el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σερβία – Ελβετία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/02/2022

Το ματς ανάμεσα στη Σερβία και την Ελβετία αποτελεί τον «τελικό» πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Οι Σέρβοι «έβγαλαν τα μάτια τους» κόντρα στο Καμερούν (3-3), όμως τουλάχιστον ο βαθμός που έβαλαν στο σακούλι τους διατηρεί ζωντανούς για την πρόκριση. Πιο εύκολο μοιάζει θεωρητικά το έργο των Ελβετών, που εκτός απροόπτου «βολεύονται» και με την ισοπαλία.

Στο άλλο ματς του ομίλου το Καμερούν, που ψάχνει «θαύμα» για να περάσει, αντιμετωπίζει τη Βραζιλία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της και κατά 99% και την πρωτιά στον όμιλο.

Η βαθμολογία στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ:
1. Βραζιλία 6 (+3)
2. Ελβετία 3 (0)
3. Καμερούν 1 (-1
4. Σερβία 1 (-2)

Σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Το δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Τρίτο οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς. Τέταρτο η καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους. Ακολουθούν οι λιγότεροι βαθμοί ποινής. Αν υπάρξει απόλυτη ισορροπία υπάρχει κλήρωση.

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Σερβία και την Ελβετία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Σερβία – Ελβετία: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/02/2022

Οι Σέρβοι «αυτοκτόνησαν» κόντρα στο Καμερούν και τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 29ο λεπτό, όμως με γκολ των Πάβλοβιτς (45+1’) και Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (45+3’) στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου «τούμπαραν» την κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Στοΐκοβιτς έδειχνε πως θα «κλείδωνε» την πρώτη της νίκη με τον Μίτροβιτς στο 53ο λεπτό να κάνει το 3-1 ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Τελικά, η αφέλεια της άμυνάς της αποτέλεσε τη μεγάλη της «πληγή» και οι Καμερουνέζοι με δύο γρήγορα «χτυπήματα» των Αμπουμπακάρ (63’) και Τσούπο-Μότινγκ (66’) επέστρεψαν κι εν τέλει έκλεισαν τον δρόμο στους Σέρβους.

serbia switzerland2 novibet

Η γκρίνια που ακολούθησε ήταν φυσιολογική, αφού το ρόστερ μέχρι στιγμής δεν δικαιολογεί την ποιότητά του και τις προσδοκίες που υπήρχαν. Η ουσία είναι όμως ότι δεν υπάρχει χρόνος για κριτική, αφού η ομάδα διατηρεί τις πιθανότητες για πρόκριση.

Για να φτάσει στην πρώτη της πρόκριση στη φάση των «16», η ομάδα του Στοΐκοβιτς χρειάζεται μόνο τη νίκη και παράλληλα να μην ηττηθεί η Βραζιλία από το Καμεριούν στο άλλο ματς του ομίλου.

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Τορίνο), Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ), Στραχίνια Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Στέφαν Μίτροβιτς (Χετάφε), Στράχινια Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σρνταν Μπάμπιτς (Αλμερία)

Μέσοι: Ντάρκο Λάζοβιτς (Βερόνα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Νεμάνια Ράντονιτς (Τορίνο), Φίλιπ Κόστιτς (Γιουβέντους), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Λέγκια), Νεμάνια Γκούντελι (Σεβίλλη), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Νεμάνια Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Λάτσιο), Ντούσαν Τάντιτς (Άγιαξ), Ιβάν Ίλιτς (Βερόνα), Μάρκο Γκρούγιτς (Πόρτο), Ούρος Ράσιτς (Μπράγκα), Φίλιπ Τζούρισιτς (Σαμπντόρια)

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Λούκα Γιόβιτς (Φιορεντίνα)

serbia switzerland3 novibet

Oι Ελβετοί εν τέλει έφυγαν με άδεια χέρια απ’ το ματς κόντρα στη Βραζιλία. Είναι λογικό μάλιστα να νιώθουν σε μεγάλο βαθμό απογοήτευση από την ήττα (1-0) καθώς με την εικόνα τους κατάφεραν να αποσυντονίσουν τη «σελεσάο», να την περιορίσουν μεσοεπιθετικά και να φτάσουν στο σημείο να ελπίζουν πως θα πάρουν τουλάχιστον βαθμό σε ένα ματς που πριν το ξεκίνημά του έμοιαζε θεωρητικά χαμένο. Τελικά, ήρθε το υπέροχο γκολ του Κασεμίρο στο 83ο λεπτό και μαζί μια «σκληρή» ήττα.

Πάντως, η ομάδα του Γιακίν βρίσκεται στη 2η θέση και εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι στη μάχη της πρόκρισης. Παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στους Σέρβους, αφού προκρίνεται και με ισοπαλία εφόσον το Καμερούν δεν επικρατήσει με δύο γκολ διαφορά της Βραζιλίας στο άλλο ματς του ομίλου.

serbia switzerland4 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Γιαν Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ), Γκρεγκόρ Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Φίλιπ Κελν (Σάλτσμπουργκ)

Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σαρ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σίλβαν Βίντμερ (Μάιντς), Εράι Κέμερτ (Βαλένθια)

Μέσοι: Σερντάν Σακίρι (Chicago Fire), Γκράνιτ Τσάκα (Άρσεναλ), Ρέμο Φρόιλερ (Νότινγκχαμ Φόρεστ), Ντένις Ζακάρια (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ρενάτο Στέφεν (Λουγκάνο), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Φαμπιάν Φράι (Βασιλεία), Μικέλ Εμπίσερ (Μπολόνια), Άρντον Γιασάρι (Λουκέρνη), Φαμπιάν Ρίντερ (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Χάρις Σεφέροβιτς (Γαλατασαράι), Μπριλ Εμπολό (Μονακό), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φασνάχτ (Γιουνγκ Μπόις), Νόα Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ)

serbia switzerland5 novibet

Σερβία – Ελβετία: Στατιστικά, Προϊστορία 02/02/2022

  • Μία φορά έχουν αναμετρηθεί στην ιστορία τους οι δύο ομάδες. Ήταν στο προηγούμενο Μουντιάλ (2018 Ρωσία), όπου οι Ελβετοί είχαν επικρατήσει με σκορ 2-1.
  • Και οι τρεις σκορερ της προηγούμενης αναμέτρησης των δύο ομάδων αναμένεται ξεκινήσουν βασικοί στο προσεχές ματς: Μίτροβιτς, Τσάκα και Σακίρι.
  • Μέσα στις χειρότερες άμυνες τις διοργάνωσης οι Σέρβοι, που στο φινάλε της 2ης αγωνιστικής είχαν δεχτεί 5 γκολ.
  • Η Ελβετία έχει μία νίκη και μία ήττα στον όμιλο με το Ακριβές Σκορ 1-0 να επιβεβαιώνεται, συνεπώς μετρούν και 2/2 No Goal.

Σερβία – Ελβετία: Προγνωστικά 02/02/2022

Τελικός πρόκρισης με τους Ελβετούς να έχουν το πλεονέκτημα να παίζουν για δύο αποτελέσματα. Η Σερβία ενδεχομένως να «μαζευτεί» λίγο περισσότερο και να συμβιβαστεί με τον ρυθμό υπομονής που παραδοσιακά αρέσει στους Ελβετούς. Βέβαια, η ποιότητα της ομάδας του Στοΐκοβιτς σε συνδυασμό με το εξαιρετικό transition των παικτών του Γιακίν που αξιοποιούν τον Εμπολό στην κορυφή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουμε γκολ στο ματς.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Οι περιορισμένοι χώροι είναι πολύ πιθανό να αναγκάσουν τις ομάδες να προβούν σε γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή προκειμένου να απειλήσουν.

ΤΟ OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

serbia switzerland6 novibet

Σερβία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/02/2022

Σκέφτεται αλλαγές ξανά ο Στοΐκοβιτς προκειμένου να εξασφαλίσει τη σταθερότητα στο μετόπισθεν. Όλα δείχνουν πως ο Κόστιτς θα διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν. Ζήτημα από το πουθενά προέκυψε με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, που μπήκε από τον πάγκο στα δύο πρώτα ματς, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου απέναντι στο Καμερούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Βλάχοβιτς είναι εκτός ενδεκάδας επειδή έχει σχέση με γυναίκα συμπαίκτη του, με τον επιθετικό της Γιουβέντους να διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Β.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς – Ζίβκοβιτς, Λούκιτς, Σ.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς – Τάντιτς – Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς

serbia switzerland7 novibet

Ελβετία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/02/2022

O Γιακίν δεν αποκλείεται να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα την τριάδα των Σόου, Φρόιλερ και Τσάκα, που δούλεψε εξαιρετικά κόντρα στους Βραζιλιάνους εξασφαλίζοντας έλεγχο του ρυθμού και ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Σόμερ – Βίντμερ, Ακάνζι, Ελβέντι, Ροντρίγκες – Τσάκα, Σόου, Φρόιλερ – Βάργκας, Σακίρι – Εμπολό

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ