el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σαουδική Αραβία – Μεξικό: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/11/2022

«Τελικός» πρόκρισης για τη Σαουδική Αραβία που βρίσκεται μπροστά από μία ιστορική στιγμή. Αντιμετωπίζει το Μεξικό που χρειάζεται μίνι θαύμα για να αποφύγει το κάζο.

Αυτή τη φορά, παρά τη νέα καλή εμφάνιση η Σαουδική Αραβία έφυγε με άδεια χέρια από το ματς με την Πολωνία (2-0). Βέβαια, παραμένει δυναμικά στη μάχη της πρόκρισης και κρατάει την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη περνάει στους «16». Μετά το «σκληρό» 2-0 από την Αργεντινή το Μεξικό έχει ένα… βουνό μπροστά αλλά το χειρότερο όλων είναι πως μέχρι στιγμής η εικόνα της ομάδας του Τάτα Μαρτίνο δεν πείθει.

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ:
1. Πολωνία 4
2. Αργεντινή 3 (+1)
3. Σαουδική Αραβία 3 (-1)
4. Μεξικό 1

Σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Το δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Τρίτο οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς. Τέταρτο η καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους. Ακολουθούν οι λιγότεροι βαθμοί ποινής. Αν υπάρξει απόλυτη ισορροπία υπάρχει κλήρωση.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Lusail Iconic Stadium». Είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητά 80.000 θεατών και θα φιλοξενήσει και τον τελικό. Το κόστος του άγγιξε τα 789εκατ. ευρώ και η διακόσμησή του, που τη νύχτα παραπέμπει σε φανάρι, είναι εμπνευσμένη από μπολ και σερβίτσια του αραβικού κόσμου.

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουδική Αραβία και το Μεξικό 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Σαουδική Αραβία – Μεξικό: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/11/2022

Για ακόμη ένα ματς η Σαουδική Αραβία έδειξε πως όχι μόνο δεν θα έχει ρόλο κομπάρσου αλλά θα παλέψει για την πρόκριση και με καλό ποδόσφαιρο. «Βασάνισε» την Πολωνία όμως στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια. Έχασε πέναλτι με τον Σέζνι να της βάζει «μπλοκ» κι εν τέλει ο Λεβαντόφσκι (39’, 82’) την τιμώρησε με δύο γκολ.

Ωστόσο είναι στην ευχάριστη θέση να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με νίκη απέναντι στο Μεξικό στο τελευταίο της ματς εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη φάση των «16» χωρίς να την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο Πολωνία – Αργεντινή. Αν τα καταφέρει θα είναι η δεύτερη φορά ύστερα από 1994 και το Μουντιάλ στις ΗΠΑ όπου θα περάσει τη φάση ομίλων σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

saudiarabia mexico2 novibet

«Είμαστε ακόμη ζωντανοί και αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύω πως αρκετός κόσμος δεν περίμενε πως η Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει. Αυτό είναι κάτι που εμένα με κάνει πολύ περήφανο. Περιμένουμε τους οπαδούς να είναι δίπλα μας και κόντρα στο Μεξικό. Είμαι σίγουρος πως δεν θα μας εγκαταλείψουν ούτε τώρα. Είναι καταπληκτικό να σε υποστηρίζουν οι οπαδοί. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να τους υποστηρίξουμε με την εμφάνισή μας στο τρίτο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Χερβέ Ρενάρ.

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μοχάμεντ Αλ-Ογουαΐς (Αλ Χιλάλ), Μοχάμεντ Αλ-Ρουμπαΐ (Αλ Αχλί), Ναγουάφ Αλ-Ακιντί (Αλ Νασρ)

Αμυντικοί: Γιασέρ Αλ-Σαχρανί (Αλ-Χιλάλ), Μοχάμεντ Αλ-Μπρεΐκ (Αλ Χιλάλ), Αλί Αλ-Μπουλαϊχί (Αλ Χιλάλ), Σουλτάν Αλ-Γκανάμ (Αλ Νασρ), Σαούντ Αμπντουλχαμίντ (Αλ-Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Αμρί (Αλ Νασρ), Χασάν Ταμπακτί (Αλ Σαμπάμπ), Αμπντουλάχ Μαντού (Αλ Νασρ)

Μέσοι: Φαχάντ Αλ-Μουγουαλάντ (Αλ Σαμπάμπ), Σαλμάν Αλ-Φαράζ (Αλ Χιλάλ), Σαλέμ Αλ-Ντοσαρί (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλάχ Οταΐφ (Αλ Χιλάλ), Χατάν Μπαχεμπρί (Αλ Σαμπάμπ), Μοχάμεντ Κανό (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλελάχ Αλ-Μαϊκί (Αλ Χιλάλ), Σαμί Αλ-Νατζέι (Αλ Νασρ), Αλί Αλ-Χασάν (Αλ Νασρ), Νασέρ Αλ-Ντοσαρί (Αλ Χιλάλ), Αμπντουλραχμάν Αλ-Αμπούντ (Αλ Ιτιχάντ), Ριγιάντ Σαραχιλί (Άμπχα)

Επιθετικοί: Φιράς Αλ-Μπουραϊκάν (Αλ Φατέχ), Σαλέχ Αλ-Σεχρί (Αλ Χιλάλ), Χαϊτάμ Ασιρί (Αλ Αχλί)

saudiarabia mexico3 novibet

Το Μεξικό είναι με την πλάτη στον τοίχο ύστερα από την ήττα κόντρα στην Αργεντινή. Οι «Αζτέκοι» προκάλεσαν την τύχη τους με τον τρόπο παιχνιδιού τους κι εν τέλει ηττήθηκαν 2-0, μένοντας στην τελευταία θέση του ομίλου. Αν εξαιρέσουμε μια-δυο προσπάθειες για αντεπίθεση στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο έκατσαν πίσω από την μπάλα ψάχνοντας απλά τον τρόπο για να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Το γκολ του Μέσι στο 64ο λεπτό τους έβγαλε από το πλάνο τους, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς κι εν τέλει δέχτηκαν και τη χαριστική βολή από τον Φερνάντες στο 87ο λεπτό.

Το κλίμα είναι κάκιστο στην ομάδα με τον Τύπο της χώρας να ασκεί έντονη κριτική στον Μαρτίνο, που όπως είναι τώρα η κατάσταση δύσκολα θα καταφέρει να συνεχίσει στον πάγκο μετά το φινάλε του Μουντιάλ.

saudiarabia mexico4 novibet

Ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής το Μεξικό μπορεί να έχει μαθηματικές ελπίδες, αλλά τα σενάρια πρόκρισης δεν δείχνουν ρεαλιστικά. Το σίγουρο είναι πως χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Σαουδική Αραβία. Από εκεί και πέρα θα περάσει αν η Αργεντινή ηττηθεί από την Πολωνία. Σε περίπτωση που έρθει ισοπαλία το άλλο ματς και το Μεξικό κερδίσει, τότε θα ισοβαθμήσει στους 4 με την «αλμπισελέστε». Εκεί τα πάντα θα κριθούν στη διαφορά τερμάτων όπου η Αργεντινή θα είναι σίγουρα στο +1, συνεπώς το Μεξικό θα πρέπει να νικήσει με τέσσερα γκολ για να υπερκαλύψει τον αρνητικό συντελεστή του (-2).

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμο Οτσόα (Αμέρικα), Ροδόλφο Κότα (Λεόν), Αλφρέδο Ταλαβέρα (Χουάρες)

Αμυντικοί: Kέβιν Άλβαρες (Πατσούκα), Νέστορ Αραούχο (Αμέρικα), Χεράρδο Αρτεάγα (Γκενκ), Χεσούς Γκαγιάρδο (Μοντερέι), Έκτορ Μορένο (Μοντερέι), Σέζαρ Μόντες (Μοντερέι), Χόρχε Σάντσες (Άγιαξ), Τζόχαν Βάσκες (Κρεμονέζε).

Μέσοι: Έντσον Άλβαρες (Άγιαξ), Ρομπέρτο Αλβαράδο (Γουαδαλαχάρα), Κάρλος Αντούνα (Κρουζ Αζούλ), Λουίς Τσάβες (Πατσούκα), Χοσέ Γκουαρδάδο (Μπέτις), Έρικ Γκουτιέρες (Αϊντχόφεν), Έκτορ Ερέρα (Χιούστον), Ορμπελίν Πινέδα (ΑΕΚ), Κάρλος Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Λουίς Ρόμο (Μοντερέι)

Επιθετικοί: Μορί Φούνες (Μοντερέι), Ραούλ Χιμένες (Γουλβς), Ίρβινγκ Λοσάνο (Νάπολι), Ένρι Μαρτίν (Αμέρικα) Αλέξις Βέγα (Γουαδαλαχάρα)

saudiarabia mexico5 novibet

Σαουδική Αραβία – Μεξικό: Στατιστικά, Προϊστορία 30/11/2022

  • Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες με πιο πρόσφατη το 1999. Το Μεξικό μετράει 4 νίκες, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
  • Η Σαουδική Αραβία έχει δεχτεί γκολ και στις δύο αναμετρήσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Το Μεξικό δεν έχει πετύχει γκολ ακόμη στο Μουντιάλ (2/2 No Goal).

Σαουδική Αραβία – Μεξικό: Προγνωστικά 30/11/2022

H Σαουδική Αραβία βρίσκεται μπροστά σε ιστορική ευκαιρία, αφού με νίκη περνάει στην επόμενη φάση. Στο Μεξικό υπάρχει μεγάλη απογοήτευση αφού η ομάδα ουσιαστικά δεν διεκδίκησε με την εικόνα της την πρόκριση.

Στα προγνωστικά στοιχήματος, οι «Αζτέκοι» άσχετα με τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης θα επιχειρήσουν να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα, ενδεχομένως με λιγότερο άγχος και πίεση. Η Σαουδική Αραβία έχει το βάρος, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να επηρεάζεται και μπορεί να ανταποκριθεί.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.79 ΣΤΗ NOVIBET

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα πιθανότατα δεν θα βολεύουν μία από τις δύο πλευρές σε συνδυασμό και με την εξέλιξη του άλλου παιχνιδιού. Έτσι, το ρίσκο ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο με αποτέλεσμα ο ρυθμός να ξεφύγει.

ΤΟ OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

saudiarabia mexico6 novibet

Σαουδική Αραβία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/11/2022

Ο Ρενάρ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Πολωνία. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να δούμε τα ίδια πρόσωπα με το προηγούμενο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αλ Οβάις – Αμπτνουχαμίντ, Αλ Μπουλαϊχί, Αλ Αμρί, Αλ Σαχράνι – Κάνο, Αλ Μάλκι – Αλ Αμπούντ, Αλ Νταουσάρι, Αλ Σέχρι – Αλ Μπρικάν

saudiarabia mexico7 novibet

Μεξικό: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/11/2022

Σε αλλαγές όπως όλα δείχνουν θα προβεί ο Τάτα Μαρτίνο τόσο λόγω της κάκιστης εικόνας της ομάδας του, όσο και της κριτικής που δέχτηκε. Ο έμπειρος τεχνικός, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κουαρδάδο, δεν αποκλείεται να μη διατηρήσει την τριάδα στα μετόπισθεν και να επιστρέψει στο 4-3-2-1 της πρεμιέρας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Οτσόα – Σάντσες, Μοντές, Μορένο, Γκαγιάρντο – Άλβαρες, Τσάβες, Ερέρα – Βέγκα, Λοσάνο – Χιμένες

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ