el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Αντβέρπ: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/08/2023

Τεράστιο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ (22:00) στη ρεβάνς των πλέι-οφ του Champions League και κυνηγά ανατροπή για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαία ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η «Ένωση» καλείται να ξεπεράσει την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο και να φτάσει σε ένα σπουδαίο επίτευγμα, έχοντας φυσικά την στήριξη των φιλάθλων της, που θα γεμίσουν ξανά την «Αγιά – Σοφιά».

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


ΑΕΚ – Αντβέρπ: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/08/2023

Το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν έφτασε για την ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Αντβέρπ (22:00) και θα κυνηγήσει την ανατροπή που θα δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Όλα ή τίποτα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μετά την ήττα στο Βέλγιο με 1-0, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να κυνηγήσει την ανατροπή και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη πρόκρισης στην κεντρική σκηνή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος» παρουσίασε καλό πρόσωπο στην Αμβέρσα, όμως δέχτηκε  γκολ στη μοναδική μεγάλη φάση των γηπεδούχων. Στη συνέχεια πίεσε, δημιούργησε ευκαιρίες και πάλεψε για την ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, που σίγουρα ήταν άδικη με βάση την συνολική εικόνα της αναμέτρησης.

Η «Ένωση» πρέπει να ξεπεράσει την γκέλα με τον Πανσερραϊκό (1-1) και ο Αλμέιδα αναμένεται να ρίξει στη μάχη όλα τα διαθέσιμα «όπλα» του. Εκτός μάχης παραμένει ο Λιβάι Γκαρσία, κάτι που σημαίνει ότι ο Έκι Πόνσε θα ξεκινήσει στη κορυφή της επίθεσης. Διαθέσιμος είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος ενδέχεται να πάρει τη θέση του Γιώργου Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ.

Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούπερ και οι Άμραμπατ, Ελίασον θα διεκδικήσουν τη θέση στα δεξιά. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι πως οι περισσότεροι παίκτες από τον βασικό κορμό δεν επιβαρύνθηκαν με πολλά λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Πανσερραϊκό, αφού είναι ξεκάθαρο ότι όλοι στην ΑΕΚ έχουν «κυκλώσει» της ρεβάνς των πλέι-οφ του Champions League.

Στην άλλη πλευρά, η Αντβέρπ ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να κρατήσει το αρχικό της προβάδισμα και οι παίκτες του Μαρκ Φαν Μπόμελ θα είναι ξεκούραστοι, αφού αναβλήθηκε – μετά από σχετικό αίτημα – ο αγώνας με τη Γάνδη για το πρωτάθλημα Βελγίου. Ο τεχνικός της Αντβέρπ ήταν πολύ χαρούμενος μετά την προσπάθεια της ομάδας του στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ και κυρίως με την εικόνα της αμυντικής λειτουργίας της, ειδικά μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπατάιγ στο 51ο λεπτό.

Ο 24χρονος αμυντικός είναι η μοναδική αγωνιστική απώλεια των περσινών πρωταθλητών Βελγίου, που θα προσπαθήσουν να φτάσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Champions League.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στους ομίλους του Europa League.


ΑΕΚ – Αντβέρπ: Προγνωστικά 30/08/2023

Δύσκολο και συνάμα ιστορικό ματς για την ΑΕΚ στην «Αγιά – Σοφιά». Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει μπροστά της μία αποστολή με αρκετά εμπόδια και καλείται να κυνηγήσει μία σπουδαία ανατροπή, που θα την οδηγήσει στους ομίλους του Champions League.

Είναι ξεκάθαρο ότι η δύναμη της έδρας και η ποιότητα είναι με το πλευρό των γηπεδούχων, όμως, στην άλλη μεριά, η Αντβέρπ διαθέτει το προβάδισμα από το πρώτο ματς, στο οποίο έδειξε μάλιστα πως μπορεί να αμυνθεί με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι, η ρεβάνς στη Νέα Φιλαδέλφεια αναμένεται ισορροπημένη και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά θρίλερ, όπως ακριβώς συνέβη και στο ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Για το μεγάλο ματς στην «Αγιά – Σοφιά» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Βέλγοι θα έχουν ξανά αμυντική προσέγγιση, όμως μοιάζει δύσκολο να κρατήσουν ξανά την ΑΕΚ στο «μηδέν», ειδικά στην… αφιλόξενη γι’αυτούς Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» θα είναι από νωρίς επιθετική και μπορεί να προκριθεί, έστω και αν χρειαστεί το έξτρα μισάωρο της παράτασης ή τα πέναλτι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Μ.ΓΚΑΤΣΙΝΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Η ποιότητα στην μεσοεπιθετική γραμμή δεν αμφισβητείται και η ΑΕΚ θα χρειαστεί τα… πρώτα βιολιά για την ανατροπή. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έδειξε κόντρα στον Πανσερραϊκό πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα ξεκινήσει σίγουρα στη βασική ενδεκάδα και μπορεί να απειλήσει την εστία της Αντβέρπ.

 

antwerp aek prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Αντβέρπ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


AEK – Αντβέρπ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/08/2023

Η απουσία του Λιβάι Γκαρσία δημιουργεί σίγουρα μεγάλο πρόβλημα στον Ματίας Αλμέιδα, όμως ο Έκι Πόνσε είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλος για να καλύψει το κενό στο «9». Ο υγιής Στάνκοβιτς αναμένεται να προτιμηθεί από τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ και οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας έχουν «κλειδώσει». Το μοναδικό δίλημμα είναι αυτό ανάμεσα στους Άμραμπατ – Ελίασον για τα δεξιά, ενώ θεωρείται σίγουρο πως ο Πινέδα θα παίξει σαν κεντρικό χαφ, ώστε να περάσουν από τα πόδια του όλες οι μπάλες.

Σε ό,τι αφορά την Αντβέρπ, ο Μαρκ Φαν Μπόμελ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του εκτός από τιμωρημένο Μπατάιγ. Μάλιστα, το γεγονός πως αναβλήθηκε το ματς με τη Γάνδη έδωσε αρκετές ανάσες στους παίκτες του βασικού κορμού των περσινών πρωταθλητών Βελγίου.  Ο Σαμ Βάινς αναμένεται να πάρει τη θέση του Μπατάιγ, ενώ οι υπόλοιποι δέκα θα μείνουν σταθεροί.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ (Ελίασον), Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε

Αντβέρπ (4-2-3-1): Μπουτέζ – Ντε Λέτ, Αλντεβάιρελντ, Κουλιμπαλί, Βάινς – Κειτά, Βέρμεερεν – Οντρέικα, Εκέλενκαμπ, Μπαλικβίσα – Γιάνσεν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ