el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σεβίλλη – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/10/2023

Μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι στην Ισπανία. Η Σεβίλλη υποδέχεται την Άρσεναλ (22:00) και ο νικητής θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League. H εξαιρετική εκκίνηση της Λανς (4β.) έχει φέρει… πρόβλημα στα δύο φαβορί του ομίλου και η αναμέτρηση στην Ισπανία χαρακτηρίζεται ως «τελικός».

Οι Ισπανοί προέρχονται από το 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Άρσεναλ έμεινε στο 2-2 με την Τσέλσι, σε ένα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0.

Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν αναμένεται συναρπαστικό και συνοδεύεται με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Για το ματς της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Επιστρέφει η δράση στο Champions League!


Σεβίλλη – Άρσεναλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 23/10/2023

Μετά το 2-2 με την PSV και το 2-2 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η Σεβίλλη «έγραψε» ακόμα μία ισοπαλία στο 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο και προηγήθηκε, όμως μία κεφαλιά του Καρβαχάλ κράτησε το ματς στην ισορροπία.

Παρά την καλή εικόνα των τελευταίων αγώνων, η Σεβίλλη παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα με 9 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες στη La Liga, ενώ στο Champions League μετρά δύο ισοπαλίες μετά το τέλος των δύο πρώτων αγωνιστικών των ομίλων. Έτσι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το ματς με την Άρσεναλ θεωρείται must win, τόσο γιατί είναι εντός έδρας, όσο και επειδή δεν περιθώρια για ακόμα ένα ματς χωρίς τρίποντο.

Στην άλλη πλευρά, η Άρσεναλ ταξιδεύει στην Ισπανία με ανάμεικτα συναισθήματα. Το 2-2 με την Τσέλσι δεν θεωρείται άσχημο αποτέλεσμα, όμως η εικόνα των Λονδρέζων δεν ήταν ικανοποιητική. Η αντίδραση πάντως στο τέλος και η επαναφορά μετά το αρχικό σοκ του 0-2 έδειξε πως η ομάδα του Αρτέτα διαθέτει πλέον και ψυχικά αποθέματα, εκτός από τη δεδομένη ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Τώρα, η Άρσεναλ επιστρέφει σε ρυθμό Champions League και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το διπλό στην πιθανότατα πιο δύσκολη έδρα του ομίλου, αφού η ήττα από την Λανς στη Γαλλία (2-1) έκανε πιο περίπλοκα τα πράγματα αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Άγγλοι θα παίξουν χωρίς προβλήματα – εκτός φυσικά από την μόνιμη απουσία του Ζούριεν Τίμπερ – και δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγές για φρεσκάρισμα από τον Αρτέτα.


Σεβίλλη – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 24/10/2023

  • Η Σεβίλλη μετρά τρεις σερί ισοπαλίες με G/G.
  • Η Σεβίλλη κέρδισε μόλις ένα από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, η Σεβίλλη δέχτηκε τουλάχιστον 1 γκολ.
  • Από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα, η Άρσεναλ έχει ηττηθεί μόνο από τη Λανς.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Άρσεναλ έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Άρσεναλ έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος.
  • Απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια: Δύο νίκες μετρά η Άρσεναλ, δύο η Σεβίλλη, ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
  • Μόνο ένα από τα πέντε μεταξύ τους παιχνίδια έμεινε στο Under 2.5.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Σεβίλλη – Άρσεναλ: Προγνωστικά 24/10/2023

Ματς ειδικών συνθηκών στη Σεβίλλη. Ακόμα και αν υπάρχουν τρία ακόμα παιχνίδια στη συνέχεια, οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώριο για νέα απώλεια και ο ηττημένος θα πιεστεί πολύ στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Για το ματς στην Ισπανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71 ΣΤΗ NOVIBET

2/3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η εικόνα των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη: Η Άρσεναλ σκοράρει συνεχώς και διαθέτει τρομακτική ποιότητα στην επίθεση, ενώ η Σεβίλλη, που αντιμετωπίζει προβλήματα αμυντικά, θα κυνηγήσει τη νίκη μπροστά στο κοινό της. Έτσι, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός αγώνα με υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σεβίλλη – Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/10/2023

O Γιουσέφ Εν Νεσίρι έχει μικρές ενοχλήσεις, αλλά δεν θα χάσει το παιχνίδι και θέση στην ενδεκάδα της Σεβίλλης – που έχει… λευκό απουσιολόγιο – διεκδικούν οι Σουμαρέ και Μιρ.

Στην άλλη μεριά, ο Αρτέτα αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του και, όπως όλα δείχνουν, οι Ράμσντειλ, Τροσάρ, Πάρτεϊ και Ενκέτια θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.

Σεβίλλη (4-3-3): Νίλαντ – Νάβας, Γκουντέλι, Ράμος, Ακούνια – Σόου, Σουμαρέ, Ράκιτιτς – Λουκεμπάκιο, Εν Νεσίρι, Οκάμπος

Άρσεναλ (4-3-3): Ράμσντειλ – Τομιγιάσου, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Ράις, Πάρτεϊ, Όντεγκααρντ – Σάκα, Ενκέτια, Τροσάρ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ