el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/12/2022

Να συνεχίσουν με νίκες και να αφήσουν το 2022 παραμένοντας δυναμικά στη διεκδίκηση των στόχων τους θέλουν Γουλβς και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα συναντηθούν στο «Μολινό» για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Οι «λύκοι» πέρασαν στην εποχή Λοπετέγκι με το δεξί αφού στην πρώτη τους αναμέτρηση μετά το Μουντιάλ και στο ντεπούτο του Ισπανού στον πάγκο πήραν τεράστια «ανάσα» με διπλό επί της Έβερτον (2-1). Θετικό ήταν το πρόσημο και στην επανεκκίνηση της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ που «καθάρισε» τη Νότιγχαμ Φόρεστ (3-0) στη Boxing Day και παρέμεινε δυναμικά στη μάχη του Champions League.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουλβς για την 18η αγωνιστική της Premier League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Premier League!


Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/12/2022

Επιτέλους νίκη για τη Γουλβς που συνδύασε την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την πρεμιέρα του Χουλιέν Λοπετέγκι στον πάγκο της με τεράστια εκτός έδρας νίκη. Το 2-1 επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» είχε πολλαπλά οφέλη για τους «λύκους».

Αρχικά μετά από καιρό έβγαλαν αντίδραση, αφού για να φτάσουν στο «τρίποντο» χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή. Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Μίνα, ωστόσο, ο Ποντένσε στο 22’ απάντησε και στην… εκπνοή ο Νουρί (90+5’) πέτυχε το γκολ της μεγάλης νίκης.

wolves manutd2 novibet

Έτσι, μετά από καιρό η Γουλβς «ξεκόλλησε» από την ουρά στη βαθμολογία και έφτιαξε την ψυχολογία της ενόψει της μεγάλης μάχης σε πολύ κρίσιμο σημείο. Το πρόγραμμά της παραμένει δύσκολο, αφού μετά τη Γιουνάιτεντ ακολουθεί ματς στην έδρα της Άστον Βίλα και στη συνέχεια αναμετρήσεις για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Αγγλίας κόντρα σε Λίβερπουλ και Νότιγχαμ, που επί της ουσίας θα αποτελέσουν και τη μοναδική ευκαιρία του Λοπετέγκι για να δώσει ανάσες και να ανακατέψει την τράπουλα ενόψει της συνέχειας του αγωνιστικού Γολγοθά.

«Η νίκη μας στο προηγούμενο ματς ήταν πολύ σημαντική. Υποφέραμε τους προηγούμενους μήνες, όμως το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε πολύ σκληρά. Πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είναι πάντα πολύ σημαντικό για την ομάδα να κερδίζει, αλλά θα χάσουμε και παιχνίδια και πρέπει να μάθουμε να μην επηρεαζόμαστε και να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είτε νικάμε είτε χάνουμε πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα και να επιστρέφουμε στη δουλειά μας. Έχουμε πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά μας και είναι σίγουρο πως θα έχουμε καλές αλλά και κακές στιγμές», σχολίασε ο Λοπετέγκι.

wolves manutd3 novibet

Υγιεινό περίπατο έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το Μουντιάλ. Στο πλαίσιο της Boxing Day οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν άνετα 3-0 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Ολντ Τράφορντ». Τα πάντα κρίθηκαν από νωρίς για την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με τον Ράσφορντ και τέσσερα λεπτά αργότερα (23’) ο Μαρσιάλ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 87’ με το γκολ του Φρεντ με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να κάνουν γερό ξεμούδιασμα ενόψει της συνέχειας που τους βρίσκει να παραμένουν δυναμικά στη μάχη για το Champions League.

wolves manutd4 novibet

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μας νίκη μετά την επιστροφή. Ήταν ωραίος να παρακολουθώ τον αγώνα μας. Μεγαλώνουμε, αλλά μετά από ένα διάλειμμα, βλέπεις πάντα μια οπισθοδρόμηση και μια πτώση στην απόδοση. Το έχω δει και τώρα, επίσης, μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Είναι φυσιολογικό, αλλά το είδα σε όλα τα παιχνίδια αυτού του γύρου της Premier League. Υπάρχει πολλή δουλειά για να επιστρέψουμε στα υψηλότερα επίπεδα, αλλά αυτό θα πρέπει να συμβεί μέσα από τα παιχνίδια μας», είπε ο Έρικ Τεν Χάγκ.

Τα ματς απέναντι στη Γουλβς και τη Μπόρνμουθ που ακολουθούν θεωρούνται must win για τη μάχης τη βαθμολογία της Premier League. Αμέσως μετά η Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τις Έβερτον και Τσάρλτον για το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Αγγλίας για να ακολουθήσει το κρίσιμο ντέρμπι του Μάντσεστερ απέναντι στη Σίτι στις 14 Ιανουαρίου.

wolves manutd5 novibet

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 31/12/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 80 φορές με τη Γιουνάιτεντ να έχει πανηγυρίσει σε 38 αναμετρήσεις, ενώ η Γουλβς μετράει 27 νίκες με τα υπόλοιπα 15 ματς να ολοκληρώνονται χωρίς νικητή.
  • Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες πανηγύρισαν από μία εκτός έδρας νίκη στην Premier League με το Ακριβές Σκορ 0-1 να επιβεβαιώνεται.
  • Μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχει η Γουλβς (1-1-3).
  • Η Γουλβς δέχεται γκολ εδώ και έξι σερί παιχνίδια.
  • 5/5 Goal/Goal στα τελευταία ματς της Γιουνάιτεντ μακριά απ’ το «Ολντ Τράφορντ».
  • Οι «λύκοι» έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 9 τέρματα.

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 31/12/2022

Η Γουλβς μπορεί να μην έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, ωστόσο, η νίκη στην έδρα της Έβερτον μπορεί να της αλλάξει την ψυχολογία. Με ανεβασμένο ηθικό πηγαίνει στο «Μολινό» και η Γιουνάιτεντ που έδειξε καλά στην πρεμιέρα, ξεμούδιασε και δεν ξόδεψε πολλές δυνάμεις. Αν αποφύγει τα λάθη στην άμυνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα είναι σε θέση να φύγει με τη νίκη.

ΣΤΟ 1.94 ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET

Με τον Λοπετέγκι στον πάγκο η Γουλβς έδειξε την πρόθεση να χρησιμοποιήσει αρκετά τα άκρα της. Κόντρα στη Γιουνάιτεντ και με σύμμαχο την έδρα της θα επιχειρήσει να «φορτώσει» τις πτέρυγες.

ΤΟ OVER 4.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΓΟΥΛΒΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γουλβς: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2022

Πιθανότατα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Τραορέ, που δεν ήταν στο 100% κόντρα στην Έβερτον και μπήκε ως αλλαγή στο ματς. Αντίστροφα μετράει ο Γιόνι, ενώ εκτός παραμένει ο Νέτο μαζί με τους Κάλαϊτζιτς και Τσικίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σα – Σεμέδο, Κόλινς, Κίλμαν, Μπουένο – Νέβες, Μουτίνιο, Νούνες – Ποντένσε, Τραορέ, Γκιέδες

wolves manutd7 novibet

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2022

Ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τίθεται στη διάθεση του Τεν Χαγκ ο Μαγκουάιρ, που πιθανότατα θα πάρει και φανέλα βασικού, αφού ο Μαρτίνες ακόμη δεν είναι έτοιμος. Αντίστροφα μετράει ο Νταλότ, ενώ εκτός ομάδας παραμένει ο Γκρίνγουντ.

Πιθανή ενδεκάδα  (4-2-3-1): Ντε Χέα – Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο – Κασεμίρο, Έρικσεν – Μπ.Φερνάντες, Ράσφορντ, Άντονι – Μαρσιάλ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ