el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/08/2022

Η κάτοχος του περσινού Champions League απέναντι στην κάτοχο του Europa League την περασμένη σεζόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Super Cup! Τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν θέλουν για διαφορετικούς λόγους να αφήσουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται στο Ελσίνκι (22:00) να πάει χαμένη.

Οι Γερμανοί θα πάρουν πρώτοι φορά στην ιστορία τους μέρος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ η «βασίλισσα» θα διεκδικήσει τον 5ο της τίτλο κι αν τα καταφέρει θα πιάσει τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα οι δύο σύλλογοι θα συναντηθούν σε επίσημο ματς για πρώτη φορά ύστερα από το 1960! Τότε η Ρεάλ είχε επικρατήσει 7-3 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με τους «αετούς» να μένουν με την… πίκρα καθώς η εξαιρετική ομάδα που είχαν τότε δεν τα κατάφερε απέναντι στους παντοδύναμους «μερένχες» του Αλφρέντο Ντι Στέφανο.

realmadrid eintracht2 novibet

Υπενθυμίζεται πως εφόσον δεν υπάρξει νικητές στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κάνει πρεμιέρα το Ημιαυτόματο Οφσάιντ! Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία, επέκταση του VAR, που θα μειώνει σημαντικά το χρόνο κατά τη λήψη αποφάσεων. Παράλληλα, θα δίνεται η δυνατότητα τόσο στη διαιτητική ομάδα, όσο και στους θεατές να παρακολουθούν τις φάσεις μέσω 3D Animations.

«Η UEFA αναζητά συνεχώς νέες τεχνολογικές λύσεις που θα βελτιώσουν το άθλημα και θα παρέχουν βοήθεια στους διαιτητές. Αυτό το καινοτόμο σύστημα θα επιτρέψει στο VAR να εντοπίζει γρήγορα και με περισσότερη ακρίβεια λύσεις γύρω από το οφσάιντ, βελτιώνοντας τη ροή του παιχνιδιού και τη συνέπεια γύρω από τις αποφάσεις. Το νέο σύστημα είναι έτοιμο να εγκατασταθεί σε όλα τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες για το Champions League», ανέφερε σχετικά ο Ρομπέρτο Ροζέτι, επικεφαλής της διαιτησίας στην UEFA.

realmadrid eintracht3 novibet

Με 300+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super Cup!


Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/08/2022

Σε μία αρκετά μικρή και ευέλικτη προετοιμασία κινήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κάρλο Αντσελότι είδε την ομάδα του να παίρνει μέρος σε μόλις τρία φιλικά και να ολοκληρώνει τη σύντομη περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι επίσημες υποχρεώσεις της «βασίλισσας» ξεκινούν με το παιχνίδι απέναντι στην Άιντραχτ, ενώ στη La Liga κάνει… σέντρα στην έδρα της νεοφώτιστης Αλμερία την ερχόμενη Κυριακή (14/08, 23:00).

Και τη φετινή χρονιά οι «μερένχες» ήταν πολύ προσεκτικοί και μετρημένοι στις μεταγραφές. Απέκτησαν έναντι 80 εκατ. ευρώ τον Αουρελιέν Τσουαμενί από τη Μονακό και μαζί με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Τσέλσι δείχνουν να έκλεισαν με τις προσθήκες. Από την άλλη πλευρά, στο κομμάτι των αποχωρήσεων έγινε μία μικρή εκκαθάριση στο ρόστερ, αφού πλέον αποτελούν παρελθόν οι Ίσκο, Μπέιλ, Μαρτσέλο, Γιόβιτς και Μαγιοράλ.

realmadrid eintracht6 novibet

«Έχουμε κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με την Άιντραχτ. Για παράδειγμα οι αντίπαλοί μας ξεκίνησαν τη σεζόν τους νωρίτερα. Πέρσι έκαναν εξαιρετική χρονιά, αφού δεν ήταν μέσα στα φαβορί. Έκαναν τρομερά παιχνίδια, κόντρα στα προγνωστικά, όπως για παράδειγμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”. Ωστόσο, εμείς πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε. Η σεζόν ξεκινάει με έξι τίτλους μπροστά μας και θέλουμε να παλέψουμε για όλους. Πέρσι από τη μεριά μας κάναμε τρομερές ανατροπές. Όλα αυτά τα πετύχαμε γήπεδό μας, χάρη στη δύναμη που μας έδινε η κερκίδα. Πάντα πιστεύαμε και ποτέ δεν εγκαταλείψαμε. Είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα δείχνει σε καλή φόρμα», είπε αρχικά ο Αντσελότι και στη συνέχεια αναφερόμενος στις προσθήκες των Αντόνιο Ρούντιγκερ και Αουρελιέν Τσουαμενί συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως πήραμε δύο παίκτες από τους καλύτερους στις θέσεις τους. Η ποιότητά τους μας ανεβάζει επίπεδο. Τώρα πρέπει να προσαρμοστούν. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι τρεις που έφυγαν. Ο Μαρτσέλο, ο Ίσκο, ο Μπέιλ, έγραψαν ιστορία με την ομάδα και ολόκληρος ο σύλλογος τους ευγνωμονεί. Ελπίζω και οι νέοι να σημειώσουν αντίστοιχες επιτυχίες με τους παλιούς».

realmadrid eintracht9 novibet

Mε εφιαλτικό τρόπο ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στη φετινή Bundesliga η Άιντραχτ. Στην πρεμιέρα της, μέσα στη Φρανκφούρτη, είδε την Μπάγερν Μονάχου να την οδηγεί σε ταπεινωτική ήττα με σκορ 1-6! Μάλιστα, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Γκλάσνερ να έχει δεχτεί ήδη πέντε γκολ. Στο δεύτερο κατάφερε, όσο γινόταν, να «περιορίσει» του αφηνιασμένους Βαυαρούς και να αποφύγει τα… ακόμη χειρότερα.

«Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας. Για εμάς αυτό είναι ένα βήμα πίσω. Γυρνάμε λοιπόν και πάλι στα βασικά. Πάντως δεν πρέπει να αλλάξουμε τους στόχους μας. Τίποτα δεν πρέπει να αλλάξει. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Να βγούμε στην πρώτη 6άδα απέναντι στις σχεδόν 12 ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Το ζήτημα είναι πως η ομάδα μας έχει την ποιότητα να τα καταφέρει και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτερα προετοιμασμένοι», είπε ο τεχνικός της ομάδας σχετικά με τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα, ενώ σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε:

«Υπάρχει μεγάλη ιστορία για εμάς πίσω από αυτή την αναμέτρηση. Είναι κίνητρο για τους παίκτες μας αλλά και τους οπαδούς που ήταν στο γήπεδο στον τελικό του 1960! Όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσωπικά δεν το βλέπω ως μάχη απέναντι στον Αντσελότι, αλλά σαν μάχη απέναντι σε έναν από τους σπουδαιότερους και πιο σημαντικούς συλλόγους στην ιστορία. Θα είμαστε προετοιμασμένοι λοιπόν για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

realmadrid eintracht5 novibet

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ: Στατιστικά & Προϊστορία 10/08/2022

  • Το τρίτο της ευρωπαϊκό τρόπο κατέκτησε πέρσι με το Europa League η Άιντραχτ. Μάλιστα έγινε η 3η ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που την κατακτάει αήττητη.
  • H Ρεάλ πέρσι συμπλήρωσε 14 κατακτήσεις Champions League.
  • H «βασίλισσα» διεκδικεί το 5ο Super Cup στην ιστορία της. Αν τα καταφέρει θα πιάσει τις Μπαρτσελόνα και Μίλαν στην κορυφή.
  • Η Άιντραχτ συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση.
  • Δύο επίσημα παιχνίδια έχουν δώσει οι «αετοί» φέτος. Σε όλα επιβεβαιώθηκε το Over 3.5 Γκολ.
  • Στα δύο από τα τρία φιλικά των «μερένχες» επιβεβαιώθηκε το No Goal.

realmadrid eintracht7 novibet

Ρεάλ Μαδρίτης – Άιντραχτ: Προγνωστικά 10/08/2022

Ευκαιρία αποτελεί και για τις δύο ομάδες. Η Ρεάλ είναι μαθημένη να μην αφήνει κούπα για… κούπα, ειδικά από τη στιγμή που ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται στον πάγκο της. Από την πλευρά της, η Άιντραχτ έχει μπροστά της ιστορική ευκαιρία.

Εδώ ίσως παίξει το ρόλο της η βαριά ήττα από τη Μπάγερν για τους «αετούς», που ενδεχομένους να περιορίσουν τον ενθουσιασμό και το ρίσκο τους στο ματς. Έτσι η Ρεάλ ισορροπεί σε μεγάλο βαθμό το… κενό στην φυσική κατάσταση, καθώς είναι πιο πίσω αγωνιστικά.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET.


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/08/2022

Ο Μόντριτς, ο οποίος λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε έμεινε πίσω σε φυσική κατάσταση, όλα δείχνουν πως θα είναι «ok» για το ματς. Εκτός παραμένει ο Καρβαχάλ, με τον Βάσκες να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας του Κάρλο Αντσελότι, που δεν φαίνεται να σκέφτεται να πάει σε ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Βάσκες, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

realmadrid eintracht8 novibet

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/08/2022

Αν εξαιρέσει κανείς την επιστροφή του Σμόλτσιτς, που ήταν τιμωρημένος στην πρεμιέρα της Bundesliga, δεν υπάρχουν αλλαγές στο απουσιολόγιο του Γκλάσνερ. Εκτός παραμένουν οι τραυματίες, Μπουτά και Ονγκενέ, την ώρα που ο Αυστριακός σκέφτεται αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Βαυαρούς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τουρέ, Χασέμπε, Εντικά – Κνάουφ, Σο, Ρόντε, Kαμάντα – Γκέτσε, Μπορέ – Μουανί

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ