el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βόλος – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/07/2023

Πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ εντός συνόρων: Μετά τις εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Αντβέρπ και Σαχτάρ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21:00).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και, ειδικότερα, ενόψει των αγώνων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για το ματς στη Θεσσαλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet το φιλικό του Πανθεσσαλικού γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Βόλος – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/07/2023

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21:00) και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς της σεζόν (1-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβασε στροφές και θύμισε το σύνολο που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν με εξαιρετική εικόνα. Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ με 3-0, ενώ ήταν άκρως εντυπωσιακή στο εμφατικό 5-0 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής κόντρα στους Ουκρανούς ήταν ο Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ σημείωσε τρία φανταστικά γκολ και στη συνέχεια είδε το όνομά του να «παίζει» ξανά σε μεταγραφικά σενάρια. Για την ακρίβεια, η Λανς φέρεται να έριξε στο τραπέζι περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Γκαρσία, όμως η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά και μέσα στις επόμενες μέρες ενδέχεται να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα στον 25χρονο επιθετικό και την διοίκηση της «Ένωσης» για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει ενόψει Βόλου τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ εκτός δράσης θα μείνει και ο Πέτρος Μάνταλος. Επιπρόσθετα, ο Αρόλντ Μουκουντί ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και ίσως προφυλαχθεί.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ περιμένουν να δουν σε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Ροδόλφο Πιζάρο, ο οποίος ενδέχεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Μεξικανός είχε άλλωστε ρυθμό με την παρουσία του στην Ίντερ Μαϊάμι και ο Αλμέιδα θέλει να τον δει σε δράση, ώστε να τον προσθέσει στα πλάνα του για τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Πριν από αυτά, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίζει την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη, Κουρμπέλη (30/7) στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σε ό,τι αφορά τον Βόλο, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό της Πέμπτης (20/7) με τον ΑΠΟΕΛ , το οποίο έληξε ισόπαλο (1-1). Νωρίτερα, οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν από τον Ατρόμητο με 1-0.


Βόλος – ΑΕΚ: Προγνωστικά 23/07/2023

Φιλικό με ξεκάθαρο φαβορί. Ο Βόλος βρίσκεται αρκετά πιο πίσω από την ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα και η «Ένωση» θέλει να παρουσιάσει ξανά καλό πρόσωπο. Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο σε όλους τους παίκτες του και μένει να φανεί αν οι γηπεδούχοι θα δοκιμάσουν να ακολουθήσουν το τέμπο των νταμπλούχων ή αν θα επιλέξουν να παίξουν αμυντικά, όπως δηλαδή έκαναν και πέρσι.

Για το ματς στο Πανθεσσαλικό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

2 & OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 στη novibet

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 στη novibet

H AEK έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο στον αγώνα και μπορεί να κυριαρχήσει όπως ακριβώς έκανε κόντρα σε Αντβέρπ και Σαχτάρ. Το τέμπο θα είναι υψηλό, τουλάχιστον στην αρχή και αναμένεται να δούμε ένα φιλικό με αρκετά γκολ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόλος – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ