el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μιλγουόκι Μπακς: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/10/2022

Ο νέος «μαραθώνιος» της κανονικής περιόδου στο NBA ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ 24 ώρες αργότερα οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς φόρεσαν τα δαχτυλίδια που τους… παρέδωσε ο κομισάριος της λίγκας Ανταμ Σίλβερ στο Chase Center για την κατάκτηση του τίτλου την περσινή σεζόν.

Η πρεμιέρα των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σε λίγες ώρες (21/10, 02:30) στη Φιλαδέλφεια κόντρα στους Σίξερς, οι οποίοι μπήκαν με το… αριστερό στο πρωτάθλημα (έχασαν στη Βοστώνη από τους Σέλτικς με 126-117/Χάρντεν 35 π. – Εμπίντ 26 π., 15 ρ., 5 ασίστ, 6 λάθη).

 

Πάντως, η εμφάνιση των 76ερς κόντρα στους περσινούς φιναλίστ του πρωταθλήματος δεν ήταν για… πέταμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι των «κελτών», όμως στο β’ έπεσαν στο καναβάτσο κυρίως λόγω της ευστοχίας των αντιπάλων τους έξω από τα 7,25 μ.

Στα θετικά για τον Ντοκ Ρίβερς η εμφάνιση του Τζέιμς Χάρντεν που εκτός από τους πόντους που σημείωσε, μάζεψε 8 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και 7 ασίστ. Γενικώς, ο «μούσιας» έβγαλε ωριμότητα στο παρκέ κι αυτό είναι θετικό σημάδι για την ομάδα του.

Η Φιλαδέλφεια έκανε «έξυπνες» κινήσεις το καλοκαίρι, υπογράφοντας τον τίμιο και στις δύο πλευρές του παρκέ Μέλτον (καλός αμυντικός, αξιόπιστος σουτέρ), τον εξαιρετικό αμυντικό Πι Τζέι Τάκερ και τον αθλητικό ψηλό Μ. Χαρέλ.

Φυσικά, περιμένει πολλά από τους Χάρντεν και Τάιρις Μάξι (γκαρντ) που δείχνει έτοιμος για step-up.
Σταθερα στον πάγκο τους ο – μάλλον… μέτριος – Ντοκ Ρίβερς.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο προέρχονται από μία σεζόν που έφτασαν μέχρι τους ημιτελικούς της Ανατολής (αποκλείστηκαν από τους Σέλτικς με 4-3). Βέβαια, μέτρησε πολύ για τα «ελάφια» ότι δεν είχαν στο παρκέ σε εκείνο το σημείο τον κομβικό Κρις Μίντλετον.

Από την πλευρά τους οι Γιάννης και Χόλιντεϊ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να… κουβαλήσουν κι άλλο το Μιλγουόκι, όμως έλειπε ο… τρίτος πόλος που θα έδινε στην ομάδα τους έξτρα ώθηση.

Δεν άλλαξαν τίποτα στο ρόστερ και τον πάγκο τους οι Μπακς, κατά τη διάρκεια της off season: Στο τιμόνι τους σταθερά ο Μάικ Μπουντενχόλζερ και στο παρκέ η τριάδα Γ. Αντετοκούνμπο, Μίντλετον και Χόλιντεϊ να δίνει το ρυθμό. Σημαντικές… κολόνες στήριξης, οι Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις.

Την ίδια ώρα, οι φίλοι των Μπακς τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, βλέποντας τον super star της ομάδας τους, τον Greek Freak να βρίσκεται ίσως στο καλύτερο σημείο της καριέρας του.
Καταλήγοντας, το Μιλγουόκι ξεκινά και φέτος από πολύ καλή αφετηρία, με στόχο τον τίτλο!


Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μιλγουόκι Μπακς: Προγνωστικά 21/10/2022

Οι Σίξερς είναι πάνοπλοι για την αποψινή μονομαχία, ενώ τα «ελάφια» θα βγουν στο παρκέ χωρίς τον πολύτιμο Μίντλετον (βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας), αλλά και τους καλούς ρολίστες Κόνατον, Τζο Ινγκλις.
Λογικά η πεντάδα τους θα αποτελείται από τους Τζρου Χόλιντεϊ, Γκρέισον Αλεν, Γουέσλι Μάθιους, Γιάννη και Λόπεζ.

Το γράψαμε και πιο πάνω, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην πιο κυριαρχική φάση της καριέρας του, χωρίς… πολλά πολλά κρατάμε το Over 30,5 πόντους του σε απόδοση 1.87 στη Novibet.

Ο Τζοέλ Εμπίντ δεν… σταματά να «κατεβάζει» ριμπάουντ και φυσικά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Το έκανε στην πρεμιέρα των Σίξερς στη Βοστώνη, συνεχίζοντας από εκεί που το άφησε πέρυσι. Σε απόδοση 1.98 να μαζέψει Over 11,5 ριμπάουντ ο σούπερ σταρ της Φιλαδέλφεια.

Τέλος, από τη στιγμή που λείπει ο «μπόμπερ» των Μπακς Κρις Μίντλετον, αποκτά αξία το Under 25,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα των δύο ομάδων σε απόδοση 1,75.


Διαβάστε ακόμα…

Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ