el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νόριτς – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/07/2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Νόριτς στο δεύτερο φιλικό του επί βρετανικού εδάφους (17:00), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Για την αναμέτρηση στο Carrow Road ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού πλησιάζει και η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχίζει το μοντάρισμα μέσω των φιλικών αγώνων, με το νέο τεστ να είναι κόντρα στη Νόριτς επί αγγλικού εδάφους, λίγα 24ωρα μετά τη φιλική νίκη επί της Ρέιντζερς στο Ibrox.

Οι Πειραιώτες μετρούν αντίστροφα για τις αναμετρήσεις με τον χαμένο του ζευγαριού Σερβέτ-Γκενκ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League και η φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Championship αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανέβει ακόμα περισσότερο ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό στο Carrow Road γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Νόριτς – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/07/2023

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει και κορυφώνει την προετοιμασία του ενόψει της επίσημης έναρξης της σεζόν με άλλο ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη φιλική νίκη στο «Ibrox» της Γλασκώβης απέναντι στην Ρέιντζερς (1-3) δίνει δεύτερο συνεχόμενο φιλικό στο Νησί, αυτή τη φορά στην Αγγλία απέναντι στη Νόριτς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του, απέναντι σε Σερβέτ ή Γκενκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός άφησε καλές εντυπώσεις στη Σκωτία, όπου πήρε τη φιλική νίκη με τα γκολ από Φορτούνη και Καρβάλιο και θέλει να επιβεβαιώσει τον καλό βαθμό ετοιμότητας που έδειξε πως έχει φτάσει, κόντρα στην ομάδα της Championship.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων», καθώς στις 10/8 θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση με Σερβέτ ή Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Μαρτίνεθ να προσπαθεί να μοντάρει το υλικό που έχει στα χέρια του, αναμένοντας τις επόμενες ενισχύσεις μέσω των μεταγραφών ώστε το ρόστερ να λάβει την τελική του μορφή.

Παράλληλα και σε αυτό το φιλικό δεν υπολογίζει στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ενώ αρχικά ταξίδεψε στο Νησί με την αποστολή, επέστρεψε πρόωρα στην Αθήνα.

Στα φιλικά που προηγήθηκαν οι Πειραιώτες νίκησαν τη Σλοβάτσκο (2-1), ενώ ήρθαν ισόπαλοι με Νόρτζελαντ (1-1) και Σαμπάχ (1-1).

Όσον αφορά τη Νόριτς του Χρήστου Τζόλη και του Δημήτρη Γιαννούλη κορυφώνει την προετοιμασία της με το φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς η πρεμιέρα της στην Championship θα γίνει στις 8/8 απέναντι στη Χαλ.

Πέρυσι η Νόριτς του 51χρονου Αμερικανού προπονητή Ντέιβιντ Βάγκνερ, τερμάτισε στην 13η θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας, ενώ στα μέχρι τώρα φιλικά τα «καναρίνια» έχουν έρθει ισόπαλα με την Άλκμααρ (1-1), την Μπαρνέτ (1-1) και την Κάιζερσλαουτερν (0-0), ενώ έχουν νικήσει Τουλούζ (0-2), Κινγκς Λιν Τάουν (1-6) και την Ντάρμσταντ (0-1).

Όσον αφορά τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, στο Carrow Road έχουν καταλήξει μεταξύ άλλων ο 29χρονος Ελβετός μέσος Κρίστιαν Φάσναχτ, ο 22χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός Μπόρχα Σάινθ, ο 31χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός Σέιν Ντάφι, ο 27χρονος δεξιός μπακ Τζακ Στέισι και ο 33χρονος επίσης Άγγλος επιθετικός Άσλεϊ Μπαρνς.

Αντίθετα αποχώρησε ο Φινλανδός επιθετικός Τεέμου Πούκι, ο οποίος σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο των τελευταίων ετών είχε συνδεθεί με ελληνικές ομάδες.


Νόριτς – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 29/07/2023

Ο Ολυμπιακός δίνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί βρετανικού εδάφους, μετρώντας αντίστροφα για τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι στη Ρέιντζερς και θέλει να επιβεβαιώσει την καλή πορεία της προετοιμασίας και κόντρα στην ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες υπερέχουν σαφώς σε δυναμικότητα και μπορούμε να επιλέξουμε να σκοράρουν πρώτοι στο Carrow Road.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα μπορούμε να ποντάρουμε εκ νέου στην παραγωγικότητα της ελληνικής ομάδας που μπορεί να πάρει άλλη μια φιλική νίκη, παρότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της Championship. Οι Πειραιώτες έχουν βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας σκοράρει σε όλα τα φιλικά ως τώρα, με Over 1,5 σε δύο εξ αυτών.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & OVER 1.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νόριτς – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ