el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/12/2022

Επιστροφή στα… βάσανα. Στην πρώτη «στροφή» στο πρωτάθλημα ύστερα από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία (Τετάρτη, 17.00).

Μοναδικός στόχος για την «Ένωση» είναι η νίκη αφού θέλει να συνεχίσει να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται στην κορυφή της Super League. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Φθιώτιδας επιστρέφει με στόχο να κάνει το restart στη μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στη Λαμία για τη 14η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/12/2022

Η ΑΕΚ «ξεμούδιασε» κόντρα στην Κηφισιά στη Ριζούπολη και με το εκτός έδρας 2-0 πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας. Το ματς ήταν ευκαιρία για τους παίκτες της ΑΕΚ, ώστε να ξεμουδιάσουν ύστερα από τις σκληρές προπονήσεις που προηγήθηκαν στην Ολλανδία. Το υπέροχο γκολ του Λιβάι Γκαρσία (34’) άνοιξε τον δρόμο της νίκης, ενώ και ο Τομ Φαν Βέερτ μπήκε στη λίστα βρίσκοντας δίχτυα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3’).

«Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα απέκτησε ένταση, επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι έχουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από αποκατάσταση. Σήμερα έπρεπε να αλλάξουμε κάποιες θέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα στην ομάδα κινούνται ήδη και σε μεταγραφικούς ρυθμούς με φόντο τον Ιανουάριο. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, ενώ η «Ένωση» βρίσκεται στην αγορά τόσο για αριστερό μπακ, όσο και για μεσοεπιθετικό. Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα οι «κιτρινόμαυροι» εμπλέκονται με την περίπτωση του 22χρονου Αμερικανού μεσοεπιθετικού, Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, ο οποίος φαίνεται να απασχολεί την ομάδα.

Στα… εσωτερικά ο Ορμπελίν Πινέδα εξακολουθεί να απασχολεί ομάδες του εξωτερικού, όμως ο ίδιος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και θα βρίσκεται σίγουρα μέχρι το τέλος της σεζόν -όπου λήγει ο δανεισμός του από τη Θέλτα- στην ομάδα.

aek lamia2 novibet

Η Λαμία επιστρέφει στη μάχη του πρωταθλήματος χωρίς περιθώρια. Βρίσκεται στην 11η θέση στη βαθμολογία της Super League και ακόμη νιώθει την πίεση των τελευταίων θέσεων. Κατά το διάστημα της διακοπής προχώρησε και σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αφού ο Τζιανλούκα Φέστα αποχώρησε με τον Σάββα Παντελίδη να τον αντικαθιστά.

Το ξεκίνημα του νέου τεχνικού της ομάδας της Φθιώτιδας δεν ήταν θετικό. Η Λαμία ήρθε ισόπαλη στην έδρα της απέναντι στην Καλλιθέα (1-1) για τη φάση των «16» στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας σε ένα ματς όπου μπορεί να νιώθει τυχερή που δεν ηττήθηκε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 80ο λεπτό ύστερα από τέρμα του Λουκίνα και στο 88ο λεπτό ο Μπεχεράνο γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα και την κράτησε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης.

«Το σκορ αδικεί τον αντίπαλό μας, ήταν καλύτερος από μας. Είχαν πιο κλασικές φάσεις. Δεν ξέρω πόσα λάθη κάναμε σήμερα, κάναμε πάρα πολλά. Θεωρώ πως έχουμε πάρα πολλή δουλειά για να γίνουμε κανονική ομάδα. Στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν πολύ βιαστικοί, δεν βγάλαμε ποτέ ηρεμία στο παιχνίδι. Σαν ομάδα δεν λειτουργήσαμε καλά, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε γιατί δεν μας άρεσε η εικόνα», ήταν τα λόγια του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος ήταν εμφανές πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

aek lamia3 novibet

ΑΕΚ – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 21/12/2022

  • Ξεκάθαρα υπέρ της ΑΕΚ η προϊστορία. Η «Ένωση» μετράει 13 νίκες, ενώ 3 παιχνίδια έχουν λήξει χωρίς νικητή. Δεν έχει νίκη Λαμία στα μεταξύ τους ματς.
  • Πέντε σερί νίκες μετράει η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ.
  • Τα 4/5 ματς της ΑΕΚ είναι No Goal.
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία της οκτώ ματς η Λαμία. Μετράει μόλις μία στα τελευταία δέκα ματς (1-4-5).
  • Τα 4/5 εκτός έδρας ματς της Λαμίας στη Super League είναι Under 2.5 Γκολ.

ΑΕΚ – Λαμία: Προγνωστικά 21/12/2022

Η θέλει να ανεβάσει «στροφές» ενόψει της συνέχειας. Είναι θετικό πως επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ξεκινώντας από το νέο της γήπεδο, που της δίνει έξτρα δυναμική. Θα φροντίσει να πατήσει το γκάζι και να βρει ένα γρήγορο γκολ απέναντι στη Λαμία, που δύσκολα θα βγει από την περιοχή της.

ΣΤΟ ΒΕΤ ΒUILDER ΤΗΣ NOVIBET ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2.15 ΤΟ 1/1 & ΟVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Η ΑΕΚ θα πιέσει πολύ τους φιλοξενούμενους και με το πρέσινγκ δεν αποκλείεται να οδηγήσει την άμυνά τους σε αρκετές στιγμές πανικού.

ΤΟ OVER 6.5 ΚΟΡΝΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 1.55 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΑΕΚ – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/12/2022

Στην επιστροφή των Στίβεν Τσούμπερ εστιάζει ο Ματίας Αλμέιδα, που βέβαια δεν πρόκειται να τον πιέσει και εκτιμάται πως θα τον έχει διαθέσιμο από το ματς απέναντι στον Βόλο. Αλλαγή δεδομένων με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Η επιστροφή του υπολογίζεται στις 4-5 εβδομάδες. Από εκεί και πέρα εκτός θα είναι και πάλι ο Άμραμπατ, που βέβαια μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Από το επόμενο ματς θα υπολογίζεται ο Βίντα που βρίσκεται σε άδεια ύστερα από το Μουντιάλ, ενώ εκτός παραμένουν και οι τραυματίες Μοχαμάντι και Ελίασον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Τζαβέλλας, Μουκουντί, Σιντιμπέ – Γιόνσον, Πινέδα – Μάνταλος, Αραούχο – Λιβάι, Φαν Βέερτ

aek lamia5 novibet

Λαμία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 21/12/2022

Ερωτηματικό αποτελεί για τον Σάββα Παντελίδη η ενδεκάδα. Από τη μία θέλει να χτίσει έναν κορμό συνεπώς δεν αποκλείεται να μην κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς. Προλαβαίνει ο Μπεχεράνο, που σκόραρε με την Καλλιθέα κι έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις του. Εκτός πλάνων ο Ρόμανιτς, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Σαράνοφ – Αντέτζο, Γκοράνοφ, Σιμόν, Κορνέζος – Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μπεχεράνο, Μποάκι, Γιακουμάκης – Μανούσος

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ