el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βόλος – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/12/2022

Με δύσκολη αποστολή στο «Πανθεσσαλικό» ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το 2022 η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να παραμείνουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να περάσουν από την έδρα του Βόλου (Τετάρτη, 19.30).

Στο πλευρό της «Ένωσης» θα είναι και περίπου 5.000 οπαδοί της. Ύστερα από συμφωνία των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν εισιτήρια για το παιχνίδι και στην περίπτωση που εξαντληθούν, δεν αποκλείεται να εκδοθούν περισσότερα για να καλύψουν τη ζήτηση.

Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της ύστερα από τη διακοπή του Μουντιάλ, καθώς επικράτησε 3-0 κόντρα στη Λαμία και μείωσε στους 6 βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή στη βαθμολογία της Super League ύστερα και από την απώλεια του Παναθηναϊκού. Με «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην Τρίπολη επέστρεψε ο Βόλος, που παραμένει στην πρώτη 6άδα.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της ΑΕΚ στην έδρα του Βόλου για τη 15η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Βόλος – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/12/2022

Ανάμικτα τα συναισθήματα στον Βόλο ύστερα από την επιστροφή της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις της. Το 0-0 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα βάσει και της «γκέλας» του Άρη στην έδρα του Λεβαδειακού (1-1). Από την άλλη, σίγουρα ο Κώστας Μπράτσος θα ήθελε να δει περισσότερα πράγματα από την ομάδα του, που για τα δεδομένα της κινήθηκε σε ρηχά νερά από πλευράς απόδοσης.

volos aek2 novibet

Πάντως στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγχαρητήρια στα παιδιά, για την αγωνιστικότητα που έδειξαν και το πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Ολοι οι ποδοσφαιριστές του Βόλου κάνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο, είναι όλοι εξαιρετικοί χαρακτήρες. Η ζωή συνεχίζεται, εμείς θα συνεχίσουμε και η ομάδα αυτή θα προοδεύει».

Στη βαθμολογία της Super League με τον βαθμό στην Αρκαδία ο Βόλος μπορεί να πει πως είναι ικανοποιημένος αφού παρέμεινε στην 5η θέση διατηρώντας το +3 από την 6η θέση. Παράλληλα, μεταγραφικά η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς. Ενόψει Γενάρη ανακοινώθηκε και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, Άντονι Τσιρίνος.

volos aek3 novibet

Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της κόντρα στη Λαμία. Μπορεί να ζορίστηκε για περίπου μία ώρα παιχνιδιού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο, ο Τομ Φαν Βέερτ έδωσε τη λύση. Πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο Ολλανδός φορ άνοιξε το σκορ για την «Ένωση» που στη συνέχεια απλοποίησε την κατάσταση. Στο 88’ «κλείδωσε» τη νίκη με το 8ο τέρμα του Λιβάι Γκαρσία στο πρωτάθλημα, ενώ στην… εκπνοή ο Τομ Φαν Βέερτ με δεύτερο γκολ (90+4’) προκάλεσε ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον προπονητή του.

Χωρίς αμφιβολία η ΑΕΚ ήταν κερδισμένη μετά το τέλος της προηγούμενης αγωνιστικής Η νίκη της σε συνδυασμό με το 1-1 του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ιωνικό την έφερε πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού η απόσταση «μαζεύτηκε» και πάλι στους έξι βαθμούς. Τώρα, άπαντες στρέφονται στο ματς του «Πανθεσσαλικού» όπου θέλουν τη νίκη για να προσθέσουν κι έξτρα πίεση στους «πράσινους» οι οποίοι υποδέχονται τον ΟΦΗ στις 21.30. Υπενθυμίζεται, πως την επόμενη αγωνιστική η «Ένωση» φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής.

Στα μεταγραφικά δεν έχουν προκύψει ουσιαστικές εξελίξεις. Βέβαια, είναι σαφές πως οι άνθρωποι της ομάδας «ξεσκονίζουν» την αγορά για τρεις θέσεις. Σε πρώτο πλάνο είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού, ενώ κερδίζει σταθερά πόντους η προσπάθεια ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας ύστερα από το χειρουργείο του Μοχαμάντι. Τέλος, στα υπόψιν είναι πάντα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Σε αυτούς δεν συγκαταλέγεται ο Μαντσίνι, με την ΑΕΚ να διαψεύδει κατηγορηματικά της φήμες που την ήθελαν να καταθέτει πρόταση στον Άρη για τον Αργεντινό.

volos aek4 novibet

Βόλος – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 28/12/2022

  • Δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες. Ισορροπημένη η προϊστορία με πέντε νίκες τις ΑΕΚ, έναντι τεσσάρων του Βόλου με μόλις ένα ματς να έχει λήξει ισόπαλο.
  • Στον πρώτο γύρο ο Βόλος «σόκαρε» την ΑΕΚ με μεγάλο «διπλό» στη Ριζούπολη χάρη στο γκολ του Ντέλετιτς.
  • Νο Goal τα 4/5 ματς της ΑΕΚ στη Super League, με την ομάδα του Αλμέιδα να έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία της πέντε παιχνίδια.
  • Εκτός έδρας η «Ένωση» μετράει δύο σερί ισοπαλίες και 5/5 Under 2.5 Γκολ.
  • Μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς έχει ο Βόλος (1-2-2).
  • Τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος μετράει ο Βόλος.

Βόλος – ΑΕΚ: Προγνωστικά 28/12/2022

Η ΑΕΚ παρότι δεν ενθουσίασε πέτυχε τον στόχο της την προηγούμενη εβδομάδα. Οι μαζεμένες απουσίες επηρεάζουν σημαντικά τα πλάνα του Αλμέιδα που το τελευταίο διάστημα «σπάει το κεφάλι του» να βρει λύσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό πως διαθέτει πρωταγωνιστές που του δίνουν λύσεις. Ο Βόλος δεν έχει την «φρεσκάδα» του ξεκινήματος και το τάιμινγκ δείχνει εξαιρετικό για την «Ένωση».

Το 2 & Under 4.5 ΣΤΟ 1.73 ΣΤΗ NOVIBET

O Τομ Φαν Βέερτ με την εμφάνισή του και τα δύο γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα. Ακόμη πάντως κι αν δεν τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα ο Αλμέιδα είναι βέβαιο πως θα πάρει χρόνο απέναντι στην προηγούμενη ομάδα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Τ. ΦΑΝ ΒΕΕΡΤ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Βόλος – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

volos aek5 novibet


Βόλος – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/12/2022

Ο Κώστας Μπράτσος περιμένει με αγωνία τις επιστροφές των Τσοκάνη, Λούνα και Φερνάντεθ, που έλειψαν στο ματς της Τρίπολης, ωστόσο, κανείς απ’ τους τρεις δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει. Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται η ενδεκάδα να είναι ίδια με αυτή του «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Ουές – Μπαριέντος, Μεταξάας – Νοκέρ, Μεσκίδα, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς

volos-aek6-novibet

Βόλος – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 28/12/2022

Παραμένουν πολλά τα προβλήματα για τον Αλμέιδα, που δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στους Μοχαμάντι, Ελίασον και Γκατσίνοβιτς, ενώ στη λίστα προστέθηκε με θλάση και ο Πέτρος Μάνταλος. Στα θετικά η επιστροφή του Τσούμπερ, που δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα. Αντίστροφα μετράει και ο Άμραμπατ, ενώ επέστρεψε και ο Βίντα ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον – Πινέδα, Τσούμπερ – Αραούχο, Λ.Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ