el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/09

Πρεμιέρα στο φετινό Champions League κάνουν Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι, που θα συναντηθούν στο «Σάντσεθ Πιχθουάν» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Να σηκώσει επιτέλους κεφάλι ύστερα από το τραγικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν θέλει η Σεβίλλη. Το σκληρό 0-3 από την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα έκανε ακόμη πιο βαριά την ατμόσφαιρα και ήδη οι συζητήσεις για το μέλλον του Χουλιέν Λοπετέγκι έχουν φουντώσει.

Από απώλεια στην Premier League πηγαίνει στην Ισπανία η Μάντσεστερ Σίτι, που θέλει να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν γίνεται την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Βέβαια, αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα διαχειριστεί την πρεμιέρα ο Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι με την Τότεναμ.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Κοπεγχάχη στο «Signal Iduna Park».

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Σεβίλλης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι για την 1η αγωνιστική του Champions League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/09

Νέο «χαστούκι» και το κλίμα ενώ καλά-καλά δεν ξεκίνησε η σεζόν είναι βαρύ και ασήκωτο στη Σεβίλλη. Η νέα ήττα, αυτή τη φορά με κάτω τα χέρια και σκορ 0-3 από την Μπαρτσελόνα στο «Σάντσεθ Πιχθουάν», επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Τα γκολ των Ραφίνια (21’), Λεβαντόφσκι (36’) και Έρικ Γκαρσία (50’) έφεραν έντονες αποδοκομασίες κατά των παικτών και του Χουλιέν Λοπετέγκι, που δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση σε κανένα σημείο του ματς.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη La Liga έχοντας μόλις 1 βαθμό ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Έτσι, ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της από τη σεζόν 1981/82. Φυσικά, τόσο τα στατιστικά όσο και η εικόνα έχουν ανοίξει για τα καλά τη συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Χουλιέν Λοπετέγκι, που μέχρι στιγμής αντέχει στην πίεση  που δέχεται, αλλά δεν είναι λίγοι όσοι λένε πως στα ματς με τους «πολίτες» και την Εσπανιόλ, παίζει ουσιαστικά το κεφάλι του.

sevilla mancity3 novibet

Πάντως μέχρι στιγμής τόσο η διοίκηση, όσο και οι παίκτες του τον στηρίζουν. Είναι χαρακτηριστικές άλλωστε οι δηλώσεις του Ιβάν Ράκιτιτς: «Φυσικά και είμαστε με τον Λοπετέγκι. Το ίδιο ισχύει για ολόκληρη την προπονητική ομάδα. Δεν γίνεται να ξεχνάς το τι έχουμε καταφέρει να πετύχουμε όλοι μαζί αυτά τα χρόνια. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αυτό είναι μια πραγματικότητα, όμως εξακολουθούμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Καταλαβαίνω την ανησυχία αλλά και τον θυμό των οπαδών. Ζητάω συγνώμη για τα αποτελέσματα, αλλά παράλληλα ζητάω να έχουμε υπομονή και αυτοπεποίθηση».

Από τη μεριά του ο Λοπετέγκι προσπαθεί να αποφύγει κάθε κουβέντα σχετικά με το μέλλον του και επιμένει πως αυτό που λείπει από την ομάδα του είναι ο χρόνος για να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα ύστερα από τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ: «Πάντα βάζω μπροστά τον εαυτό μου. Δεν είναι τώρα η ώρα να δούμε το πλάνο και τις μεταγραφές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία. Είναι θέμα επιμονής και εμπιστοσύνης».

sevilla mancity2 novibet

H δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας απώλεια της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League κάνει τον Πεπ Γκουαρντιόλα να «πονοκεφαλιάζει». Είχε προηγηθεί το 3-3 στην έδρα της Νιούκαστλ, με το τελευταίο 1-1 στην έδρα της Άστον Βίλα να επιβεβαιώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πολίτες» μακριά από το Etihad. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο 50ο λεπτό πέτυχε το 10 γκολ του στο πρωτάθλημα, το οποίο δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, που ισοφαρίστηκε από τον Μπέιλι στο 74ο λεπτό, με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να προσπεράσει την Άρσεναλ στη βαθμολογία αλλά τουλάχιστον πλησίασε στο -1 από την κορυφή.

Η Μάντσεστερ Σίτι ισοβαθμεί στη 2η θέση με την Τότεναμ, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδό της όπου μετράει οκτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Γκουαρντιόλα σαφώς και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί στο Champions League, ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχει στο μυαλό του και το ματς απέναντι στους spurs.

sevilla mancity4 novibet

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας του, ο Καταλανός τεχνικός στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες, δηλώνοντας πως στο ανασταλτικό κομμάτι -παρά το γκολ- ήταν ευχαριστημένος. «Είμαστε άνθρωποι και αυτά μπορούν να συμβούν Είχαμε πολλές ευκαιρίες για δεύτερο, τρίτο ακόμη και τέταρτο γκολ, αλλά όταν στην Premier League είσαι στο 1-0 τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αρκετοί παίκτες δεν ήταν καλοί στα απλά πράγματα τους παιχνιδιού, αλλά ok, ήταν ένας βαθμός. Τώρα συνεχίζουμε και κοιτάμε το Champions League…», είπε.

sevilla mancity5 novibet

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 06/09

  • Μόλις δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μετράει δύο νίκες στα ματς των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2015/16.
  • Χωρίς νίκη στο ξεκίνημα της χρονιάς η Σεβίλλη (0-1-3).
  • Η ομάδα του Λοπετέγκι έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια (3-8) με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται στα 3/4.
  • Στο Champions League την περσινή χρονιά η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στο «Σάντσεθ Πιχθουάν».
  • Αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι (4-2-0).
  • Εκτός έδρας η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δεχτεί τέσσερα γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.
  • Το Over 3.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 4 από τα 5 τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι.

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 06/09

Η εικόνα της Σεβίλλης στο ξεκίνημα είναι αποκαρδιωτική και η Μάντσεστερ Σίτι αν μυρίσει… αίμα έχει δείξει πως δεν κάνει χάρες σε κανέναν, ειδικά από τη στιγμή που θέλει να «σκουπίσει» όσο το δυνατόν νωρίτερα τον όμιλο.

Ο Λοπετέγκι μέχρι στιγμής αδυνατεί να λύσει το ανασταλτικό πρόβλημα της ομάδας του, που δέχεται σταθερά ευκαιρίες από κάθε αντίπαλο. Από την άλλη πλευρά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας ήδη 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

ΤΟ COMBO BET TΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ Ε.ΧΑΑΛΑΝΤ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

sevilla mancity6 novibet

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/09

Για ακόμη ένα ματς εκτός ο Μαρκάο, ο οποίος λείπει στα στόπερ και το πρόβλημα θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αν δεν προλάβει το ματς και ο αμφίβολος Ρεκίκ. Σταθερά εκτός ο εξτρέμ Κορόνα, ενώ ούτε τώρα αναμένεται να μπει ο Γιανουζάι, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Νιανζού, Γκουντέλ, Ακούνια – Φερνάντο, Ντιλέινι – Λαμέλα, Γκόμες, Ντόλμπεργκ – Εν Νεσιρί

sevilla mancity7 novibet

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/09

O Πεπ Γκουαρντιόλα δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Κάιλ Γουόκερ, συνεπώς ο Κανσέλο πιθανότατα θα πάρει τη θέση του στα δεξιά και στο αριστερό άκρο της άμυνας θα χρησιμοποιηθεί ο Ακέ. Οι θέσεις πίσω από τον Χάαλντ είναι ουσιαστικά «ανοιχτές» με τους Μαχρέζ, Άλβαρες και Γκρίλις να έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Κανσέλο, Ντίας, Στόουνς, Ακέ – Ρόδρι, Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Μαχρέζ, Φόντεν, Χάαλαντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ