el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Κηφισιά: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/01/2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην «Αγιά Σοφιά» (11/1, 19:00) για τη φάση των «16» στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί.

Η «Ένωση» έχει στο… σακούλι της το υπέρ 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση και στόχος της είναι στη ρεβάνς να σφραγίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα διεκδικήσει τις ελπίδες που της αναλογούν για την έκπληξη και θα παίξει με άγνοια κινδύνου.

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας!

ΑΕΚ – Κηφισιά: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/01/2023

Η ΑΕΚ πατάει πλέον «γκάζι» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και βασική της φιλοδοξία είναι να κατακτήσει το νταμπλ. Οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή νίκησαν με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της Super League και μπήκαν για τα καλά πλέον στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Το γκολ του Πινέδα σκόρπισε ενθουσιασμό, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού και ο «Δικέφαλος» μείωσε τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό έφερε έκρηξη χαράς και αυτό φάνηκε και από την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ συνεχάρη τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα για τη νίκη τους απέναντι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα τους ανακοίνωσε πριμ 300.000 ευρώ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στη νοοτροπία και την τακτική που έδειξαν πάνω στο χορτάρι οι παίκτες του και περιμένει ανάλογη συνέχεια.

«Οι παίκτες μου κατάλαβαν πολύ καλά το πώς έπρεπε να παίξουμε σε ένα ντέρμπι. Κυρίως για τη δύναμη που είχε ο αντίπαλος. Ένας αντίπαλος που είναι μια δουλεμένη ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, έπρεπε να σηκωθούμε από την ήττα με τον ΠΑΣ. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έδειξαν πάθος και αγάπη. Κρατάω τον τρόπο και την προσπάθεια κυρίως λόγο του επιπέδου του αντιπάλου», τόνισε αρχικά ο Ματίας Αλμέιδα και στάθηκε και στο μέλλον, λέγοντας:

«Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε σε ό,τι κάνουμε. Να επανερχόμαστε όταν τα πράγματα δεν είναι καλά. Να έχεις την ταπεινότητα να δεις τα λάθη σου. Να δείχνεις σεβασμό όταν ο αντίπαλος κάνει κάποια καλά πράγματα. Τα παιδιά έδωσαν τη λύση. Δεν αλλάζει τίποτα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα. Τώρα αυτό που μετράει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύω πολύ στο να είμαστε ενωμένοι. Και το Μαρόκο στο Μουντιάλ απέδειξε ότι κάθε ομάδα ενωμένη πάει μπροστά…».

Η Κηφισιά στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας  μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ, όμως για μεγάλο διάστημα ήταν ανταγωνιστική. Η ομάδα των Βορείων Προαστείων απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση και θα παίξει χωρίς κανένα άγχος στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Εξάλλου, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι Κηφισιά στο Νοvibet Κύπελλο Ελλάδας αγωνίζεται για να αποκτήσει εμπειρίες και ο μεγάλος της στόχος είναι η άνοδο από τη Super League 2 στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας η Κηφισιά βρίσκεται στην κορυφή του Β’ ομίλου με 21 βαθμούς και μετράει μόνο νίκες σε 7 αναμετρήσεις.

Το περασμένο Σάββατο η αναμέτρηση της Κηφισιάς απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ στο Ρέντη δεν ολοκληρώθηκε διότι οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν στο 23’ με το σκορ στο 0-0 να μην συνεχίσουν το παιχνίδι διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του διαιτητή Αριστείδη Βάτσιου. Η φάση που εξόργισε τον Ολυμπιακό Β’ ήταν η απευθείας κόκκινη κάρτα που έδειξε ο ρέφερι στον Κωστή.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιώργος Πετράκης, με δεδομένο ότι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που παλεύει για την άνοδο στη Super League δεν θα παίξει με «ρεζέρβες» κόντρα στην ΑΕΚ ούτε θα προφυλάξει βασικούς ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι η ομάδα του να δοκιμάσει και πάλι τις δυνάμεις της με έναν μεγάλο αντίπαλο και να αποκτήσει εμπειρίες.

Η ομάδα που θα πρικριθεί από το παιχνίδι ΑΕΚ- Κηφισιά θα αντιμετωπίσει στους «8» της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου.

ΑΕΚ – Κηφισιά: Στατιστικά & Προϊστορία 11/01/2023

  • ΑΕΚ και Κηφισιά έχουν συναντηθεί ακόμα πέντε φορέ στο παρελθόν. Τη σεζόν 13/14 αναμετρήθηκαν δύο φορές στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας και η Ενωση πανηγύρισε δύο νίκες (4-2 εντός και 0-2 εκτός). Πέρυσι οι δυο ομάδες συναντήθηκαν εκ νέου στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ νίκησε 4-0 στην έδρα της και η ρεβάνς κόλλησε στο 1-1. Φέτος ο Δικέφαλος έχει πάρει ήδη προβάδισμα για πρόκριση στους 8 με σκορ 2-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Λιβάι Γκαρσία και Τομ Φαν Βέερτ με πέναλτι.
  • Η Κηφισιά στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και απέκλεισε κατά σειρά Απόλλων Σμύρνης (0-2), ΟΦ Ιεράπετρας (0-1) και στους 32 έκανε την έκπληξη κόντρα στον ΟΦΗ (1-0). Όλα τα παιχνίδια της Κηφισιάς στη διοργάνωσης συμπεριλαμβανομένου και της ήττας στο πρώτο ματς από την ΑΕΚ έχουν λήξει No Goal.
  • Η Κηφισιά οδηγεί την κούρσα στον Νότιο όμιλο στη βαθμολογία της «Super League 2» και σε επτά αναμετρήσεις μετράει μόνο νίκες 7-0-0. Στα συγκεκριμένα ματς μετράει 2 Over και 5 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Η βαθμολογία της Super League 2. 

kifisia aek4 novibet

ΑΕΚ – Κηφισιά: Προγνωστικά 11/01/2023

Η ΑΕΚ λόγω ποιότητας αλλά και του αποτελέσματος στην πρώτη αναμέτρηση έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοιχημα από την πλούσια γκαμα της Novibet.

Αμέτρητες οι αγορές και επιλογές σε δελεαστικές αποδόσεις για το παιχνίδι ανάμεσα σε AEK και Κηφισιά. Η Ενωση θα κάνει κουμάντο στο παιχνίδι, όμως η Κηφισιά διαθέτει εξαιρετική ομάδα και δεν πρόκειται να μπει στο χορτάρι για να γίνει σάκος του μποξ.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες και η Κηφισιά θα κυνηγήσει ένα γκολ. Με βάση όλα τα παραπάνω έχει αξία

ΤΟ GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.90 ΣΤΗ NOVIBET 

Στα Combo Bets της Novibet συνανταμε εκρηκτικές αποδόσεις για το παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά». Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και λογω αποδοσης αξίζει να ρισκάρουμε με

ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ & OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 

Στο πρώτο ματς η Κηφισιά προσπάθησε να σταματήσει τους παίκτες της ΑΕΚ με κάθε τρόπο. Ενα από αυτούς ήταν και το πέναλτι. Η ιστόρια δεν αποκέιεται να επαναληφθεί.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.65 στη novibet


Διαβάστε ακόμα… 

Χορηγός Κυπέλλου Ελλάδας PRESS

H Novibet αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ