el
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Νιούκαστλ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/11/2022

Πολύ σημαντικό ματς στο «St. James’ Park» για την 16η αγωνιστική της Premier League. Στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, η σούπερ-φορμαρισμένη Νιούκαστλ υποδέχεται την Τσέλσι (Σάββατο, 19.30), που καλείται να βγάλει άμεσα αντίδραση.

Ασταμάτητη δείχνει η Νιουκάστλ. Συμπληρώνοντας τέσσερα σερί «τρίποντα» σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μπορεί η όρεξη των παικτών να έχει ανοίξει για τα καλά, ωστόσο, αυτό δεν χάλασε τη συγκέντρωσή τους στο Λιγκ Καπ, όπου πήραν την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας μεσοβδόμαδα.

Πετυχαίνουν την Τσέλσι σε κακό τάιμινγκ, αφού χάνει συνεχώς θέσεις στην Premier League μένοντας εδώ και τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Μάλιστα, το «γλυκό» της κακής ψυχολογίας που υπάρχει στους Λονδρέζους «έδεσε» την περασμένη Τετάρτη με τον «σβηστό» αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Νιούκαστλ και την Τσέλσι για την 16η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Νιούκαστλ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/11/2022

Τίποτα δεν σταματάει τη Νιουκάστλ, που της… βγαίνουν όλα αυτή την περίοδο. Ακόμη και στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας βρήκε τον τρόπο για να βγει νικήτρια και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Ο Έντι Χάου δεν είναι μεγάλος φαν του ροτέισον , ωστόσο, άλλαξε λογική στο ματς της προηγούμενης Τετάρτης στο «St. James’ Park» όπου η ομάδα του κόλλησε στο 0-0 ύστερα από 90 λεπτά. Είναι εμφανές πως ποντάρει πολλά στη φόρα που έχουν πάρει οι παίκτες του αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει στις «ανάσες».

newcastle chelsea6 novibet

Οι «καρακάξες» πηγαίνουν από νίκη σε νίκη. Έφτασαν τις τέσσερις διαδοχικές στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσαν εννέα ματς χωρίς ήττα (6-3-0) και εκτινάχθηκαν στην 3η θέση στη βαθμολογία της Premier League με 27 βαθμούς.

Η αλήθεια είναι πως η κουβέντα για αναπροσαρμογή των στόχων της ομάδας έχει «ανάψει». Με τη σοβαρότητα που δείχνει το τελευταίο διάστημα, παρότι το ρόστερ της δεν έχει τη λάμψη των top συλλόγων, η Νιούκαστλ δείχνει πως μπορεί να σταθεί επάξια στη μάχη για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο Champions League. Πάντως παρά τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, ο τεχνικός της ομάδας φροντίζει να κρατάει χαμηλά τον πήχη.

newcastle chelsea2 novibet

Εντελώς ανάποδη είναι η κατάσταση στην Τσέλσι. Το κλίμα στην ομάδα θυμίζει εποχή… Τούχελ. Η φόρμα της ομάδας και τα θετικά αποτελέσματα με τον Πότερ στον πάγκο θυμίζουν… φωτοβολίδα, αφού τις τελευταίες εβδομάδες η εικόνα των «μπλε» εντός συνόρων μόνο προβληματισμό φέρνει. Κάπως έτσι είναι λογικό και η περίοδος χάριτος για τον Γκράχαμ Πότερ να φτάνει στο τέλος της και ειδικά μετά το τέλος του Μουντιάλ και την επανέναρξη των υποχρεώσεων οι μέρες δεν θα είναι τόσο άνετες για τον 47χρονο εφόσον δεν καταφέρει να βρει τα αποτελέσματα που θα βάλουν τους Λονδρέζους στον ίσιο δρόμο.

newcastle chelsea3 novibet

Με εξαίρεση τις εμφανίσεις στο Champions League, η Τσέλσι αδυνατεί να βρει την υγειά της στο Νησί. Στη βαθμολογία της Premier League υποχωρεί συνεχώς. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και δύο σερί ήττες, με την τελευταία να «πονάει» πολύ αφού ήταν στην έδρα της στο ντέρμπι με την Άρσεναλ (0-1).

Μεσοβδόμαδα, σε ένα ματς όπου ήταν το αουτσάιντερ και είχε μόνο να «κερδίσει», δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ηττήθηκε εύκολα 2-0 και αποχαιρέτησε το Λιγκ Καπ από την 3η φάση. Πάντως, η αλήθεια είναι πως το μυαλό της ομάδας έδειχνε πως δεν ήταν συγκεντρωμένο στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τα πράγματα στο πρωτάθλημα δείχνουν εντελώς οριακά και παρότι είναι νωρίς και υπάρχει δρόμος στη σεζόν η πίεση είναι τεράστια λόγω του ανταγωνισμού αλλά και της δυσαρέσκειας που δεν σταματούν να εκφράζουν οι οπαδοί των «μπλε».

newcastle chelsea4 novibet

Νιούκαστλ – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 12/11/2022

  • Ξεκάθαρα υπέρ της Τσέλσι η προϊστορία. Οι «μπλε» σε 126 αναμετρήσεις έχουν νικήσει τις 62, η Νιούκαστλ μετράει 33 επικρατήσεις, ενώ 31 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Εννέα ματς αήττητη (6-3-0) στην Premier League, με τέσσερις σερί νίκες είναι η Νιουκάστλ.
  • Τρεις σερί νίκες στο «St.James’ Park», με τις δύο τελευταίες χωρίς να δεχτούν γκολ μετρούν οι «καρακάξες».
  • Τα 3/5 εντός έδρας της Νιουκάστλ στην Premier League είναι No Goal
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα (0-2-2) η Τσέλσι.
  • Δύο σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-5 μετρούν οι «μπλέ» στην Premier League
  • Φοβερή παράδοση στα τελευταία ματς κόντρα στη Νιουκάστλ για την Τσέλσι, που μετράει τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ!

Νιούκαστλ – Τσέλσι: Προγνωστικά 12/11/2022

Τα προγνωστικά είναι υπέρ της Νιούκαστλ και βάσει της εικόνας των δύο ομάδων το σετ δείχνει σωστό. Βέβαια, ο τίτλος του φαβορί είναι διαφορετικός. Οι «καρακάξες» ως αουτσάιντερ έχουν δείξει πως τα πηγαίνουν εξαιρετικά σε αυτά τα ματς. Τώρα, σε ένα ματς που θεωρητικά αυτές έχουν το πάνω χέρι, απέναντι σε έναν αντίπαλο με την εμπειρία και την ποιότητα της Τσέλσι, η ψυχολογία ίσως παίξει τον ρόλο της. Γι’αυτό καλύτερη δείχνει η «στροφή» στα γκολ.

Τόσο ο Έντι Χάου, όσο και ο Γκράχαμ Πότερ είναι δύο προπονητές που πρώτα σκέφτονται την άμυνά τους. Συν τοις άλλοις το ματς είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Η Νιουκάστλ δεν θέλει να «χαλάσει» το καλό της πρόσωπο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, η Τσέλσι δεν θέλει να πάει με γκρίνια στη διακοπή. Ο safe ρυθμός θα βολέψει και τις δύο σε πρώτη φάση.

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1.90 ΣΤΗ ΝOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Νιούκαστλ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/11/2022

Μετά το μικρό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα ο Έντι Χάου επιστρέφει στον βασικό κορμό. Το ευχάριστο είναι πως δεν αντιμετωπίζει έξτρα προβλήματα. Εκτός παραμένουν οι Ισάκ, Φρέιζερ, Ρίτσε, Κράφτ και Ντάμετ. Στην ενδεκάδα θέση αντί του Μέρφι διεκδικεί ο Ζοέλινγκτον, που εξέτισε την τιμωρία του την προηγούμενη αγωνιστική και επιστρέφει στη διάθεση του προπονητή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πέπε – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράρες, Γουίλοκ – Ζοέλινγκτον, Γουίλσον, Αλμιρόν

newcastle chelsea5 novibet

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/11/2022

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Πότερ έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Ζορζίνιο, που δεν αγωνίστηκε με τη Μάντσεστερ Σίτι καθώς δεν ήταν έτοιμος ύστερα από το χτύπημα που τον ταλαιπωρεί. Επίσης, ο τεχνικός της ομάδας διατηρεί την τετράδα στην άμυνα, προκειμένου να κλείσει χώρους προς την περιοχή του Μεντί, ο οποίος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια καθώς ο Κέπα δεν δείχνει να προλαβαίνει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μεντί – Αθπιλικουέτα, Τσαλομπά, Σίλβα, Κουκουρέγια – Λόφτους Τσικ, Κόβατσιτς – Στέρλιγνκ, Χάβερτζ, Μάουντ – Ομπαμεγιάνγκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ