el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βραζιλία – Σερβία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προϊστορία 24/11/2022

H ώρα της Βραζιλίας έφτασε και ξεκινάει την αποστολή της για την κατάκτηση του 6ου Μουντιάλ της ιστορίας της απέναντι στη Σερβία (21.00).

Η «σελεσάο» βρίσκεται στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ κι εκτός από τους Σέρβους θα βρει απέναντί της τους Ελβετούς και το Καμερόν, που παίζουν μεταξύ τους στο πρωινό ματς της Πέμπτης (12.00). Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Τίτε θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, ενώ οι παίκτες του Στοΐκοβιτς τους Αφρικανούς.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Lusail Iconic Stadium». Είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητά 80.000 θεατών και θα φιλοξενήσει και τον τελικό. Το κόστος του άγγιξε τα 789εκατ. ευρώ και η διακόμησή του, που τη νύχτα παραπέμπει σε φανάρι, είναι εμπνευσμένη από μπολ και σερβίτσια του αραβικού κόσμου.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Σερβία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

brazil serbia8 novibet


Βραζιλία – Σερβία: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/11/2022

Μουντιάλ και Βραζιλία είναι δύο έννοιες συνιφασμένες. Πόσω μάλλον όπου η «σελεσάο» κατεβάζει ένα πλήρες «οπλοστάσιο» στην προσπάθεια της να φτάσει στην 6η κατάκτηση της ιστορίας της και πρώτη ύστερα από 20χρόνια.

Ο Τίτε είναι η αλήθεια πως νιώθει πίεση. Βρίσκεται στον πάγκο από το 2016 έχοντας εξαιρετικά στατιστικά (58-13-5), ωστόσο, η δίψα για πορεία στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τέτοια που μια πορεία μέχρι τα προημιτελικά όπως το 2018 δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αρκετή.

brazil serbia2 novibet

To κλίμα στην ομάδα δείχνει εξαιρετικό με τους παίκτες να δείχνουν πως έχουν τρομερή χημεία αλλά και επιθυμία για να φτάσουν μέχρι το τέλος στο Κατάρ. «Προφανώς, όλοι έχουν υψηλές προσδοκίες για το Μουντιάλ και είναι, όχι αγχωμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Δεν μιλάμε πολύ για αυτό με τον Μέσι αλλά καμιά φορά συζητάμε για το ενδεχόμενο του να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον στον τελικό. Του λέω ότι θα το κατακτήσω και ότι θα τον νικήσω και γελάμε πολύ», ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ, ο οποίος αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο «αστέρι» μέσα στον… γαλαξία του ρόστερ της Βραζιλίας.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Γουεβέρτον (Παλμέιρας)

Αμυντικοί: Ντανίλο (Γιουβέντους), Ντάνι Άλβες (Πούμας), Τιάγκο Σίλβα (Τσέλσι), Μαρκίνιος (Παρί), Έντερ Μιλιτάο (Ρεάλ), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Άλεξ Σάντρο (Γιουβέντους), Άλεξ Τέλες (Σεβίλλη)

Μέσοι: Κασεμίρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φαμπίνιο (Λίβερπουλ), Φρεντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Λούκας Πακετά (Γουέστ Χαμ), Έβερτον Ριμπέιρο (Φλαμένγκο)

Επιθετικοί: Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Βινίσιους (Ρεάλ), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Άντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Άρσεναλ), Ρισάρλιζον (Τότεναμ), Πέντρο (Φλαμένγκο), Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ)

brazil serbia3 novibet

Με υψηλές απαιτήσεις ύστερα από χρόνια εμφανίζονται οι Σέρβοι. Παρουσιάζοντας το ίσως καλύτερο ρόστερ τους την τελευταία 20ετία οι Σέρβοι θέλουν για πρώτη φορά ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της φάσης των «16».

Το «στραβό» στον δρόμο τους έχει να κάνει με την κλήρωση, καθώς βρίσκονται στον πιο αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έχει δημιουργήσει έναν νέο χαρακτήρα στην ομάδα του που το έδειξε και στο Nations League, όπου «σκούπισε» με άνεση τον όμιλό της με 4 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα. Oι Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν απ’ το ρόστερ, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ δίνει κι ένα έξτρα ελληνικό ενδιαφέρον.

brazil serbia5 novibet

«Είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο, παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αξίζουμε που βρισκόμαστε στο μεγαλύτερο ραντεβού του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Αφού είμαστε εδώ, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα θαύμα. Θυμάμαι πως βίωσαν οι Έλληνες την κατάκτηση του Euro 2004. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα συνέβαινε στη Σερβία σε μια παρόμοια κατάσταση. Θα γινόταν μια κόλαση. Έχουμε παρόμοια νοοτροπία με τους Έλληνες. Σκέφτομαι τον τελικό. Πάμε να νικήσουμε», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά».

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Τορίνο), Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ), Στραχίνια Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Στέφαν Μίτροβιτς (Χετάφε), Στράχινια Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σρνταν Μπάμπιτς (Αλμερία)

Μέσοι: Ντάρκο Λάζοβιτς (Βερόνα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Νεμάνια Ράντονιτς (Τορίνο), Φίλιπ Κόστιτς (Γιουβέντους), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Λέγκια), Νεμάνια Γκούντελι (Σεβίλλη), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Νεμάνια Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Λάτσιο), Ντούσαν Τάντιτς (Άγιαξ), Ιβάν Ίλιτς (Βερόνα), Μάρκο Γκρούγιτς (Πόρτο), Ούρος Ράσιτς (Μπράγκα), Φίλιπ Τζούρισιτς (Σαμπντόρια)

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Λούκα Γιόβιτς (Φιορεντίνα)

brazil serbia4 novibet

Βραζιλία – Σερβία: Στατιστικά & Προϊστορία 24/11/2022

  • Η Βραζιλία έχει βρεθεί σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει κατακτήσει 5 Μουντιάλ.
  • Τελευταία κατάκτηση της «σελεσάο» ήταν το 2002. Από τότε έχει φτάσει σε τρεις προημιτελικούς και έναν ημιτελικό.
  • Μετά τη διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας η Σερβία δεν έχει καταφέρει να περάσει στη φάση των «16». Μετράει τρεις αποτυχημένες προσπάθειες (2006, 2010, 2018).
  • Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Σέρβων είναι ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς με 50 γκολ σε 76 συμμετοχές.

Βραζιλία – Σερβία: Προγνωστικά 24/11/2022

Η Βραζιλία θέλει να μπει δυναμικά στη διοργάνωση, να βρει ρυθμό και να δείξει τα δόντια της. Ωστόσο ο αντίπαλος δεν τη βολεύει, αφού και ποιοτικός είναι και δείχνει ανθεκτικός στην πίεση. Αντίστοιχα, ούτε τους Σέρβους βολεύει η πρεμιέρα καθώς καλούνται να βρουν θετικό αποτέλεσμα ξεκάθαρα απέναντι στα προγνωστικά.

Ο Στοϊκοβιτς έχει δείξει πως εμπιστεύεται πολύ την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει προβλήματα στη «σελεσάο», που από τη μέση και μπροστά πετάει φωτιές.

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Η Βραζιλία θα επιχειρήσει να πάρει τη μπάλα στα πόδια της και να δημιουργήσει σε σετ παιχνίδι. Δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στους Σέρβους που έχουν τον τρόπο να «κόψουν» τον ρυθμό του αντιπάλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνουν πιο σκληροί.

ΤΟ OVER 2.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΟ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

brazil serbia6 novibet

Βραζιλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/11/2022

Μεταξύ του 4-1-4-1 και του 4-2-3-1 είναι ο Τίτε για την πρεμιέρα της Βραζιλίας. Δίλημμα και για τον παίκτη που θα βρεθεί στη θέση του φορ, με τον Ριτσάρλισον που ανέκαμψε να διεκδικεί τη θέση από τον Γκράμπριελ Ζεσούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Ντανίλο, Τ.Σίλβα, Μαρκίνιος, Σάντρο – Κασεμίρο, Πακετά – Ραφίνια, Νεϊμάρ, Βινίσιους – Ριτσάρλισον

brazil serbia7 novibet

Σερβία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/11/2022

Ευχάριστα τα νέα για τους Σέρβους καθώς ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται να βγαίνει νικητής στον αγώνα δρόμου που έκανε και να προλαβαίνει το ματς. Αντίθετα, ο Μίτροβιτς πιθανότατα θα προστατευτεί, αφού δεν είναι στο 100%. Έτσι, όλα δείχνουν, πως ο Τάντιτς θα ξεκινήσει πίσω από τους Γιόβιτς και Βλάχοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Μιλένκοβιτς, Μίτροβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Γκουντέλι, Σ.Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κόστιτς – Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Γιόβιτς

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ