el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Survivor Στοίχημα – Spoiler – Προγνωστικά – Αποδόσεις

Το Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας σε μορφή All Star και οι τηλεοράσεις έχουν πάρει… φωτιά με το κοινό να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο με κομμένη την ανάσα.

Tο μείγμα με τους παλιούς παίκτες και ανάμεσά τους πρώην νικητές είναι εκρηκτικό και το Survivor Στοίχημα, Spoiler, Προγνωστικά και Αποδόσεις είναι από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Στο Novibet Blog θα παρακολουθούμε μαζί τις εξελίξεις στο Survivor All Star, με σπόιλερ και ενημερώσεις, ενώ παρότι ο στοιχηματισμός στο δημοφιλέστερο ριάλιτι απαγορεύτηκε βάσει και της υπάρχουσας νομοθεσίας θα τρέχουν και εικονικές αποδόσεις.

Στοίχημα Survivor

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι αμέτρητα σε διάσημους και μαχητές και οι πρώην νικητές ήδη έχουν ξεχωρίσει. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής και η τακτική μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω.

Οι Μαχητές (μπλε) απαρτίζονται από τους: Κωστα Αναγνωστόπουλο, Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργο Ασημακόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ηλία Γκότση, Καρολίνα Καλύβα, Τάκη Καραγκούνια, Μελίνα Μεταξά, Ηλία Μπόγδανο, Μαριλένα Ρουμελιώτη, Εύη Σαλταφερίδου, Βρισηίδα Ανδριώτου και Περικλη Κονδυλάτο, ενώ προστέθηκαν οι Κρις Σταμούλης, Σώζων Παλαίστρος Χάρος και Ρία Κολοβού.

Την Κυριακή 19/2 μπήκαν οι Νίκος Αγόρου, Παναγιώτης Κωσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη.

Οι Διάσημοι (κόκκινοι) απαρτίζονται από τους: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκη Κατσούλη, Σπύρο Μαρτίκα, Νίκο Μπάρτζη, Κώστα Παπαδόπουλο, Μάριο Πρίαμο, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στάθη Σχίζα, Ελένη Χαμπέρη, Στέλιο Χανταμπάκη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ προστέθηκε ο Γιώργος Κόρομι.

Την Κυριακή 19/2 μπήκαν οι Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

 

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, έβαλε το χεράκι του στις επιλογές παικτών και υποσχέθηκε ένα συγκλονιστικό Survivor All Star που θα εκτοξεύσει την αγωνία του κοινού στα ύψη και θα δημιουργήσει και πάλι μοναδικά νούμερα τηλεθέασης.

Τα πρώτα δείγματα γραφής επιβεβαιώνουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί, αφού οι αγώνες στους στίβους μάχης κρίνονται στις λεπτομέρειες και συγκλονίζουν.

Όπως έχουμε δει και στους περασμένους κύκλους, έτσι και στο Survivor All Star οι εντάσεις αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Στις ομάδες δημιουργούνται υποομάδες και με δεδομένο ότι η πείνα κυριαρχεί, οι ισορροπίες είναι λεπτές και η ψυχραιμία συχνά απουσιάζει.

Ήδη στο πρώτο κομμάτι του ριάλιτι αναπτύχθηκαν κόντρες και σε σχέση με την εκκίνηση οι μαχητές (μπλε) μετρούν περισσότερες απώλειες παικτών.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star πριν καν κλείσει μια βδομάδα. Η αποχώρησή της προκάλεσε μικρή ένταση, αφού αρκετοί στάθηκαν στο γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο παίκτης που είναι σε σχέση με τη Βρισηίδα, δεν την ακολούθησε. Η τελευταία φεύγοντας του ζήτησε να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά να μην αργήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η δεύτερη απώλεια για τους Μαχητές ήταν αυτή του Περικλή Κονδυλάτου. Ο «Πέρι» βγήκε υποψήφιος από την ομάδα του, αφού ήταν από τους πιο αδύναμους παίκτες στα αγωνίσματα και το κοινό του δεν τον στήριξε. Ετσι, ο Περικλής αποχώρησε από τον Αγιο Δομινικο μετά από μια γεμάτη βδομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κέρδισε περίπου 20.000 ευρώ.

Στους Μαχητές ακολούθησαν δύο ακόμα αποχώρησεις. Αρχικά η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είπε αντίο και ουσιαστικά πλήρωσε το γεγονός ότι την έπιασαν οι κάμερες να φλερτάρει με τον Μάριο.

Προς έκπληξη αρκετών πρόωρο και πικρό αποχαιρετισμό είχαμε και από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ο «πειρατής» δεν περίμενε ότι θα φύγει τόσο γρήγορα από το Survivor All Star και μάλιστα στον συμβούλιο ζήτησε από την παραγωγή να μη χαιρετήσει κανένα συμπαίκτη ή αντίπαλο.

Τις αποχωρήσεις από τους Μαχητές διαδέχθηκε ένα φοβερό σκηνικό στους Διάσημους!

Ο Νίκος Μπάρτζης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έπιασε στα πράσα τις Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου να μιλούν στο τηλέφωνο μέσα στο δάσος.

Ο Μπάρτζης «κάρφωσε» τα κορίτσια στο συμβούλιο και η παραγωγή αποφάσισε την αποβολή τους από το παιχνίδι. Αμφότερες επέστρεψαν στην Αθήνα αφού πρώτα η παραγωγή τσέκαρε ότι η αποκάλυψη του Μπάρτζη ήταν αληθινή.

Μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Δαλάκα και της Ασημίνας η πόρτα της εξόδου ξανάνοιξε στους Μαχητές. Ο Σώζων δεν κατάφερε να δέσει ποτέ με την ομάδα του και στην ψηφοφορία με Κρις, Μαριαλένα και Κώστα Παπαδόπουλο ηττήθηκε και πήρε σε διάστημα 15 ημερών το δρόμο της επιστροφής.


Προγνωστικά Survivor

Update 11/07/2023

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού στο Survivor All Star στο Γαλάτσι την Τρίτη (11/7). Στον ημιτελικό έσπασαν καρδιές και ηττημμένοι της υπόθεσης βγήκαν οι Μάριος Πρίαμος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Ο Κύπριος στη μάχη του κοινού δεν κατάφερε να επικρατήσει, ενω και η Μαριαλένα έφτασε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι αμφότεροι γέμισαν τις τσέπες τους με φρέσκο χρήμα αφού από τη συμμετοχή τους στο πιο διάσημο ριάλιτι εξασφάλισαν από 135.000 ευρώ!

Ετσι, ο μεγάλος τελικός στο Γαλάτσι είναι ανδρική υπόθεση και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ θα διεκδικήσουν οι Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικήτής του Survivor τη σεζόν 2020/21. Από την αρχή ήταν στα φαβορί και ανήκει στους κορυρφαιους παίκτες. Συχνά μέσα στις πίστες ήταν ανίκητος και έχει τα καλύτερα στατιστικά στο παιχνίδια. Η σχέση του με την Μαριαλένα ενεργοποιήθηκε στο πρώτο Survivor και στο all star μπήκαν ως ζευγάρι. Αυτό έδωσε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον Σάκη, αφού μαζί με την Μαριαλένα συχνά λειτουργούσαν από κοινού και σε ψηφοφορίες.

Ο Κατσούλης έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο και η θέση του ήταν τερματοφύλακας. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λιοσίων και συνέχισε σε Αήττητο Σπατών, Παναιγιάλειο, Απόλλων Σμύρνης, Καλλιθέα, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγάλεω, Εθνικό και Ασπρόπυργο.

Ο Νίκος Μπάρτζης στην πρώτη παρουσία στο παιχνίδι το 2021 έφυγε λόγω τραυματισμού και τώρα έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό. Με δεδομένο ότι έβγαλε στη φόρα αρκετά θέματα δημιούργησε αρκετούς fans στο κοινό και στα social media έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική. Ο Μπάρτζης, αγρότης στο επάγγελμα, είναι 28 ετών και η καταγωγή του είναι από το Ζευγολατιό Κορινθίας.

Έπαιξε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο και είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, αυτό φάνηκε και στον ημητελικό όταν ο Μπάρτζης εξέφρεσε την έκπληξη για το γεγονός ότι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού απέκτησε τον Κώστα Σλούκα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΙΚΗΤΗΣ SURVIVOR ALL STAR Νικοσ Μπάρτζησ

Update 06/07/2023

Εχουμε πλέον τη τελική τετράδα μπροστά μας και η «μάχη» ανάμεσα στους Σάκη, Μπάρτζη, Πρίαμο και Μαριαλένα θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες με προορισμό την τελική τριάδα για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star στο Γαλάτσι στις 11 Ιουλίου.

Καθώς το Survivor All Star δεν παίζεται μόνο στον Αγιο Δομίνικο, αλλά εξαρτάται και από τον κύκλο που έχει κάθε παίκτης στην Ελλάδα, ας κρατήσουμε τις δύο παρακάτω περιπτώσεις. Ο Νίκος Μπάρτζης έχει εκτοξεύσει τα νουμερά του, ενώ το κοινό μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει τον Σάκη Κατσούλη στην κορυφή. Αναμένουμε μεγάλο μπρα ντε φερ…


Update 10/04/2023

Θα τολμήσουμε να κάνουμε τα δικά μας προγνωστικά για τον νικητή του Survivor All Star. Αναμφισβήτητα οι πρώην νικητές ξέρουν ήδη τον δρόμο και έχουν κερδίσει το κοινό στους περασμένους κύκλους τους στον Άγιο Δομίνικο.

Στους Μαχητές οι Ηλίας Γκότσης και Ηλίας Μπόγδανος παρουσιάζουν αρχηγικές τάσεις, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχει στο ρεπερτόριό του την ίντριγκα και αυτό ενδέχεται να τον φέρει ψηλά.

προβλεψη ο ΒΑΣΑΛΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ SURVIVOR ALL STAR

Στους διάσημους υπάρχουν αρκετές δυνατές προσωπικότητες και παίκτες που δεν χάνουν εύκολα. Οι Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας ως πρώην νικητές ξέρουν τον δρόμο προς την κορυφή, ενώ στους στίβους μάχης χάνουν δύσκολα.

Παράλληλα, ο Μάριος Πρίαμος ως φιναλίστ το 2017 έχει κοινό για να τον οδηγήσει ψηλά και είναι παίκτης που μάχεται σαν το… σκυλί στις πίστες. Αίσθηση έχει προκαλέσει και η παρουσία του Νίκου Μπάρτζη, ο οποίος συνδυάζει τακτική και μαχητικότητα.

Ισχυρό αουτσάιντερ είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, που λόγω και της σχέσης του με τη Βρισηίδα, αλλά και της πορείας που είχε στην περασμένη του συμμετοχή, είναι ικανός να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο βρει απέναντί του σε ψηφοφορία.

προβλεψη ο μπαρτζησ να φτασει στον τελικο του survivor all star


Αποδόσεις Survivor

Λόγω της νομοθεσίας πλέον δεν είναι διαθέσιμες στη Novibet και σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες αποδόσεις για το Survivor All Star.

Εμείς από την πλευρά μας ως γνήσιοι fan του Survivor θα δώσουμε τις δικές μας εικονικές αποδόσεις για το παιχνίδι επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο.

Νικητής Survivor All Star 2023 – Mακροχρόνια

Μπόγδανος
Σχίζας
Κατσούλης 2.20
Πρίαμος
Βασσάλος
Μπάρτζης 2.50
Μαρτίκας
Γκότσης
Κόρομι
Χανταμπάκης
Καραγκούνιας
Παπαδόπουλος
Σκαφίδα
Χαμπέρη
Χρυσαειδή
Ανδρεάδου
Μαριαλένα
Σαλταφερίδου

Ποιος κερδίζει σήμερα στο Survivor; 

(Update 06/07/2023)

Η Στέλλα Ανδρεάδου μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και πλέον οι υπόλοιποι παίκτες παλεύουν για να βρεθούν στα ημιτελικά. Ο λόγος για τους Κατσούλη, Μπάρτζη, Πρίαμο και Μαριαλένα. Στο στίβο μάχης η ένταση και η ίντριγκα θα χτυπήσει κόκκινο, αφού κανείς δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό.

(Update 21/6/2023)

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor All Star και η «μάχη» με προορισμό τον τελικό στο Γαλάτσι έχει φουντώσει. Αυτή τη βδομάδα οι Μπάρτζης, Βασάλος, Χρυσαειδή είναι υποψήφιοι για να επιστρέψουν πρόωρα στην Αθήνα.

Ο δεύτερος πήρε τους περισσότερους ψήφους και βγήκε στον τάκο μαζί με τον Μπάρτζη, αφού η Μαριαλένα κέρδισε τη δεύτερη ατομική ασυλία και την γλίρτωσε.

(Update 20/4/2023)

Και σήμερα (20/4) έρχεται νέο αγώνας γεμάτος ένταση. Όπως φαίνεται και στο τρέλιερ δημιουργήθηκε τσαμπουκάς με πρωταγωνιστές τους Καραγκούνια, Μπόγδανο και Αγόρου. Το έπαθλο φαγητού τέντωσε τα νέυρα και οι Μπόγδανος, Καραγκούνιας λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Στο αγώνισμα απ ότι μάθαμε ο Σπύρος Μαρτίκας έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και οι μπλε νίκησαν!


(Update 22/2/2023)

Με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου η ίντριγκα εκτοξεύθηκε με love story.

Η σχέση που είχε ο Μάριος με την Ελευθερία τραντάχτηκε λόγω του φλερτ που είχε ο τελευταίος με την Καρολίνα. Η Ελευθερίου έδειχνε να πικραίνεται ακόμα περισσότερο όταν στο έπαθλο επικοινωνίας ο Μάριος έλαβε μήνυμα από την Καρολίνα.

(Update 21/2/2023)

Από την Κυριακή οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στις ομάδες. Στους Διάσημους μπήκαν νέοι παίκτες και υπήρξε ενίσχυση στη γυναικεία ομάδα. Οι Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπήκαν στους κόκκινους.

Στους Μαχητές (μπλε) τα νέα πρόσωπα ενίσχυσαν τους άντρες. Οι Νίκος Αγόρου και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης πρόσθεσαν περισσότερη δύναμη, ενώ στο γυναικείο κομμάτι μπήκε η Τζο Μαριδάκη που στον περασμένο κύκλο είχε εξαιρετικά στατιστικά.

Η ένταση έχει εκτοξευθεί στο Survivor All Star. Την Κυριακή οι ενισχύσεις χάρισαν τη νίκη στους μπλε, οι οποίοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία. Στο επεισόδια της Δευτέρας (20/2) οι κόκκινοι απάντησαν και τα πάντα κρίθηκαν σε μια επική μονομαχία ανάμεσα σε Μπάρτζη και Ασημακόπουλο, με τον πρώτο να χαρίζει τη νίκη με σκορ 10-8.

Survivor spoiler 21/2/2023: Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/2) οι μπλε κερδίζουν την 3η ασυλία και στο συμβούλιο οι κόκκινοι θα πρέπει να βγάλουν δύο υποψήφιους. Η μία θα είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο άλλος ο Κόρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ηδη στον τάκο βρισκονται οι Κώστα Παπαδόπουλος και Μελίνα Μεταξά.

(Update 15/2/2023)

Στο επεισόδιο της Τρίτης (14/2) οι υποψήφιοι για αποχώρηση «κλείδωσαν».

Ενας από τους Κρις, Μελίνα, Ασημακόπουλο και Μαρτίκα θα φύγει από το νησί. Μάλιστα, η ένταση άγγιξε το κόκκινο στο συμβούλιο.

Ωστόσο, συγκίνηση προκάλεσε το μήνυμα που έστειλε ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος ευχαρίστησε το ελληνικό κοινό για τη βοήθεια στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Στο επεισόδιο στις 15/2 οι δύο ομάδες μάχονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Όπως φαίνεται και από το τρέιλερ, ο αγώνας τεντώνει τα νεύρα και προκαλεί εντάσεις.

Survivor spoiler 15/2/2023: Οι κόκκινοι (διάσημοι) είναι η ομάδα που κερδίζει και αυτή τη φορά το έπαθλο επικοινωνίας.


Survivor Spoiler Αποχώρηση (Update 21/6/2023)

Survivor spoiler 05/7/2023: Πικάντικο το επεισόδιο και τελικά κορυφώθηκε με την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου. Ο Σάκης πρωταγωνίστησε, αφού προστάτεψε την αγαπημένη του Μαριαλένα, ενώ στο στίβο έδωσε μεγάλη μάχη με τον Πρίαμο και τον κέρδισε στις λεπτομέρειες.

Ο Κατσούλης αγωνιστικλα δείχνει ότι βρίσκεται σε τοπ επίπεδο, όμως το κοινό κρίνει και χαρακτήρες. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Στέλλα Ανδρεάδου με την αποχώρησή της μετά από 26 βδομάδες (5000 ευρώ/βδομάδα) είδε τον λογαριασμό της να αυξάνεται κατά 130.000 ευρώ.

Survivor spoiler 22/6/2023: Καυτή τριάδα στον τάκο και τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Οι Μπάρτζης, Σταυρούλα και Βασάλος θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και ένα εκ των φαβορί θα μαζέψει τις βαλίτσες τους θα πάρει την πτήση της επιστροφης. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στα social media έχει δημιουργηθεί τεράστιο κύμα υποστήριξης του Νίκου Μπάρτζη και πλέον δεν αποκλείεται να δούμε μεγάλο μπρα ντε φερ στον τελικό ανάμεσα σε Κατσούλη, Μπάρτζη και Μπόγδανο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος έχει εκφράσει την απόλυση στηριξή του στον Νίκο Μπάρτζη και θεωρεί ότι αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star.

Στο επεισόδιο στις 20/4 θα υπάρξει νέα κόκκινη αποχώρηση. Οι πληροφορίες που ερχονται από τον Άγιο Δομίνικο λένε ότι ο παίκτης που θα πει αντίο είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Υπενθυμίζουμε ότι παρελθόν από το παιχνίδι αποτελεί και η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία παραβίασε τους κανονισμούς.Έτσι η Σκαφιδά μαζί με τις Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Πιλίδης, Γκότσης εντάχθηκε στο γκρουπ των ζαβολιάρηδων που έφυγαν από το παιχνίδι λόγω παραβίασης κανονισμών.


Στο επεισόδιο στις 23/2 τελείωνει το ταξίδι στον Άγια Δομίνικο για έναν από τους Κώστα Παπαδόπουλο, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα και Γιώργο Κόρο. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, μετά από διαδοχικές παρουσίες στον τάκο, είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star.

Στο επεισόδιο στις 16/2 θα υπάρχει αποχώρηση και οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο λένε ότι κάποιος θα πει αντίο και πάλι από την μπλε ομάδα.

Survivor spoiler 16/2/2023: Από το Survivor All Star αποχωρεί ο Κρις Σταμούλης. Θα επιβεβαιωθούν, έτσι, οι φήμες που θέλουν τους Μαρτίκα και Ασημακόπουλο να μην κουνιούνται από το νησί.


Survivor Στατιστικά

Δείτε τα ανανεωμένα στατιστικά του Survivor All Star 2023 ΕΔΩ

Δείτε τα πιο δημοφιλή tweet στο #SurvivorAllStarGR

Δείτε το επίσημo Instagram του Survivor All Star


Νικητές Survivor

Οι νικητές του Survivor εκτός απο δημοσιότητα συνήθως βλέπουν κι αρκετές επαγγελματικός πόρτες να ανοίγουν μπροστά τους.

Το πιο επιτυχημένο ριάλιτι μπήκε στη ζωή μας το 2003 και πλέον βρισκόμαστε στον 10ο κύκλο. O Ατζούν Ιλιτζαλί φέτος αποφάσισε να δελεάσει το κοινό με την έκδοση All Star κι έπεισε αρκετούς παίκτες να τον ακολουθήσουν προσφέροντας από 3.000-5.000 Ευρώ ανά βδομάδα σε κάθε παίκτη.

Πάντως, το colpo grosso δεν έγινε, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) δεν πείστηκε να λάβει μέρος στο Survivor All Star.

Πρόκειται για τον νικητή του 2017, ο οποίος έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης και μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες δημιούργησε μοναδικά ρεκόρ στο επιτυχημένο ριάλιτι.

 Οι νικητές του Survivor

2003: Ευαγγελία Δερμετζόγλου
2004: Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης
2006 (Ελλάδα Τουρκία): Ντέρια Ντουρμουσλάρ
2010: Βαγγέλης Γερασίμου
2017: Γιωργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)
2018: Ηλίας Γκότσης
2019: Κατερίνα Δαλάκα
2020-21: Σάκης Κατσούλης
2021-22: Στάθης Σχίζας


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 αθλητές που θα θέλαμε να δούμε στο Survivor

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ