el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/07/2023

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας (19:00) στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Για το νέο φιλικό των «πράσινων» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «πράσινοι» δίνουν το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό μέσα σε 24 ώρες και το τέταρτο συνολικά κατά την παρουσία τους στην Αυστρία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει των αναμετρήσεων με την Ντνίπρο στα παιχνίδι που έρχονται (25/7 και 1/8) στα προκριματικά του Champions League.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση της Παναθηναϊκού με την βουλγαρική ομάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Ανάλυση 05/07/2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους παίκτες του να κερδίζουν με 2-0 την Πετρολούλ από τη Ρουμανία στο φιλικό που έγινε την Τρίτη (4/7). Τα τέρματα πέτυχαν οι Βέρμπιτς και Βαγγιανίδης, ενώ ο Φίλιπ Τζούρισιτς έδειξε στην πρεμιέρα του ότι έχει την ποιότητα για να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και στον δημιουργικό τομέα «έφτιαξε» αρκετές φορές τους συμπαίκτες του, ενώ είχε και ένα εντυπωσιακό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο φιλικό με τον Πετρολούλ δεν αγωνίστηκαν οι Σπόραρ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Λοντίγκιν, Σένκεφελντ και Αϊτόρ, κάτι που σημαίνει ότι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα είναι στο βασικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς και θα δοθούν περισσότερες ανάσες σε παίκτες που έπαιξαν τουλάχιστον μια ώρα με τους Ρουμάνους.

Ο Γιοβάνοβιτς από την πορεία της ομάδα του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ικανοποιημένος και τόνισε χαρακτηριστικά: «Σ’ ένα φιλικό δεν μετράει το αποτέλεσμα, αλλά για την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν χάνουμε τον ρυθμό μας και ως τώρα και με χαροποιεί πολύ η συμπεριφορά των παικτών μου σε αυτή την προετοιμασία».

Την ίδια διάθεση σε υψηλό ρυθμό θέλει να δει ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι Βούλγαροι είναι σαφώς ο πιο ανταγωνιστικό αντίπαλος σε σχέση με τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία ο Παναθηναϊκός.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασίας και την Τρίτη στο τελευταίο της φιλικό ηττήθηκε από την Καραμπάχ (1-0). Οι μεταγραφές των Ματίας Πάετον (εξτρεμ) και Μπράιαν Κόρδομπα (στόπερ) είναι μέχρι τώρα οι πιο ηχηρές, ενώ επιθετικό ο νούμερο ένας κίνδυνος είναι ο Μίχαελ Εστράδα.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται από πέρυσι υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή Σάσα Ίλιτς και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας χάνοντας το πρωτάθλημα στον πόντο από τη Λουντογκόρετς.


Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Προγνωστικά 05/07/2023

Ο Παναθηναϊκός δίνει δεύτερο φιλικό εντός 24 ωρών στην Αυστρία, αυτή τη φορά με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι «πράσινοι» έχουν δείξει ως τώρα στα φιλικά τους πως ανεβάζουν ρυθμό και έχουν διατηρήσει την αμυντική αξιοπιστία τους, που τους βοηθά να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού.

Απέναντι στην ομάδα από τη Σόφια μπορούν εκ νέου να επικρατήσουν, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, έστω κι αν ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το φιλικό απέναντι στην Πετρολούλ.

Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Ενόψει και των αγώνων με τη Ντνίπρο, όπου το μηδέν στην άμυνα είναι πολύ σημαντικό, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ