el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πορτογαλία – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/09/2022

Με τελικό κορυφής πέφτει η αυλαία του Nations League στον 2ο όμιλο του Α’ Γκρουπ δυναμικότητας. Η Πορτογαλία υποδέχεται στη Μπράγκα θέλοντας να υπερασπιστεί την πρώτη θέση την Ισπανία, που ετοιμάζει ανατροπή στο φινάλε.

Η Ελβετία έκανε για δεύτερη φορά άνω-κάτω τον όμιλο. Πριν δύο αγωνιστικές είχε φέρει πρώτη τους Ισπανούς με τη νίκη της 1-0 κόντρα στην Πορτογαλία. Τώρα, «ήθελε» να τουμπάρει ξανά την κατάσταση! Οι Ισπανοί γνώρισαν ήττα-σοκ (1-2) στη Σαραγόσα και η Πορτογαλία, η οποία σάρωσε (0-4) τους Τσέχους στην Πράγα πλέον κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Οι Ίβηρες μία στροφή πριν το τέλος είναι στην κορυφή με 10 βαθμούς. Οι «φούριας ρόχας» ακολουθούν με δύο βαθμούς λιγότερους (8β.) και είναι αναγκασμένοι να πάρουν μόνο τη νίκη για να ανατρέψουν την κατάσταση, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται πως οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας που θα τερματίσουν στην κορυφή των ομίλων τους θα προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση. Οι πρώτες από τα υπόλοιπα γκρουπ δυναμικότητας «ανεβαίνουν» ένα γκρουπ στην επόμενη φάση.

Όσες τερματίσουν στην τελευταία θέση στα γκρουπ Α & Β θα υποβιβαστούν στο αμέσως πιο κάτω γκρουπ δυναμικότητας για την επόμενη διοργάνωση. Οι 4ες στο C θα παίξουν πλέι-άουτ με τον χαμένο να υποβιβάζεται στο γκρουπ D.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ισπανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Πορτογαλία – Ισπανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/09/2022

Με την πλάτη στον τοίχο έμπαινε στο τελευταίο σετ αγώνων του Nations League η Πορτογαλία. Ύστερα από την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική (1-0) στην Ελβετία πήγαινε στην Πράγα από την 2η θέση, όμως μέσα σε 90λεπτά τα πάντα άλλαξαν και επιστρέφει στη βάση κρατώντας την τύχη στα χέρια της.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος σαφώς και είναι υπεύθυνη για την τύχη της. Πρώτα η ίδια φρόντισε για το… μέλλον της «σαρώνοντας» 4-0 στην Πράγα τους Τσέχους.

Με τη γνωστή αμυντική συγκέντρωση να αποτελεί και πάλι τον πυρήνα του παιχνιδιού αλλά και με αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των φάσεων η Πορτογαλία ξεκίνησε να… πυροβολεί από το 33’, όταν ο Νταλότ άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπρούνο Φερνάντες (45+2’) έβαλε γερές βάσεις για το «διπλό», που κινδύνεψε ουσιαστικά μόνο όταν ο Σικ βρέθηκε απέναντι στον Ντιόγκο Κόστα από την «άσπρη βούλα», όμως αστόχησε (45+6’). Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Νταλότ (52’) με το δεύτερο τέρμα του στο ματς «καθάρισε» το ματς, ενώ στο 82’ ο Ζότα έγραψε το τελικό 0-4!

Στις στιγμές του παιχνιδιού και της αγωνιστικής του Nations League, η φάση όπου ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, συγκρούστηκε άσχημα σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρέθηκε αιμόρφυρτος στο έδαφος.

portugal spain2 novibet

Το «τρίποντο» σε συνδυασμό με την ήττα των Ισπανών στην Ελβετία, έφερε την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στην κορυφή του ομίλου και πλέον πηγαίνει στον «τελικό» του ομίλου έχοντας την ευχέρεια να παίξει για δύο αποτελέσματα.

«Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Είναι θετικό ότι πηγαίνουμε στο τελευταίο παιχνίδι από την πρώτη θέση, αλλά συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Η ήττα των Ισπανών στο τελευταίο ματς, δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Πάντα ένα παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία μοιάζει με τελικό. Θα είναι μια δύσκολη αποστολή και θα βγούμε στο γήπεδο για να την κερδίσουμε», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

portugal spain3 novibet

Ήττα σοκ για την Πορτογαλία στη Σαραγόσα. Η Ελβετία ανέδειξε τις αδυναμίες της ομάδας του Λουίς Ενρίκε και με το μεγάλο «διπλό» (1-2) την βάζει με την πλάτη στον τοίχο την τελευταία αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι ζόρισαν αρκετά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο την Ισπανία, που αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και στη φυσική κατάσταση, ειδικά στα σημεία όπου οι Ελβετοί πρέσαραν ψηλά. Ο Ακανζί στο 21ο λεπτό έκανε το 0-1 και παρά την ισοφάριση του Ζόρντι Άλμπα στο 55’ το «χαρτί δεν γύρισε» και τρία λεπτά αργότερα ο Εμπολό (58’) έκανε το 1-2 όπου έμεινε μέχρι το φινάλε.

portugal-spain4-novibet

Όπως είναι λογικό, ο Λουίς Ενρίκε άκουσε πολλά για τις επιλογές αλλά ακόμη και για την προετοιμασία της ομάδας του σε ψυχολογικό κομμάτι, ενώ σε επίπεδο επιλογών συζητήθηκε έντονα το γεγονός πως πλην του Μπόρχα Ιγκλέσιας δεν έριξε και δεύτερο φορ στο ματς ενώ είχε τον Μοράτα στον πάγκο.

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να βελτιωθούμε στο χρόνο που μας έχει απομείνει μέχρι το Μουντιάλ. Πηγαίνουμε στο τελευταίο παιχνίδι και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Η Πορτογαλία δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά είμαι σίγουρος  πως κι εμείς θα αξιοποιήσουμε τους δικούς μας τρόπους για να κερδίσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Λουίς Ενρίκε.

portugal spain5 novibet

Πορτογαλία – Ισπανία: Στατιστικά & Προϊστορία 27/09/2022

  • Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (39), η Ισπανία έχει το πάνω χέρι με 17 νίκες, έναντι 6 των Πορτογάλων, ενώ 16 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Φοβερό σερί ισοπαλιών στα τελευταία τους παιχνίδια. Μετά το 1-1 του πρώτου γύρου συμπλήρωσαν πέντε σερί 90λεπτα χωρίς νικητή!
  • Η Πορτογαλία έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ κι έχει την καλύτερη άμυνα στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας του Nations League.
  • Τα 4/5 των Πορτογάλων είναι No Goal.
  • Οι Ισπανοί έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα τους.

portugal spain6 novibet

Πορτογαλία – Ισπανία: Προγνωστικά 27/09/2022

Διαφορετικό το κλίμα στις δύο ομάδες και σε επίπεδο ψυχολογίας αλλά και σε αγωνιστική εικόνα. Η Πορτογαλία μπορεί να βολεύεται με δύο αποτελέσματα, ωστόσο, ο Σάντος δεν θα προσεγγίσει συντηρητικά το παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, η Ισπανία είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και για να φτάσει στο γκολ, ο Λουίς Ενρίκε ξέρει πως θα πρέπει να δώσει περισσότερους χώρους στον αντίπαλο.

ΤΟ GOAL/GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Mε τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες η μπάλα θα πάει αρκετές φορές στη γωνία.

ΤΟ OVER 9.5 KOΡΝΕΡ ΣΤΟ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Πορτογαλία – Ισπανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

portugal spain7 novibet


Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/09/2022

Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει στη διάθεσή του τον Κανσέλο, που επιστρέφει από τιμωρία και υπάρχει δίλημμα για το δεξί άκρο ύστερα από τη ματσάρα που έκανε στην Πράγα ο Νταλότ. Έτσι, δεν αποκλείεται ο μπακ της Σίτι να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο αντί του Μάριο Ρουί.

(4-3-3): Κόστα – Νταλότ, Ντίας, Περέιρα, Κανσέλο – Νέβες, Παλίνια, Φερνάντες – Μπ.Σίλβα, Ρονάλντο, Λεάο

portugal spain8 novibet

Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/09/2022

Δεν είναι δεδομένο το τι ετοιμάζει ο Λουίς Ενρίκε που μοιράστηκε τον προβληματισμό του σχετικά με την εικόνα της ομάδας του. Ενδεχομένως αυτή τη φορά θα προτιμήσει σχηματισμό με καθαρό επιθετικό στην κορυφή, αντί του Ασένσιο, καθώς δεν του βγήκε. Έτσι οι Μπόρχα Ιγκλέσιας και Άλβαρο Μοράτα διεκδικούν θέση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Σιμόν – Καρβαχάλ, Γκαρσία, Τόρες, Άλμπα – Κόκε, Ρόδρι, Πέδρι – Σαράμπια, Τόρες – Μοράτα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ