el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/11/2022

Πολύ σημαντική αναμέτρηση στη Παμπλόνα. Η Οσασούνα υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα για την 14η αγωνιστική της La Liga.

Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Αρασάτε που προέρχεται από μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Θέλτα και διατηρείται δυναμικά στο κόλπο για την έξοδο στην Ευρώπη. Κλείνει τις υποχρεώσεις με μεγάλο παιχνίδι πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και με θετικό αποτέλεσμα είναι βέβαιο πως θα μπει σε μία διαδικασία αναπροσαρμογής στόχων.

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να «κονταροχτυπιέται» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου. Προέρχεται από το «σβηστό» τρίποντο κόντρα στην Αλμερία και θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της κάνοντας το 5/5 στη La Liga.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Οσασούνα και τη Μπαρτσελόνα για την 14η αγωνιστική της La Liga γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/11/2022

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Οσασούνα και πλέον κόντρα στα προγνωστικά έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σαφώς και είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και η αποστολή της παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο, η ομάδα του Αρασάτε με τις εμφανίσεις γεμίζει με προσδοκίες τους οπαδούς της, ενώ αντικειμενικά δείχνει πως έχει ανέβει επίπεδο.

osasuna barcelona2 novibet

Αυτό το επιβεβαίωσε και το περασμένο Σάββατο, όπου έκανε τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Θέλτα, που στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ στον πάγκο της είδε την ομάδα απ’ την Παμπλόνα να περνάει από το Βίγκο με σκορ 1-2. Ο Άβιλα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό και παρά την ισοφάριση του Άσπας στο 19’ και στο 28’ πέτυχε και δεύτερο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

O τεχνικός της ομάδας συνεχίζει να κρατάει χαμηλά τη μπάλα ενόψει τη συνέχειας. Στέκεται στον βασικό στόχο της ομάδας, στην εξασφάλιση της παραμονής, και ακόμη δεν «ανοίγει» την κουβέντα για την Ευρώπη. «Με 23 βαθμούς κανείς δεν σώθηκε. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Έχουμε καλή γεύση από αυτό. Υπάρχουν στιγμές που παίζουμε πολύ καλά αλλά χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερα τέτοια διαστήματα. Σκεφτόμαστε κάθε μέρα ξεχωριστά. Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και τώρα σκεφτόμαστε την Τρίτη και το ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά.

osasuna barcelona3 novibet

Ακόμη μία νίκη πέτυχε η Μπαρτσελόνα και συνεχίζει μαζί με τη Ρεάλ το φετινό ράλι με φόντο τον τίτλο. Το 2-0 απέναντι στην Αλμερία αποτέλεσε μία από τις πιο άνετες επικρατήσεις των «μπλαουγκράνα», που έκαναν μια «γεμάτη» εμφάνιση με το τελικό σκορ να τους αδικεί. Τα γκολ της νίκης ήρθαν στο 48ο λεπτό από τον Ντεμπελέ και στο 62ο από τον Ντε Γιόνγκ, ενώ το ματς θα μπορούσε να είχε «ξεκλειδώσει» από πολύ νωρίς όμως ο Λεβαντόφσκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι μόλις στο 7ο λεπτό.

osasuna barcelona4 novibet

Φυσικά η πέμπτη διαδοχική νίκη στη La Liga κρατάει την ομάδα δυναμικά στην κούρσα του πρωταθλήματος και της δίνει ηρεμία και ενόψει της διακοπής τους Μουντιάλ. Στο τελευταίο ματς βέβαια το ενδιαφέρον όλων ήταν στο «αντίο» του Ζεράρ Πικέ στον κόσμο της ομάδας καθώς ο 35χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά απέναντι στους οπαδούς της ομάδας και κόντρα στην Οσασούνα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με την οποία κατέκτησε 4 Champions League, 8 πρωταθλήματα, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 UEFA Super Cup, 7 Κύπελλα Ισπανίας και 6 Σούπερ Καπ

«Προσπάθησα να του πω τα όσα νιώθω. Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, διαφορετικός που μας αφήνει μια μεγάλη κληρονομιά. Ηγετική παρουσία, αγωνιζόταν χωρίς κόμπλεξ, είχε όλα όσα πρεσβεύει ως σύλλογος η Μπαρτσελόνα. Είναι μέρος της καλύτερης εποχής της ομάδας. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε αυτή την ιστορία. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να φέρουμε χαρές σε όλους τους Καταλανούς και τους οπαδούς μας», είπε ο Τσάβι αναφορικά με το «αντίο» του Πικέ στο «Καμπ Νου».

osasuna barcelona5 novibet

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 08/11/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 92 φορές. Η Μπαρτσελόνα μετράει 53 νίκες, 20 έχει η Οσασούνα, ενώ 19 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα μετράει η Οσασούνα (1-3-6).
  • Aήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος η Οσασούνα (3-1-0).
  • Τέσσερις σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στη La Liga μετράει η ομάδα του Τσάβι (4/4 No Goal).

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 08/11/2022

Δύσκολη έξοδος για την Μπαρτσελόνα, που μπορεί να πηγαίνει από νίκη σε νίκη ωστόσο το τάιμινγκ για να αντιμετωπίσεις την Οσασούνα δεν είναι ιδανικό. Οι γηπεδούχοι πετούν «φωτιές»  και ειδικά στην έδρα τους δυναμώνουν ακόμη περισσότερα για αυτό ίσως και να αδικούνται ελαφρώς από τα προγνωστικά.

Με τη φόρα των γηπεδούχων και την ποιότητα των «μπλαουγκράνα» το ματς έχει καλές πιθανότητες για γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα απέναντι στις καλές οργανωμένες άμυνες δυσκολεύεται ακόμη αρκετά. Όταν βρίσκεται απέναντί σε τέτοιες καταστάσεις η μπάλα συνήθως πηγαίνει στα άκρα και αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί και στην Παμπλόνα.

ΣΤΟ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET ΤΟ OVER 5.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Οσασούνα – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

osasuna barcelona6 novibet


Οσασούνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/11/2022

Για ακόμη ένα ματς ο Χακόμπα Αρασάτε θα εμπιστευτεί τον Αϊτόρ Φερνάντεθ κάτω από τα δοκάρια καθώς όλα δείχνουν πως ο βασικός γκολκίπερ, Σέρχιο Ερέρα, δεν θα προλάβει. Εκτός παραμένει και ο εξτρέμ Εζαλζουλί, ενώ το πρόβλημα του Σάντσες όλα δείχνουν πως δεν είναι σοβαρό και θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Αϊτόρ – Πένια, Ουνάι Γκαρσία, Νταβίντ Γκαρσία, Σάντσες – Γκόμες, Τορό, Ορόθ – Μπάρχα, Μπούντιμιρ, Άβιλα

osasuna barcelona7 novibet

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 08/11/2022

Δεν σταματούν τα προβλήματα για τον Τσάβι, που ουσιαστικά δεν έχει καμία επιστροφή σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αλμερία. Περίμενε τον Κουντέ, ωστόσο, δεν είναι ακόμη στο 100% και αποκλείστηκε από την αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται ούτε οι Σέρτζι Ρομπέρτο, Αραούχο, Κεσί και Ντεπάι, ενώ φυσικά συμπεριλήφθηκε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Μπαλντέ, Πικέ, Αλόνσο, Άλμπα – Μπουσκέτς, Πέδρι, Ντε Γιονγκ – Ντεμπελέ, Τόρες, Λεβαντόφσκι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ