el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/10/2023

Σπουδαίο ματς στο Παρίσι. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μίλαν (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League και η αναμέτρηση συνοδεύεται με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι (3β.) υπέστησαν βαριά ήττα στην Αγγλία (4-1 από τη Νιούκαστλ) και ψάχνουν αντίδραση, ενώ η Μίλαν (2β.) κυνηγά το πρώτο της τρίποντο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης, οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως ο ηττημένος θα χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στη φάση των «16».

Για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Επιστρέφει η δράση στο Champions League!


Παρί – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/10/2023

Μεγάλο ματς στο Παρκ Ντε Πρενς. Παρί και Μίλαν τίθενται αντιμέτωπες (22:00) σε ένα τεράστιο ευρωπαϊκό ντέρμπι, που… συνοδεύεται και από σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η εξαιρετική Νιούκαστλ έβαλε… δύσκολα στις δύο ομάδες, αφού μετά το 0-0 στο «Σαν Σίρο» πέτυχε και την εμφατική νίκη με 4-1 επί της Παρί. Έτσι, οι Άγγλοι βρίσκονται ήδη στην κορυφή του ομίλου (4β.) και το ματς στη Γαλλία ίσως δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στον ηττημένο.

Οι γηπεδούχοι βίωσαν ένα διάστημα με έντονη γκρίνια και προβληματισμό, όμως οι δύο άνετες νίκες επί της Ρεν (3-1) και επί της Στρασμπούρ (3-0) ανέβασαν κάπως την ψυχολογία στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον βασικό Ζερ – Εμερί και στον Ασένσιο, ενώ σταθερά εκτός δράσης βρίσκονται οι Κιμπεμπέ και Μέντες. Το μεγαλύτερο δίλημμα αφορά την απάντηση στην ερώτηση «Κόλο Μουανί ή Ράμος», ενώ, από εκεί και πέρα, ο Φαμπιάν αναμένεται να καλύψει το κενό στο κέντρο.

Η εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους (0-1) δημιούργησε ξανά σύννεφο κριτικής γύρω από τη Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» παρουσίασαν σε ακόμα ένα ματς ένα νωθρό πρόσωπο στην επίθεση, όμως, για την ώρα, παραμένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A (2η θέση, 21 βαθμοί).

Το ζήτημα για την ομάδα του Πιόλι αφορά την παρουσία της στο Champions League: Τα δύο «κολλητά» 0-0 με Νιούκαστλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ κράτησαν αήττητη τη Μίλαν στο γκρουπ, όμως είναι μεγάλη η ανάγκη για ένα μεγάλο αποτέλεσμα και, φυσικά, για ένα έστω γκολ. Άλλωστε, οι Ιταλοί γνωρίζουν πως πιθανή ήττα στο Παρίσι θα τους κρατήσουν αρκετά πίσω στη μάχη της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, ενώ πρέπει να ξεπεράσουν και τις απουσίες των Λόφτους – Τσικ, Τσουκουέζε και Σπορτιέλο.


Παρί – Μίλαν: Στατιστικά και Προϊστορία 25/10/2023

  • Η Παρί μετρά τρία σερί ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Η Μίλαν «τρέχει» σερί τεσσάρων αγώνων με combo No Goal και Under 2.5 gkol.
  • Στα πέντε ματς που έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, υπήρξε 100% στο Under 2.5 γκολ (5/5).
  • Έξι από τα εφτά τελευταία ματς της Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με Under 2.5 γκολ και No Goal.
  • Και τα δύο ματς της Μίλαν στο Champions League έληξαν με 0-0.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παρί – Μίλαν: Προγνωστικά 25/10/2023

Σπουδαίο ματς στο Παρκ Ντε Πρενς και συνάμα πολύ δύσκολο για προβλέψεις. Η Παρί έχει την ταμπέλα του φαβορί λόγω έδρας και ποιότητα, όμως η Μίλαν διαθέτει «βαριά» φανέλα και, το κυριότερο, πρέπει να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα.

Για το ματς στη Γαλλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Είναι ξεκάθαρο πως η Μίλαν θα περιμένει την Παρί και η πως η Παρί θα κοιτάξει να αποφύγει τα ρίσκα. Κανένας δε θέλει να χάσει και το ματς μοιάζει αρκετά ισορροπημένο, ενώ δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, κυρίως λόγω του ειδικού βάρους στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί – Μίλαν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/10/2023

Ο Κόλο Μουανί αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα της Παρί, ενώ το κενό του Ζερ – Εμερί θα καλύψει ο Φαμπιάν. Εκτός δράσης και οι Ασένσιο, Κιμπεμπέ, Μέντες.

Η Μίλαν θα παραταχθεί με τους παίκτες που παίζουν σταθερά ως βασικοί και ο Μούσα θα πάρει τη θέση του τραυματία Λόφτους – Τσικ.

Παρί (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Λούκα Ερναντές – Ζερ Εμερί, Ουγκάρτε, Βιτίνια – Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Μπαπέ

Μίλαν (4-3-3): Μενιάν – Καλάμπρια, Τιό, Τομόρι, Τέο Ερνάντες – Μούσα, Κρούνιτς, Ράιντερς – Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ