el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βόλος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/03/2023

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο «Πανθεσσαλικό» απέναντι στον Βόλο (19:00) στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League. Για τη σημαντική αναμέτρηση του Βόλου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με αναμέτρηση δύο ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες και στα Playoffs.

Ο 5ος Βόλος (39 βαθμοί) υποδέχεται τον 4ο ΠΑΟΚ (51 βαθμοί), με τους γηπεδούχους να θέλουν να διατηρήσουν τη θέση τους και τον «δικέφαλο» να στοχεύει να μείνει στο παιχνίδι του τίτλου.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στον Βόλο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Βόλος – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/03/2023

Η τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Super League με την 26η αγωνιστική περιλαμβάνει για τον ΠΑΟΚ αποστολή στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο «Πανθεσσαλικό», με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει μόνο το «τρίποντο» ώστε να μη χάσει περαιτέρω έδαφος στην κούρσα της κορυφής.

Με 51 βαθμούς ο «δικέφαλος» του Βορρά βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, 8 βαθμούς πίσω από πρωτοπόρο ΑΕΚ και ενόψει της σέντρας των Playoffs θέλει τη νίκη για να επωφεληθεί από το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την πλευρά του ο 5ος της κατάταξης Βόλος (39 βαθμοί) έχει μπει σφήνα στους «μεγάλους» της Super League, τους οποίους θα συναντήσει εκ νέου στα Playoffs, διεκδικώντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που θα καταφέρει μόνο εφόσον τερματίσει σε αυτή τη θέση και στην postseason.

Οι Θεσσαλοί του Κώστα Μπράτσου έχουν φτάσει ως εδώ παίρνοντας αποτελέσματα μεταξύ άλλων από ΑΕΚ (0-1 στη Ριζούπολη) και Ολυμπιακό (1-1 στο Φάληρο) και θέλουν να δυσκολέψουν και τον «δικέφαλο».

Ωστόσο εντός έδρας δεν έχουν καταφέρει να δυσκολέψουν τους υπόλοιπους διεκδικητές, χάνοντας και μάλιστα με πολλά γκολ (0-4 από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, 1-5 από Παναθηναϊκό).

Ο Λουτσέσκου αναμφίβολα περιμένει από την ομάδα του να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό της σκοράροντας, κάτι που έκανε στη Λαμία στο ευρύ 1-5 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Όπως τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Novibet «κάποιες φορές μπορεί να εκπλήξεις τον αντίπαλο, κάποιες όχι. Άλλες φορές μπορεί το παιχνίδι να γίνει πιο δύσκολο επειδή δεν σκοράρεις νωρίς.

Είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν που μαθαίνουμε πολλά, κάνουμε λάθη, κοιτάμε όμως να μην τα επαναλάβουμε. Οι παίκτες αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν. Αποκτούμε ένταση στον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουμε αυτοπεποίθηση στο πώς κρατάμε τη μπάλα και τη μοιράζουμε».

Όσο για την πολυφωνία στο σκοράρισμα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει 15 διαφορετικούς σκόρερς στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Δουλεύουμε γι’ αυτό. Έχουμε ένα πλάνο που θέλουμε να βάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Κάποιες φορές το καταφέρνουμε κάποιες όχι. “Κλαίμε” για βαθμούς που χάσαμε με τον Ατρόμητο, με τον Λεβαδειακό, με τον Ολυμπιακό που είναι ένα παιχνίδι που με “τρελαίνει”, στην Τρίπολη με τα όσα συνέβησαν».


Βόλος – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 12/03/2023

  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης της Super League (51 βαθμοί).
  • Ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης της Super League (39 βαθμοί).
  • Ο ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα του νίκησε τη Λαμία (1-5) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.
  • Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ο «δικέφαλος» νίκησε 6-0 τον Ιωνικό στην Τούμπα.
  • Ο Βόλος προέρχεται από νίκη στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ (0-1) για το πρωτάθλημα.
  • Σε 7 αγώνες πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει 5 νίκες, ενώ 2 ματς έχουν έρθει ισόπαλα.
  • Στον Βόλο το επιμέρους ρεκόρ είναι 2 νίκες για τον ΠΑΟΚ και 1 ισοπαλία (0-0, 26/9/2020).
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα (3-0) με γκολ των Ολιβέιρα (28’), Ζίβκοβιτς (30’) και Αουγκούστο (62’).
  • Ο «δικέφαλος» έχει αήττητο σερί 20 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Novibet, ωστόσο προέρχεται από δύο σερί ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα, σε Τρίπολη (2-2) και Γιάννινα (0-0).
  • Ο ΠΑΟΚ με 42 γκολ διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αντίστοιχα την 4η καλύτερη άμυνα (15 γκολ παθητικό).
  • Ο Βόλος απέναντι στις ομάδες της εξάδας έχει ρεκόρ 2-1-6. Εντός έδρας έχει νικήσει μόνο τον Άρη (2-0), ενώ έχει ηττηθεί από ΑΕΚ (0-4), Παναθηναϊκό (1-5) και Ολυμπιακό (0-4).
  • Ο ΠΑΟΚ εκτός Τούμπας έχει 5-6-1, ενώ στην επαρχία (με Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Λεβαδειακό) έχει αντίστοιχα
  • Με 37 γκολ παθητικό ο Βόλος έχει την 5η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και η μοναδική ομάδα της πρώτης εξάδας με αρνητικό goal average (-6).
  • Ο αγώνας με τον ΠΑΣ ήταν ο πρώτος έπειτα από 5 αγώνες όπου οι Βολιώτες κατάφεραν να μη δεχθούν τέρμα.
  • Πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο όριο καρτών ενόψει Playoffs (Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ζίβκοβιτς, Σβαμπ).
  • Η βαθμολογία της Super League

 


Βόλος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 12/03/2023

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο με στόχο νίκη για καλό φινάλε στην κανονική περίοδο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να έχει τη δυνατότητα να πάρει τη νίκη και μάλιστα σκοράροντας αρκετά. Ο Βόλος έχει δεχθεί τουλάχιστον 4 τέρματα και στα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια με τους διεκδικητές του τίτλου.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Όσο για τους σκόρερς, η εν λόγω αγορά δίνει ευκαιρίες να ποντάρουμε στους παίκτες των φιλοξενούμενων που μπορούν να σκοράρουν στο Βόλο.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBEΤ


Βόλος: Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2023

Ο Βόλος θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ με τον Σιέλης να είναι στο απουσιολόγιο λόγω καρτών, χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν, Ταχάτος, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Πιρές, Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2023

Ο Νάσμπεργκ είναι το νέο όνομα στο απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει «πονοκέφαλο» με 5 παίκτες στο όριο καρτών, ενόψει Playoffs (Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ζίβκοβιτς, Σβαμπ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Αουγκούστο, Ντάντας, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ