el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρέιντζερς – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/07/2023

Ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο με δύο δυνατά φιλικά για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Ρέιντζερς (21:45) στο Άιμπροξ Στάντιουμ της Γλασκώβης, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και η αναμέτρηση του Σαββάτου (29/7) με τη Νόριτς.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπαίνει στην τελική φάση της προετοιμασίας της ενόψει των αναμετρήσεων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Γκενκ – Σερβέτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τις προσθήκες για να γεμίσουν το ρόστερ τους, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας θα δουν για πρώτη φορά σε δράση τον Νικολάς Φρέιρε, ο οποίος ήρθε από την Πούμας για να αναλάβει θέση ηγέτη στα μετόπισθεν.

Για το ματς στη Σκωτία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό στο Άιμπροξ Στάντιουμ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Ρέιντζερς – Ολυμπιακός: Παρουσίαση 26/07/2023

Φιλικό με υψηλό δείκτη δυσκολίας για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς στο φημισμένο Άιμπροξ Στάντιουμ της Γλασκώβης (26/7, 21:45).

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ένα μικρό ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο θα συνοδευτεί με δύο αναμετρήσεις. Αρχικά, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (21:45), σε ένα «δυνατό» φιλικό για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε ήδη στις πρώτες αποφάσεις του για το ρόστερ, καθώς «έκοψε» τους Ζινκερνάγκελ, Μπουτούτσι και Πέπε, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα διαμορφώσει την τελική εικόνα για το έμψυχο δυναμικό που θα εμπιστευτεί. Σε αυτό το πλάνο περιλαμβάνονται φυσικά και οι επερχόμενες προσθήκες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός προχωρά στην ολοκλήρωση συμφωνιών με παίκτες που θα αποτελέσουν βασικά «κομμάτια» στη φετινή version του συλλόγου.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νικολάς Φρέιρε, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά της νέας του ομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο 29χρονος Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα από την Πούμας και αναμένεται να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνεθ περιμένει τον φορ που θα συμπληρώσει το δίδυμο με τον Ελ Αραμπί στο «9» και μένει να φανεί αν θα γίνουν άμεσα οι κινήσεις για εξτρέμ, χαφ και αριστερό μπακ.

Σε ό,τι αφορά την Ρέιντζερς, οι 2οι του περσινού πρωταθλήματος Σκωτίας ετοιμάζονται για τις μάχες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Γκενκ – Σερβέτ. Εκεί υφίσταται και η «σύνδεση» των Σκωτσέζων με τον Ολυμπιακό, αφού ο χαμένος της αναμέτρησης των Βέλγων με τους Ελβετούς θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρέιντζερς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της εντός συνόρων στις 5 Αυγούστου, όταν θα αντιμετωπίσει την Κιλμάρνοκ εκτός έδρας για την πρεμιέρα της Premiership.


Ρέιντζερς – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 26/07/2023

Δύσκολο φιλικό για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν μία εξαιρετική ομάδα, που παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο και, επιπρόσθετα, είναι σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να δείξουν καλό πρόσωπο και ο Μαρτίνεθ θέλει να καταγράψει πρόοδο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Για το ματς στη Σκωτία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά τον χαρακτήρα του αγώνα, θεωρείται σίγουρο ότι το ματς θα κυλήσει σε υψηλό τέμπο, ενώ και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι.

ΝΙΚΗ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία προσαρμογής στα «θέλω» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και περιμένει ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Οι Σκωτσέζοι είναι πιο «δεμένοι» και έτοιμοι, κάτι που ενδέχεται να φανεί και στο γήπεδο.

rangers olympiakos prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρέιντζερς – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ