el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πολωνία – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/09/2022

Η Πολωνία φιλοξενεί την Ολλανδία στη Βαρσοβία για την 5η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Α’ γκρουπ δυναμικότητας στο Nations League.

Οι «οράνιε» θέλουν να καθαρίσουν την πρώτη θέση και θα τα καταφέρουν αν πάρουν τη νίκη χωρίς να τους νοιάζει τι θα κάνει το Βέλγιο, το οποίο υποδέχεται την Ουαλία στο άλλο ματς του ομίλου. Πιθανότητες έχουν ακόμη και οι γηπεδούχοι αλλά για να τις διατηρήσουν θα πρέπει πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας που θα τερματίσουν στην κορυφή των ομίλων τους θα προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση. Οι πρώτες από τα υπόλοιπα γκρουπ δυναμικότητας «ανεβαίνουν» ένα γκρουπ στην επόμενη φάση.

Όσες τερματίσουν στην τελευταία θέση στα γκρουπ Α & Β θα υποβιβαστούν στο αμέσως πιο κάτω γκρουπ δυναμικότητας για την επόμενη διοργάνωση. Οι 4ες στο C θα παίξουν πλέι-άουτ με τον χαμένο να υποβιβάζεται στο γκρουπ D.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Πολωνία και την Ολλανδία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Πολωνία – Ολλανδία: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/09/2022

Να βγάλει αντίδραση και να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο Nations League με θετικό τρόπο θέλει Πολωνία. Ρεαλιστικά, οι πιθανότητές της για πρόκριση είναι ελάχιστες. Έχει μόλις 4 βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές και βρίσκεται στην 3η θέση με το Βέλγιο στο +4 και τους Ολλανδούς στο +6.

Από την άλλη η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει κάνει ζημιά. Αν εξαιρέσει κανείς τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ουαλία (2-1) και το αποτέλεσμα και όχι την εικόνα στο 2-2 στο Άμστερνταμ, η ομάδα δεν έχει φανεί ανταγωνιστική.

poland netherlands2 novibet

Έτσι, ο στόχος του Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς είναι αρκετά δύσκολος. Από τη μία ξέρει πως είναι πολύ σημαντικό να βρει τον τρόπο να ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την άλλη για να το καταφέρει ενδεχομένως να χρειαστεί να περιορίσει τις δοκιμές που σκεφτόταν για τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου.

Την τελευταία αγωνιστική η Πολωνία αγωνίζεται στην έδρα της Ουαλίας και δεν αποκλείεται να έχει βαθμολογικό κίνητρο το παιχνίδι, αν παραμένει «ανοιχτή» η τελευταία θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό στο Β’ γκρουπ δυναμικότητας. Στο Μουντιάλ βρίσκεται σε «ύπουλο» όμιλο μαζί με Αργεντινή, Μεξικό και Σαουδική Αραβία.

Από τη μεριά του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει ξεκινήσει φανταστικά τη σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στο ιδανικό τάιμινγκ ώστε η ομάδα του να εντοπίσει και να διορθώσει τις αδυναμίες της.

«Είναι καλύτερα να μιλάμε για αυτά τώρα, παρά αργότερα να βάλουμε το δάχτυλο στο κεφάλι μας και να αναρωτιόμαστε το γιατί δεν αναδείξαμε τα προβλήματά μας ενώ τα ξέραμε. Η βασική ιδέα μας είναι να γίνουμε πιο επιθετική. Όταν το κάνουμε αμυντικά νιώθουμε πιο ασφαλείς και όταν κοντά μου υπάρχουν κι άλλοι παίκτες η ομάδα στο σύνολό της παράγει περισσότερο».

poland netherlands3 novibet

Από την άλλη πλευρά, ο Λουίς Φαν Χάαλ «χτίζει» πάνω σε διαφορετικές βάσεις. Τις δημιούργησε τις προηγούμενες αγωνιστικές και τώρα βάζοντας παράλληλα τις τελευταίες του «πινελιές» ενόψει Μουντιάλ θέλει να τις ενισχύσει.

Η Ολλανδία μετά τον αποκλεισμό στους «16» του Euro είναι αήττητη σε όλα τα ματς που έχει δώσει και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο έμπειρος τεχνικός των «οράνιε» προσπαθεί να επαναφέρει τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα του, κάτι το οποίο είχε χαθεί τα προηγούμενα χρόνια μαζί με τις αποτυχίες που είχαν έρθει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στη Βαρσοβία, η Ολλανδία θέλει να… τελειώσει τη δουλειά και να μη μπλέξει την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται το Βέλγιο. Μέχρι στιγμής στη διοργάνωση έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στο Μουντιάλ είναι στον όμιλο του διοργανωτή. Αντιμετωπίζει λοιπόν το Κατάρ, τον Ισημερινό και τη Σενεγάλη και είναι λογικό να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

poland netherlands7 novibet

Πολωνία – Ολλανδία: Στατιστικά & Προϊστορία 22/09/2022

  • Η Ολλανδία έχει πάρει 8 νίκες κόντρα στους Πολωνούς, που έχουν 3, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Με το 2-2 στο Α’ γύρο οι Πολωνοί σταμάτησαν το σερί των Ολλανδών που είχαν πέντε σερί νίκες απέναντί τους.
  • Χωρίς νίκη η Πολωνία στα τρία τελευταία παιχνίδια της.
  • Σταθερό πρόβλημα για την ομάδα του Μιχνίεβιτς η άμυνα, καθώς έχει δεχτεί 10 γκολ σε τέσσερα ματς στον όμιλο του Nations League.
  • 13 ματς αήττητη με 9 νίκες μετρούν οι «Οράνιε».
  • Στο Nations League η ομάδα του Φαν Χάαλ έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Σε όλα τα ματς (4/4) επιβεβαιώθηκε το GG & Over 2.5.

poland netherlands6 novibet

Πολωνία – Ολλανδία: Προγνωστικά 22/09/2022

Η Πολωνία καλείται να αντιδράσει και να αλλάξει το κλίμα σε ένα crash test ενόψει Μουντιάλ. Με τη δύναμη της έδρας απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο περιμένουμε να σταθεί καλύτερα, ενώ άλλωστε όπως φαίνεται θα επιχειρήσει να παίξει κάπως πιο επιθετικά.

Για την προσέγγιση της Ολλανδίας στο ματς δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο Φαν Χάαλ θα επιχειρήσει να πάρει το ματς και να «καθαρίσει» την πρόκριση. Τα δύο αυτά στοιχεία δεν αποκλείεται να μας δώσουν ένα ωραίο ματς στη Βαρσοβία.

ΤΟ GG & Over 2.5 ΣΤΟ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

poland netherlands4 novibet


Πολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2022

Ο Μιχνίεβιτς πάντα κρατάει ανοιχτή την πόρτα της εθνικής και αυτό κάνει και στην τελευταία αποστολή του πριν το Μουντιάλ. Βέβαια, τα πράγματα η αλήθεια είναι πως έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό αφού ήδη μια 20άδα παικτών μπορεί να θεωρείται σίγουρη. Στο ματς κόντρα στους Ολλανδούς σίγουρα εκτός είναι ο Σιμόν Ζυρκόφσκι, που συμπλήρωσε κάρτες.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Σέζσνι – Γκλικ, Βιέτεσκα, Κίβιορ, Ζαλέφσκι, Κας — Ζουρκόφσκι, Λινέτι, Ζιελίνσκι – Λεβαντόφσκι – Πιόντεκ

 

Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2022

Mε 24 ποδοσφαιριστές και χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολή του Λουίς Φαν Χάαλ. Εκτός έμεινε ο Μάρτινς Ίντι, που τραυματίστηκε στο ματς της Άλκμααρ με τον Άγιαξ, με τον Ολλανδό να μην αντικαθιστά με άλλο παίκτη το κενό του δείχνοντας σίγουρος για τις επιλογές του και ενόψει Μουντιάλ.

Αρκετή συζήτηση σήκωσε η επιλογή του 22χρονου γκολκίπερ της Φίτεσε, Κιέλ Σέρπεν, καθώς ο έμπειρος τεχνικός θα τον βάλει σε ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εκτελέσεις πέναλτι.

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Σίλεσεν – Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ντε Φράι – Ντάμφρις, Μπέργκχαους, Κόουπμαϊνερς, Ντε Γιονγκ, Μαλάσια – Ντεπάι, Μπέργκουϊν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ