el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πορτογαλία – Ελβετία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/06/2022

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η δράση στο Nations League. Η πρώτη αγωνιστική είχε παιχνίδια με πολύ ενδιαφέρον και το ίδιο αναμένεται και στη συνέχεια, όπως αυτό ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία (05/06, 21:45). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Σε αντίθεση με την Πορτογαλία, η Ελβετία μπήκε με το… αριστερό στις υποχρεώσεις για το Nations League. Γνώρισε την ήττα από την Τσεχία και τώρα δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο μάλιστα αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολο.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι στο «Χοσέ Αλβαλάδε» ανάμεσα στην Πορτογαλία και στην Ελβετία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!

 


Πορτογαλία – Ελβετία: Ανάλυση & Παρουσίαση 05/06/2022

Η θετική προϊστορία που έχει η Πορτογαλία στην έδρα της Ισπανίας συνεχίστηκε και στον πρόσφατο μεταξύ τους αγώνα για την πρεμιέρα του Nations League. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος φεύγει αήττητη από την Ισπανία από το 1958 και το ίδιο κατάφερε και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι.

Η Ισπανία μπήκε -όπως κάνει πάντα άλλωστε- δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε από την αρχή το γκολ. Και το βρήκε στο 25’. Η Πορτογαλία έκανε λάθος σε δική της επίθεση και η Ισπανία ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, οι Γκάβι, Σαράμπια και Μοράτα έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το ματς. Απεναντίας έπαιξαν μυαλωμένα και συγκεντρωμένα και βρήκαν ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έχασαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Εν τέλει οι κόποι τους δικαιώθηκαν στο 82’. Ο Ζοάο Κανσέλο έκανε εξαιρετική σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Όρτα μόνο του στην περιοχή κι αυτός πλάσαρε για το τελικό 1-1. Δείτε βίντεο εδώ.

Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι που έχει δώσει η Πορτογαλία μέσα στο 2022 και παραμένει αήττητη. Αρχικά νίκησε τα δύο πρώτα που έδωσε τον Μάρτιο, τα οποία ήταν και τα πιο σημαντικά. Επικράτησε της Τουρκίας με 3-1 και της Βορείου Μακεδονίας με 2-0, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τώρα πηγαίνει για δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της, αρχικά με την Ελβετία και στη συνέχεια με την Τσεχία. Ο Σάντος γνωρίζει ότι είναι μεγίστης σημασίας για να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου, μέχρι και τον εντός έδρας με την Ισπανία, που θα καθορίσει την πρώτη θέση του ομίλου.

portugal switzerland2 novibet

Σε αντίθεση με την Πορτογαλία, η Ελβετία δεν έχει θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Και μάλιστα προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα του Nations League. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν φιλοξενήθηκε από την Τσεχία κι έφυγε με σκυμμένα κεφάλια από το γήπεδο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Το πρόβλημα για τον Γιακίν δεν ήταν τόσο η ήττα όσο η εμφάνιση. Και κυρίως η εικόνα της άμυνας. Και τα δύο γκολ που δέχθηκε η Ελβετία προήλθαν από παιδαριώδη λάθη που έκαναν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί και η άμυνα γενικότερα. Ο Κούχτα άνοιξε το σκορ για την Τσεχία στο 11’, ο Οκαφόρ ισοφάρισε για την Ελβετία στο 45’ και στο 58’ με αυτογκόλ του Σο, διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Μπορείτε να δείτε βίντεο εδώ.

Η άμυνα της Ελβετίας ήταν κάκιστη, αλλά στον αντίποδα η επιθετική της γραμμή ήταν σε καλύτερη μέρα. Οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Οκαφόρ, Εμπολό και Βάργκας. Ωστόσο βρήκαν απέναντί τους, τον Τόμας Βατσλίκ. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού ήταν άψογος στα καθήκοντά του και βοήθησε τα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας του.

portugal switzerland5 novibet

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την Ελβετία μέσα στο 2022, που παραμένει χωρίς νίκη από τις 15 Νοεμβρίου 2021, όταν στον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου επικράτησε 4-0 της Βουλγαρίας.

Πάντως η ομάδα του Γιακίν θα βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ, αφού τερμάτισε πρώτη στον τρίτο όμιλο και μάλιστα αήττητη με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια. Στα δύο φιλικά που έδωσε τον περασμένο Μάρτιο ηττήθηκε εκτός από την Αγγλία (2-1) και έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με το Κόσοβο.


Πορτογαλία – Ελβετία: Στατιστικά & Προϊστορία 05/06/2022

  • Η Πορτογαλία έχει τον πρώτο λόγο στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Ελβετία όπως χαρακτηριστικά φαίνεται και από την προϊστορία.
  • Οι Ίβηρες μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια που έγιναν στην έδρα τους.
  • Μάλιστα το αήττητο σερί τους ανεβαίνει στα πέντε παιχνίδια αν συνυπολογιστεί και μία ισοπαλία αμέσως πριν.
  • Η τελευταία φορά που η Ελβετία πήρε νίκη μέσα στην Πορτογαλία ήταν στις 16 Απριλίου 1969 με σκορ 2-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970.
  • Από τις αποστολές και των δύο ομάδων, ο μοναδικός που είχε γεννηθεί πριν από 43 χρόνια ήταν ο Φερνάντο Σάντος. Κι αυτός ήταν 15 χρονών τότε! Αυτή είναι η μοναδική νίκη της Ελβετίας επί πορτογαλικού εδάφους για επίσημο παιχνίδι, αφού υπάρχει ακόμη μία το 1939 (2-4), αλλά ήταν σε φιλικό.
  • Η Πορτογαλία είναι ομάδα που αρέσκεται να βρίσκει δίχτυα. Στα εννέα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια, μετράει οκτώ Over.
  • Από την άλλη, η Ελβετία σκοράρει και δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία, όπως φάνηκε άλλωστε και στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τσεχία.
  • Τα τρία τελευταία έχουν τελειώσει στο Goal, όπως επίσης και τα οκτώ από τα τελευταία συνολικά 11 που έχει δώσει μακριά από την έδρα της.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

portugal switzerland4 novibet


Πορτογαλία – Ελβετία: Προγνωστικά 05/06/2022

Η Πορτογαλία θα δώσει συνέχεια στη θετική και νικηφόρα παράδοση που έχει στους εντός έδρας αγώνες με την Ελβετία. Θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Ελβετία είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, όμως υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα με σχετική ευκολία, μία πολύ καλή επιλογή είναι το Goal το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία παιχνίδια και των δύο αντιπάλων. Τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πορτογαλίας όσο και στα εκτός έδρας της Ελβετίας.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Τέλος, για όποιον θέλει μία αγορά με πιο υψηλή απόδοση, αξίζει να έχει στο νου του το Combo Bet του Goal με Over 2.5. Και οι δύο ομάδες άλλωστε αρέσκονται να σκοράρουν και να φέρνουν παιχνίδια με περισσότερα από τρία τέρματα.

ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ OVER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55


Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/06/2022

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει προβλήματα και απουσίες και θα υπολογίζει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Είναι πιθανό να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Παραμένει εκτός ο Βιτίνια λόγω κορονοϊού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόστα – Κανσέλο, Πέπε, Περέιρα, Γκερέιρο – Νέβες, Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα – Λεάο, Αντρέ Σίλβα, Ρονάλντο.

portugal switzerland3 novibet


Ελβετία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/06/2022

Με δεδομένο ότι οι Σακίρι και Γκαβράνοβιτς πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Τσεχία, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα στην Πορτογαλία.

Ο Μουράτ Γιακίν θα κάνει κάποιες αλλαγές και λογικά οι δύο προαναφερθέντες θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχουν άλλες απουσίες και ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σόμερ – Βίντμερ, Σερ, Ελβέντι, Ροντρίγκεζ – Φρόιλερ, Τζάκα – Οκαφόρ, Σακίρ, Βάργκας – Γκαβράνοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ