α’ γύρο η Ολλανδία νίκησε 4-1 στις Βρυξέλλες, ενώ η τελευταία επικράτηση των Βέλγων σημειώθηκε το 1997.
  • Τα τελευταία 7/8 μεταξύ τους έληξαν με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται.
  • Η Ολλανδία είναι αήττητη στο Nations League (4-1-0).
  • To GG & Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα 4/5 ματς των «οράνιε».

netherlands belgium6 novibet

Ολλανδία – Βέλγιο: Προγνωστικά 25/09/2022

Είναι ένα ματς το οποίο κρίνει την πρωτιά, αλλά αντικειμενικά αυτή δείχνει να έχει κριθεί ήδη, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Μαρτίνες, που απέφυγε να πει πως η ομάδα του πηγαίνει για τελικό στο Άμστερνταμ. Ωστόσο, είναι βέβαιο πως και οι δύο ομάδες θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο Nations League και να έχουν όμορφη γεύση με φόντο το Μουντιάλ που ακολουθεί.

Και οι δύο έχουν δείξει μέχρι στιγμής πως έχουν τεράστια άνεση στο σκοράρισμα και είναι βέβαιο πως με τον τρόπο του θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν στο ματς. Αυτό, έχει αρκετό ρίσκο και για τις δύο πλευρές, που δεν αποφεύγουν τα λάθη στην άμυνα. Έτσι, δεν αποκλείεται να φτάσουμε σε ένα ματς που θα οδηγηθεί σε τρελό ρυθμό…

ΤΟ GG & OVER 3.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ολλανδία – Βέλγιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

netherlands belgium7 novibet

Βέλγιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/09/2022

Δεν είναι διαθέσιμος ο Λουκάκου, συνεπώς ο Μπατσουαγί θα ξεκινήσει και πάλι στην κορυφή. Ο Μαρτίνες και πάλι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Ονάνα, που δεν είναι ακόμη στο 100%, ενώ δεν υπολογίζει στον Ντεναγιέρ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κουρτουά – Αλντερβάιρελντ, Φας, Βερτόνγκεν – Μουνιέ, Τίλεμανς, Βίτσελ, Καράσκο – Ντε Μπρόινε, Αζάρ – Μπατσουαγί

netherlands belgium8 novibet

Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/09/2022

Αγωνία για τη συμμετοχή των Ντεπάι και Ντε Γιονγκ, με τον πρώτο να θεωρείται δύσκολο να προλάβει, ενώ ο αν δεν είναι στο 100% ο Φαν Χάαλ δεν θα ρισκάρει ούτε με τον δεύτερο. Εκτός είναι ο Μάρτινς Ίντι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σίλεσεν – Φαν Ντάικ, Τίμπερ, Ντε Λιχτ – Ντάμφρις, Κόουπμάινερς, Μπέρχαους, Γκάμπο, Μπλιντ – Μπέργκβαϊν, Βέχορστ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ