el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/07/2023

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στα φιλικά προετοιμασίας για τη νέα σεζόν απέναντι στη Σλοβάτσκο (18:00) επί αυστριακού εδάφους. Για την φιλική πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα του πρώτου φιλικού του νέου Ολυμπιακού έφτασε, καθώς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Σλοβάτσκο στο Σβατς της Αυστρίας.

Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έπειτα από σειρά απαιτητικών προπονήσεων ήρθε η ώρα να ξεμουδιάσει και να διαπιστώσει σε ποιο επίπεδο βρίσκεται ο αγωνιστικός ρυθμός της ομάδας, καθώς δίνει το πρώτο φιλικό στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν νέο ξεκίνημα, με νέο προπονητή τον Ισπανό, που καλείται να βάλει τις βάσεις της ομάδας που θα διεκδικήσει υψηλούς στόχους για άλλη μία σεζόν.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την τσεχική ομάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο: Ανάλυση 08/07/2023

Λίγα 24ωρα μετά τη μετάβαση στο Μιλς της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι Πειραιώτες θα καταθέσουν τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς που συνεχίζεται με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ώστε ο Μαρτίνεθ να κάνει τις δοκιμές που θέλει και να αποκτήσει μια πιο σαφή εικόνα για το έμψυχο δυναμικό και τις αλλαγές στις οποίες θέλει να προχωρήσει.

Τόσο ο Μαρτίνεθ, όσο και οι παίκτες του διανύουν ένα αναγνωριστικό διάστημα στην αρχή της προετοιμασίας, με τον Ολυμπιακό να έχει ένα μικρό περιθώριο για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν.

Εξάλλου παράλληλα με τις αποφάσεις που αφορούν τις προσθήκες, πρέπει να αποφασιστεί τι θα συμβεί με το καθεστώς παικτών που ανήκουν στην ομάδα, ήτοι ποιοι και πόσοι θα αποχωρήσουν, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάρει μορφή ο κορμός με τον οποίο θα δουλέψει ο Ισπανός τεχνικός.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πάρει τους εξής παίκτες στην Αυστρία: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αράμπι.

Σε κάθε περίπτωση οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που περιμένουν τους «ερυθρόλευκους» είναι αρχής γενομένης από τις 10 Αυγούστου, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Η Σλοβάτσκο την οποία θα συναντήσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην πρεμιέρα των φιλικών τους, τερμάτισε πέρυσι στην 5η θέση της κατάταξης στην Τσεχία και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος στις 23 Ιουλίου.


Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο: Προγνωστικά 08/07/2023

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό στην προετοιμασία και θέλει να κάνει θετικό ξεκίνημα. Ασφαλώς είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, καθώς ο Μαρτίνεθ έχει δρόμο μπροστά του ώστε να βάλει τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους.

Ωστόσο η απόδοση της νίκης των Πειραιωτών απέναντι στην 5η ομάδα του περσινού πρωταθλήματος Τσεχίας είναι δελεαστική.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Ακόμα τα πόδια είναι βαριά από τις προπονήσεις και η απόσταση είναι μεγάλη από το να βρεθεί ικανός αγωνιστικός ρυθμός και το φιλικό αναμένεται να μην έχει πολλά γκολ.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ