el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ στο Λονδίνο (Κυριακή 18.30) ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στο πρωτάθλημα ύστερα από τις υποχρεώσεις τους στο Champions League. Σαφώς η Τότεναμ γυρνάει στη βάση της με ανακούφιση ύστερα απ’ το αίσιο τέλος στο θρίλερ του 4ου ομίλου και τη νίκη στην έδρα της Μαρσέιγ (1-2). Η Λίβερπουλ ήξερε πως ήταν σχεδόν αδύνατο να πάρει την πρώτη θέση, όμως τουλάχιστον με το 2-0 κόντρα στη Νάπολι διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις. Αμφότερες έχουν κοινό στόχο στο ντέρμπι. Τη νίκη! Οι «spurs» για να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου και οι «ρεντς» για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να επιστρέψουν στη μάχη για την πρώτη 4άδα.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Τότεναμ – Λίβερπουλ για την 12η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τότεναμ – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Βγήκε νικήτρια στο θρίλερ του 4ου ομίλου και επιστρέφει στην Premier League με το εισιτήριο για τους «16» του Champions League στο χέρι η Τότεναμ. Φυσικά, δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση και το μόνο που κρατάει ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του είναι το μάθημα που πήραν στο κομμάτι της διαχείρισης αυτών των έξι αγώνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κόντρα στη Μαρσέιγ οι «spurs» ταλαιπωρήθηκαν αρκετά. Μάλιστα, βρέθηκαν και με την πλάτη στον τοίχο αφού το τέρμα του Μπεμπά στο φινάλε του ημιχρόνου ανάγκαζε την Τότεναμ να ανατρέψει την κατάσταση, καθώς με ήττα έμενε εκτός συνέχειας! Στο δεύτερο ημίχρονο οι Λονδρέζοι «πάτησαν» πάνω στην ποιότητά τους, ισοφάρισαν με τον Λενγκλέ (54’) και στη συνέχεια έλεγξαν την κατάσταση παρά την πίεση. Στο φινάλε οι Μασσαλοί έπαιξαν τα ρέστα τους και η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρα επιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Κέιν πάσαρε στον Χόιμπιεργκ και ο Δανός μέσος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση (90+5’), «πάγωσε» το «Βελοντρόμ» και χάρισε στην ομάδα του και την πρώτη θέση του ομίλου.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα είναι γεμάτη απαιτήσεις. Η Τότεναμ μπαίνει στην αγωνιστική από την 3η θέση απέχοντας 5 βαθμούς από την κορυφή και την Άρσεναλ. Σαφώς θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που ενδέχεται να έχουν οι «κανονιέρηδες» από το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι. Μέχρι το Μουντιάλ απομένουν δύο ακόμη ματς απέναντι σε Νότιγχαμ και Λιντς συνεπώς οι «spurs» είναι λογικό να βλέπουν ευκαιρία για ένα δυνατό φινάλε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

tottenham liverpool2 novibet

Η Λίβερπουλ «χρησιμοποιεί» το Champions League για να βρει την ηρεμία που της λείπει φέτος. Βέβαια, η «ζημιά» στον 1ο όμιλο είχε γίνει από την πρεμιέρα. Η ήττα με σκορ 4-1 στη Νάπολι αποδείχτηκε καθοριστική. Οι «ρεντς» από τότε έκλεισαν με το 5/5 στο γκρουπ, όμως έμειναν στη δεύτερη θέση πίσω από τους «παρτενοπέι».

Με το «μισό» μυαλό στο ματς στο Λονδίνο η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την ομάδα του Σπαλέτι στο «Άνφιλντ» για την τελευταία αγωνιστική. Ρεαλιστικά δεν υπήρχαν ελπίδες για την κορυφή του ομίλου, αφού θα έπρεπε να επικρατήσει με τέσσερα γκολ διαφορά. Ωστόσο, η αντιμετώπιση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν καθόλου χαλαρή. Έτσι, με το γκολ του φορμαρισμένου το τελευταίο διάστημα, Μοχάμεντ Σαλάχ (85’), αλλά και το τέρμα του Ντάρβιν Νούνιες, που σταθερά ανεβαίνει, στις καθυστερήσεις (90+8’) η Λίβερπουλ πήρε το ματς 2-0 και κέρδισε τουλάχιστον σε ψυχολογία, αφού μπροστά της έχει δύσκολο έργο.

Έχοντας μόλις 18 βαθμούς στη βαθμολογία της Premier League ύστερα από 12 αγωνιστικές, οι «ρεντς» θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να «κλείσουν» τις αποστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.

«Είδα την αντίδραση που ήθελα. Όλοι θέλαμε να δείξουμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε και τα καταφέραμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Κανείς νομίζω πως δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητά μας. Το ζήτημα για εμάς είναι η συνέπεια», είπε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη κόντρα στη Νάπολι.

tottenham liverpool3 novibet

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/11/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 144 φορές. Η Λίβερπουλ έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι με 71 επικρατήσεις, έναντι 37 της Τότεναμ, ενώ 36 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πέρσι καμία από τις δύο αναμετρήσεις τους δεν ανέδειξε νικητή με το Goal/Goal να επιβεβαιώνεται σε «Άνφιλντ» και Λονδίνο (1-1 και 2-2).
  • Δύο σερί ματς χωρίς νίκη είναι η Τότεναμ στο γήπεδό της (0-1-1). Πριν από αυτά μετρούσε επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Oι «spurs» έχουν δεχτεί γκολ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους.
  • Τέσσερα σερί Goal/Goal μετράει η ομάδα του Κόντε
  • Στα τρία τελευταία της ματς η Τότεναμ έχει σημειώσει έξι γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο.
  • Δύο σερί ήττες μετράει στην Premier League η Λίβερπουλ
  • Χωρίς «διπλό» φέτος στο πρωτάθλημα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ (0-2-3)
  • Τα 4/5 τελευταία των «ρεντς» σε όλες τις διοργανώσεις είναι No Goal.

Τότεναμ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 06/11/2022

Οι δύο ομάδες έφεραν εις πέρας τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και τώρα επιστρέφουν στην Premier League όπου η πίεση είναι τεράστια. Η Τότεναμ παλεύει να κρατηθεί στη μάχη του τίτλου αλλά και σε θέση ισχύος για την πρώτη 4άδα. Η Λίβερπουλ τρέχει και δεν φτάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Με το πρόγραμμα των δύο ομάδων να είναι εξαιρετικά πιεσμένο το… βάθος στους πάγκους θα παίξει το ρόλο του. Αυτό είναι ένα σημείο που δείχνει να υπερέχει ελαφρώς η Τότεναμ, που παίζει και στην έδρα της και κόντρα στην εντελώς προβληματική φέτος -μακριά απ’ το «Άνφιλντ»- Λίβερπουλ.

Ο ΑΣΣΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο προπονητές θα κληθούν να πάρουν αρκετό ρίσκο, αφού η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν τη δεδομένη στιγμή. Ειδικά το τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού δεν αποκλείεται ο ρυθμός να ξεφύγει στο Λονδίνο.

TO ΓΚΟΛ ΜΕΤΑΞΥ 76-90+ ΣΤΟ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

tottenham liverpool4 novibet


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Πολλά προβλήματα μαζεύτηκαν στην Τότεναμ με κυριότερο τον τραυματισμό του Σον στο μάτι κόντρα στη Μαρσέιγ. Ο μεσοεπιθετικός από τη Νότια Κορέα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κάνει αγώνα δρόμου για το Μουντιάλ. Εκτός είναι ξανά ο Ρομέρο και δεν υπολογίζεται μαζί με τους Ριτσάρλισον και Κουλουσέφσκι, που ακόμη παραμένουν στα πιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-6-1): Γιορίς – Ντάιερ, Λενγκλέ, Ντέιβις – Σεσενιόν, Χόιμπιεργκ, Μπεντακούρ, Πέρισιτς, Μόουρα, Χιλ – Κέιν

tottenham liverpool6 novibet

Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Στη Λίβερπουλ οι τραυματισμοί είναι κάτι που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του club τα τελευταία δύο χρόνια. Στα θετικά οι επιστροφές των Κονατέ και Ράσμεϊ που πήραν λεπτά κόντρα στη Νάπολι, όπου γενικότερα ο Κλοπ προσπάθησε να δώσει ανάσες. Ο Μίλνερ αντιμετώπισε ενοχλήσεις ύστερα από ένα χτύπημα, ωστόσο, λογικά θα είναι στη διάθεση του Γερμανού, που έχει σταθερά εκτός τους Μάτιπ, Αρτούρ, Ντίας και Ζότα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλιστον – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Αλκάνταρα, Έλιοτ – Φιρμίνο, Σαλάχ, Νούνιες

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ