el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Έβερτον: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/10/2022

Ακόμη ένα βήμα ώστε να παραμείνει στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου της φετινής Premier League θέλει να κάνει η Τότεναμ. Οι «spurs» υποδέχονται στο Λονδίνο (Σάββατο, 19:30) την Έβερτον, που θέλει να συνεχίσει να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας της από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ανακούφιση μεσοβδόμαδα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που πήρε μεγάλη νίκη στο γήπεδό της 3-2 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τους ομίλους του Champions League. Έτσι, επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της και να πάρει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που την περιμένει την ερχόμενη Τετάρτη στο «Όλντ Τράφορντ».

Τα «ζαχαρωτά» καλούνται να βγάλουν αντίδραση στην πρωτεύουσα ύστερα από την ήττα κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» την προηγούμενη αγωνιστική, η οποία ήταν η πρώτη ύστερα από έξι αγωνιστικές.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Έβερτον γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τότεναμ – Έβερτον: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/10/2022

Μπορεί να αγχώθηκε όμως πέτυχε τον στόχο της και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Το εντός έδρας 3-2 απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφερε την Τότεναμ στην 1η θέση στον 4ο όμιλο του Champions League και της δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει των τελευταίων δύο αγωνιστικών.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Καμάντα (14’) έβαλε μπροστά στο σκορ τους «αετούς», ωστόσο, ήταν πολύ αποφασισμένη και δεν πέταξε τις ευκαιρίες με το… τσουβάλι όπως συνέβη στη Γερμανία. Έτσι μέχρι το 36ο λεπτό και με το ματς να παίρνει τρελό ρυθμό οι «spurs» πέτυχαν τρία γκολ, τα δύο με τον Σον (20’, 36’) και το άλλο με πέναλτι του Κέιν (28’). Απ’ το 59΄ η αποβολή του Τούτα έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Λονδρέζων, που ωστόσο, δεν καθάρισαν το παιχνίδι. Έτσι στο φινάλε έζησαν με το άγχος αφού ο Αλιντού μείωσε στο 87’. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν περισσότερο και η Τότεναμ πήρε τη νίκη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και για 4ο γκολ, όταν ο Κέιν αστόχησε σε νέα εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις (90+2’).

Τώρα ο Ιταλός ρίχνει εκ νέου όλο το βάρος στην Premier League. Την προηγούμενη εβδομάδα το «διπλό» στην έδρα της Μπράιτον (0-1) ήταν πολύ σημαντικό και τώρα απαιτείται συνέχεια. Η ομάδα διατηρείται στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή στη βαθμολογία της Premier League, χτίζει απόσταση και καθιερώνεται στην πρώτη 3άδα, ενώ παράλληλα παραμείνει και στο κόλπο του τίτλου. Έτσι, το ματς είναι κομβικό για τη συνέχεια, αφού την ερχόμενη Τετάρτη έχει εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

tottenham everton2 novibet

Για την Έβερτον το ματς στο Λονδίνο αποτελεί κι ένα τεστ για τον χαρακτήρα της ομάδας. Ο Φρανκ Λάμπαρτ την προηγούμενη αγωνιστική είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «τουμπάρει» το ματς στο «Γκούντισον Παρκ» και την ομάδα του γνωρίζει την πρώτη της ήττα ύστερα από έξι ματς στην Premier League (2-4-0).

O Ιβόμπι μόλις στο 5ο λεπτό έβαλε μπροστά στο σκορ τα «ζαχαρωτά», όμως στο 15ο λεπτό ο Άντονι απάντησε για τους φιλοξενούμενους, που κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (44’).

tottenham everton3 novibet

Στη βαθμολογία το πρόσημο για την Έβερτον μέχρι στιγμής είναι θετικό. Έχει φτάσει τους 10 βαθμούς, έχει ήδη καταφέρει να βάλει αρκετές ομάδες από κάτω, αλλά το σημαντικότερο είναι πως η ομάδα του Λάμπαρντ δείχνει πιο σκληρό χαρακτήρα, παλεύει τα παιχνίδια της και συνήθως από τα περισσότερα καταφέρνει να πάρει κάτι.

Μπροστά της έχει δύσκολο πρόγραμμα, καθώς εκτός από το παιχνίδι με την Τότεναμ, την περιμένει νέα εκτός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Τετάρτη απέναντι στη Νιουκάστλ.

tottenham everton4 novibet

Τότεναμ – Έβερτον: Στατιστικά & Προϊστορία 14/10/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 138 φορές. Η παράδοση είναι υπέρ της Τότεναμ με 54 νίκες, ενώ η Έβερτον έχει 40 και τα υπόλοιπα 44 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Η Τότεναμ έχει μόνο νίκες (6-0-0) στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις φέτος
  • Στα δύο τελευταία εντός έδρας των «spurs» έχει επιβεβαιωθεί το GG & Over 4.5
  • Εξαιρετική εκτός έδρας η Έβερτον. Έχει μία ήττα και στη συνέχεια είναι αήττητη σε τέσσερα σερί ματς (2-2-0).
  • Στα 4/5 εκτός έδρας των «ζαχαρωτών» έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal

Τότεναμ – Έβερτον: Προγνωστικά 14/10/2022

Η Τότεναμ έδειξε και στο ματς με την Άιντραχτ πως μεσοεπιθετικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δίνει ένταση στα παιχνίδια της και ευνοείται από τον γρήγορο ρυθμό. Αυτό θα επιχειρήσει να κάνει και κόντρα στην Έβερτον, που βέβαια εκτός έδρας έχει σταθερά πολύ καλό πρόσωπο και σε αντίθεση με την περσινή χρονιά βρίσκει πιο εύκολα δίχτυα.

ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 2.5 ΣΤΟ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Έβερτον έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

tottenham everton5 novibet


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/10/2022

Ο Αντόνιο Κόντε δεν είναι φαν του ροτέισον και παρότι ακολουθεί το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να αλλάξει συνήθειες. Άλλωστε προσπάθησε να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα του στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Άιντραχτ. Στην αποστολή πιθανότατα θα μπει ο Κουλουσέφσκι, ο οποίος μετράει αντίστροφα και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο ως αλλαγή. Περισσότερα λεπτά αναμένεται να πάρει ο Λούκας Μόουρα, ο οποίος μπήκε στο φινάλε του παιχνιδιού με την Γερμανούς για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Μπεντακούρ, Χόιμπιεργκ, Έμερσον, Πέρισιτς – Σον, Ριτσάρλισον, Κέιν

tottenham everton6 novibet

Έβερτον Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/10/2022

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Κάλβερτ Λιούιν, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο πως θα του δώσει και φανέλα βασικού, από τη στιγμή που του λείπει αγωνιστικός ρυθμός ενώ και το δίδυμο των Γκρέι και Μοπέ λειτουργεί καλά.

Το 4-3-3 όλα δείχνουν πως δεν θα αλλάξει, αλλά όπως συνηθίζουν τα «ζαχαρωτά» εκτός έδρας θα δώσει λίγα περισσότερα μέτρα στον αντίπαλο. Τιμωρημένος ο Γκόρντον με τον ΜακΝιλ να είναι το φαβορί για τη θέση του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Κόαντι, Ταρκόφσκι, Μικολένκο – Γκεγέ, Ονάνα, Ιβόμπι – ΜακΝιλ, Γκρέι, Μοπέι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ