el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/07/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο (21:00) σε φιλικό πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League. Για τη φιλική αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Ντνίπρο-1 (25/7) όπου θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, «κλειδώνοντας» παράλληλα την παρουσία του σε ευρωπαϊκό όμιλο και το τελευταίο τεστ είναι απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Οι «πράσινοι» δίνουν το έβδομο και τελευταίο πριν τα επίσημα παιχνίδια φιλικό παιχνίδι τους και πλέον ζητούμενο είναι να δείξουν πως έχουν υψηλό βαθμό ετοιμότητας για την κρίσιμη διπλή σύγκρουση με την ουκρανική ομάδα, πρώτα στο Κόζιτσε και στη συνέχεια στην Αθήνα.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/07/2023

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με τη Ντνίπρο-1 για τα προκριματικά του Champions League, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβα τζενεράλε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο εν μέσω καύσωνα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά αντίστροφα για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην εκκίνηση της σεζόν που μπορούν να ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες των ευρωπαϊκών ομίλων.

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ντνίπρο-1 στο Κόζιτσε (25/7) το «τριφύλλι» στοχεύει να είναι όσο πιο έτοιμο γίνεται για να μπουν βάσεις πρόκρισης για τη ρεβάνς στη Λεωφόρο (1/8).

Το έβδομο συνολικά και τελευταίο τεστ πριν την επίσημη ευρωπαϊκή πρεμιέρα λαμβάνει χώρα στη Λεωφόρο απέναντι στην ισπανική ομάδα.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερο τεστ στο «σπίτι» τους, έπειτα από το 1-1 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, το οποίο διεξήχθη υπό ασφυκτικές συνθήκες λόγω καύσωνα.

Αντίστοιχες θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν και σε αυτό το φιλικό με τη Ράγιο ενώπιον του κοινού τους, ωστόσο το ζητούμενο είναι να γίνουν οι τελικές δοκιμές και προσαρμογές από τον Σέρβο τεχνικό καθώς η κλεψύδρα για την επίσημη πρεμιέρα αδειάζει.

Καθώς πρόκειται για το τελευταίο φιλικό, αναμένεται να δούμε λιγότερες δοκιμές, τουλάχιστον όσον αφορά το εύρος τους, καθώς στα προηγούμενα φιλικά, τόσο επί αυστριακού εδάφους, όσο και στη Λεωφόρο, βλέπαμε διαφορετική ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δείξει με τις επιλογές του πού προσανατολίζεται ενόψει της διπλής αναμέτρησης με την ουκρανική ομάδα, ενώ θέλει να δει σιγά-σιγά τα πιο πρόσφατα και ποιοτικά μεταγραφικά αποκτήματα, τον Βιλένα, αλλά και τον Γεντβάι που αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

panathinaikos rayo novibet

Όσο για τη Ράγιο, πέρυσι τερμάτισε στην 11η θέση της La Liga και υπό τις οδηγίες πλέον του 45χρονου Φρανθίσκο Ροντρίγκεθ, κάνει νέο ξεκίνημα, θέλοντας να δει στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας το δικό της βαθμό ετοιμότητας ενόψει της πρεμιέρας στο πρωτάθλημά της στις 11/8.

Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς αντικαταστάθηκε ο Άντονι Ιραόλα έπειτα από τρία χρόνια. Στο μεταγραφικό παζάρι δεν έχει ακόμα εντυπωσιακές κινήσεις.

Σημαντική είναι η απώλεια του Φραν Γκαρθία, ο οποίος πουλήθηκε στη Ρεάλ αντί 5 εκατ. ευρώ. Οι προσθήκες των Αλφόνσο Εσπίνο και Αριντάν Ερνάντεζ θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή. Αμφότεροι αποκτήθηκαν ελεύθεροι από Κάντιθ και Οσασούνα αντίστοιχα.

Τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας είναι ο εξτρέμ Ραούλ Ντε Τομάς και ο μεσοεπιθετικός Ίζι Παλαθόν, ενώ φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία του 37χρονου πλέον Ραδαμέλ Φαλκάο.


Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο: Προγνωστικά 18/07/2023

Για λόγους γοήτρου, αλλά και ψυχολογίας στόχος είναι η νίκη με το «τριφύλλι» να μετρά ως τώρα πέντε επιτυχίες και την ισοπαλία με την ισραηλινή ομάδα στο αμέσως προηγούμενο φιλικό. Απέναντι στη Ράγιο οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο αν και πάλι οι συνθήκες λόγω καύσωνα θα είναι αντίξοες.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Η επιλογή του αντιπάλου από την κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας για το τελευταίο φιλικό ήταν στοχευμένη, με τον Γιοβάνοβιτς να θέλει να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στα αμυντικά τους καθήκοντα και αποτελεσματικούς στην επίθεση.

Στα έξι φιλικά που προηγήθηκαν σε Αυστρία και Αθήνα σκόραραν σε όλα, ενώ σε τρία εξ αυτών δεν δέχθηκαν τέρμα.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.45 ΣΤΗ NOVIBET

jovanovic pao novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ράγιο Βαγιεκάνο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ