el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/10/2022

Ακόμη ένα βήμα για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται τον Ατρόμητο (Κυριακή, 16:00) σε ακόμη ένα ματς που αναμένεται να μετατραπεί σε «γιορτή» από τους οπαδούς της ομάδας που θα γεμίσουν το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό απ’ όλες τις απόψεις στους «κιτρινόμαυρους». Ο ενθουσιασμός για την είσοδο στο νέο της γήπεδο γίνεται ακόμη μεγαλύτερος με την ταυτόχρονη αγωνιστική απογείωση της ομάδας από τον Ματίας Αλμέιδα. Την προηγούμενη αγωνιστική το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη ήταν «σαρωτικό» (0-2) και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια και στις νίκες αλλά και στις καλές εμφανίσεις προκειμένου να συνεχίσουν να βάζουν έξτρα πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες γνωρίζουν το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Ωστόσο, θα πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια με πολύ καλή ψυχολογία ύστερα από την βαθμολογική «ανάσα» που πήραν την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη με ανατροπή (2-1) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/10/2022

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στη φάση που μετρούν αντίστροφα για την Κυριακή. Λογικό. Όχι μόνο γιατί ανυπομονούν να μπουν ξανά στο νέο γήπεδο, αλλά και για να δουν από κοντά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που όσο περνάει ο καιρός στα χέρια του Αργεντινού, ανεβάζει συνεχώς στροφές και τραβάει τα βλέμματα πάνω της με την απόδοσή της.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκανε επίδειξη δύναμης. Ο Άρης μπορεί να νιώθει τυχερός με την ήττα με σκορ 0-2 σε ένα ματς όπου το σκορ θα μπορούσε να είχε ξεφύγει αν η «Ένωση» αξιοποιούσε τις ευκαιρίες της. Η φυσική κατάσταση, η ένταση στο πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου και οι συνεχείς εναλλαγές θέσεων από τη μέση και μπροστά ήταν και πάλι στα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά και έδωσαν στην ΑΕΚ ένα εύκολο «διπλό» και την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα.

aek atromitos2 novibet

Το σκορ στη Θεσσαλονίκη άνοιξε ο Σιμάνσκι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο build-up και κράτησε δικαιολογημένα στον πάγκο τον Γιόνσον. Οι τρεις βαθμοί «σφραγίστηκαν» ουσιαστικά στο 50ο λεπτό, όταν ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το 0-2, σε ένα ακόμη παιχνίδι όπου τα πήγε εξαιρετικά αγωνιζόμενος ως σέντερ φορ.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην αγωνιστική από τη 2η θέση και το -6 από τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στην κορυφή στη βαθμολογία της Super League. Την επόμενη αγωνιστική η «Ένωση» έχει εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ μεσοβδόμαδα έχει και μονό ματς για την 5η φάση του Κυπέλλου στο γήπεδό της απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

aek atromitos3 novibet

Ο Ατρόμητος πηγαίνει σε μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχοντας πάρει σημαντική ανάσα στη βαθμολογία. Οι Περιστεριώτες επέστρεψαν στις νίκες με το 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο τους ανέβασε στους 11 βαθμούς και συνεχίζουν τη μάχη τους για είσοδο στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας.

Ο Κόουλμαν ψάχνει τον τρόπο να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας του. Στο τελευταίο της ματς, ενώ είχε τον έλεγχο, βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ όταν σε μια στιγμή αδράνειας ο Παντελάκης (63’) έκανε το 0-1. Στη συνέχεια, ωστόσο, η αντίδραση ήταν καλή και είναι βέβαιο πως την κρατάει ο Ουαλός τεχνικός ενόψει της συνέχειας. Όπως και τα δύο γκολ του Κιάρτανσον (75’, 86) με τα οποία η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή! Έτσι, ο Ατρόμητος πήρε την τρίτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα «τρίποντα» συνδυάστηκαν με ανατροπή!

aek atromitos4 novibet

«Όταν παίξαμε και απέναντι στον Ιωνικό και νικήσαμε, στη συνέχεια υπήρχαν πολλές προσδοκίες με τη Λαμία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η νευρικότητα αυξήθηκε. Και σήμερα υπήρχε η νευρικότητα αλλά θα πρέπει να υποφέρεις για να πάρεις στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα. Είπα στους παίκτες μου ότι ήταν μια μεγάλη πρόκληση το ματς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε τη μάχη μας. Γι’ αυτό έπρεπε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να πετύχουμε την ανατροπή που δείχνει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

aek atromitos5 novibet

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Στατιστικά & Προϊστορία 15/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 46 φορές με την ΑΕΚ να μετράει 27 νίκες, τον Ατρόμητο 8, ενώ 11 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή
  • Τρεις σερί νίκες μετράει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.
  • Και τρία τελευταία ματς της «Ένωσης» σκόραρε ο Λιβάι Γκαρσία
  • 3/5 τελευταία παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» έχουν λήξει με το Ακριβές Σκορ 2-0 να επιβεβαιώνεται
  • Στο 1-1-2 ο απολογισμός της ομάδας του Κόουλμαν μακριά από το Περιστέρι
  • To Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί στις 3/5 αναμετρήσεις του Ατρόμητου
  • Πρώτος σκόρερ με 3 γκολ στη Super League για τον Ατρόμητο είναι ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον

ΑΕΚ – Ατρόμητος: Προγνωστικά 15/10/2022

Η ΑΕΚ είναι δικαιολογημένα το φαβορί της αναμέτρησης και ο Ατρόμητος σωστά έχει κόντρα τα προγνωστικά. Στον ρυθμό που συνεχώς ανεβάζει η «Ένωση» και με την έξτρα ώθηση που θα πάρει από το κατάμεστο νέο της γήπεδο θα είναι αρκετά δύσκολο να ανταποκριθούν οι φιλοξενούμενοι. Οι κιτρινόμαυροι θα τους στριμώξουν αρκετά και θα πιέσουν από το πρώτο λεπτό.

ΤΟ OVER 6.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λιβάι Γκαρσία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχοντας σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Αλμέιδα, με τον Αργεντινό να βλέπει πως το πλάνο με την χρησιμοποίησή του ως φορ αποδίδει καρπούς.

Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ Λ.ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

aek atromitos6 novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/10/2022

Ο Ματίας Αλμέιδα έδειξε και στη Θεσσαλονίκη πως έχει βρει ένα «κορμό» πάνω στον οποίο πλέον στηρίζεται. Με το ματς Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί να του δίνει την ευκαιρία να «τεστάρει» κι παίκτες της ΑΕΚ στο αρχικό σχήμα, η λογική λέει πως δεν θα αλλάξει πράγματα στην ενδεκάδα. Αντίστροφα για το ντεμπούτο του μετράει ο Σιντιμπέ, που διεκδικεί τη θέση του Ρότα στο δεξί άκρο. Εκτός θα χρειαστεί να μείνει και πάλι ο Στίβεν Τσούμπερ, που υπέστη θλάση στους κοιλιακούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Σιμάνσκι, Πινέδα – Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Λ.Γκαρσία

aek atromitos7 novibet

Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/10/2022

Ήσυχος δούλεψε σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα ο Κρις Κόουλμαν. Κλωναρίδης και Κεσχρίντα επέστρεψαν από το προηγούμενο παιχνίδι και τώρα αναμένεται να βρίσκονται στο 100%. Δεν αποκλείεται να παρατάξει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα ο Ουαλός τεχνικός, ψάχνοντας τις αντεπιθέσεις για να «χτυπήσει».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ – Φριτζόνσον, Γκονζάλες, Κούεν – Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ