el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/07/2023

Η επιστροφή στην Ελλάδα μετά την προετοιμασία συνδυάζεται με φιλικό για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχεται στη Λεωφόρο την Χάποελ Μπερ Σεβά (22:00), σε μία σημαντική «πρόβα» για τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο καύσωνας που πλήττει την Αττική μετέφερε την ώρα έναρξης του αγώνα στις 22:00 και ίσως επηρεάσει αρκετά το τέμπο της αναμέτρησης, όμως ο Γιοβάνοβιτς περιμένει να δει από τους παίκτες του καλή εικόνα σε όλα τα επίπεδα.

Για το φιλικό της Λεωφόρου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/07/2023

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και η προετοιμασία του για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία. Το «τριφύλλι» την Παρασκευή (22:00) θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο την Χάποελ Μπερ Σεβά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόλις 12 μέρες πριν το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς θα κάνει δοκιμές… πρόκρισης!

Το ματς με τους Ισραηλινούς πήγε σε ώρα… Champions League λόγω καύσωνα, ενώ δεν θα είναι το τελευταίο πριν το πρώτο παιχνίδι (25/7) με την Ντνίπρο. Η τελική πρόβα τζενεράλε ορίστηκε στις 18 Ιουλίου με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς αρνούνται να ηττηθούν ακόμα και στα φιλικά. Υπενθυμίζουμε ότι πέτυχαν πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά στην Αυστρία με πιο πρόσφατη το 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά είναι να παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση και παράλληλα να εμφανίσει πάνω στο τερέν όσα ζητάει από τους παίκτες του ο Γιοβάνοβιτς. Κατοχή μπάλας και επιθετικό παιχνίδι τόσο από τα άκρα, όσο και από το κέντρο είναι το πλάνο που έχει καταστρώσει ο Σέρβος τεχνικός για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Ζέκα έχουν προσθέσει λύσεις στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού». Μάλιστα, οι δύο πρώτοι απέναντι στη Χάποελ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά στη Λεωφόρο. Επίσης και οι τρεις έχουν προσαρμοστεί στα «θέλω» του Coach και προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το 4ο μεταγραφικό απόκτημα ο Τόνι Βιλένα ενσωματώθηκε την Τετάρτη στην ομάδα και έχει στα πόδια του μόλις δύο προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Άπαντες αναμένουν να δουν τον Ολλανδό μέσο σε δράση, όμως η πρεμιέρα του αναμένεται σ’ ένα από τα παιχνίδια με την Ντνίπρο αφού πρέπει να καλύψει το χαμένο διάστημα της προετοιμασίας.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασίας και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση χάνοντας το πρωτάθλημα στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι Ισραηλινοί από το 2022 βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Ελιανίβ Μπάρντα και στο τελευταίο τους φιλικό νίκησαν 1-0 την Γκόρνικ από την Πολωνία με σκόρερ τον Άντριαν Πάουν.


Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά: Προγνωστικά

Το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην έδρα του είναι αρκετά σημαντικό, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δει την ομάδα του βελτιωμένη σε σχέση με τα – άκρως θετικά – μηνύματα των προηγούμενων αναμετρήσεων στην προετοιμασία. Οι «πράσινοι» γνωρίζουν ότι πλησιάζει η πρώτη αναμέτρηση με τη Ντνίπρο και είναι ξεκάθαρο πως θα αντιμετωπίσουν το ματς σαν επίσημο.

Για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλή εικόνα στα προηγούμενα φιλικά του και όσο πλησιάζουν οι μέρες για τις μάχες με τη Ντνίπρο θα εμφανίζεται όλο και καλύτερος. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα από τους Ισραηλινούς, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ένα ματς με χαμηλό τέμπο, μακριά από… τρελή ένταση, λόγω του καύσωνα που κυριαρχεί στην Αθήνα.

panathinaikos hapoel prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά  έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ