el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2023

Η ΑΕΚ, μετά τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, υποδέχεται στην «Αγιά Σοφιά» τη Δευτέρα (18.30) τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της Super League.

Στην «Ένωση» καλούνται να αποφύγουν τις παγίδες που θα στήσει η ομάδα της Βοιωτίας για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας και να μην δώσει διαιώματα αμφισβήτησης στους ανταγωνιστές της.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Λεβαδεικό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2023

Το κλίμα στην AEK είναι πανηγυρικό ύστερα από την εμφατική νίκη με σκορ 3-0 την Πέμπτη στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στον Ολυμπιακό για τον πρώτο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. H «Ένωση» βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό της διογράνωσης αρκεί στη ρεβλανς να προστατέψει το υπερ της σκορ,

Ο Ματίας Αλμέιδα σαφώς και θέλει να κρατήσει την ομάδα του απόλυτα προσηλωμένη στους στόχους της και δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης. Το σίγουρο είναι το νέο γήπεδο σε ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται να είναι κατάμεστο και να ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας στον αντίπαλο.

Η ΑΕΚ στο νέο της «σπίτι» τρέχει σερί 12 νικών με συντελεστή τερμάτων 32-2!

Υπενθυμίζουμε ότι για την ΑΕΚ εκκρεμεί η δικαστική απόφαση για το ματς πρωταθλήματος της περασμένης αγωνιστική με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το ματς δεν έγινε αφού το ύψος των δοκαριών ήταν λάθος στη μια εστία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αλμέιδα μετά το απροσδόκητα ολικό λίφτινγκ, που απέδωσε καρπούς κόντρα στον Ολυμπιακό, αναμένεται να επαναφέρει την «ενδεκάδα του πρωταθλήματος».

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα επιστρέψει ο Αθανασιάδης με αμυντικό δίδυμο τους Βίντα και Μουκουντί. Δεξί μπακ θα είναι ο Ρότα, ενώ ερωτηματικό υπάρχει σχετικά με τη συμμετοχή του Χατζισαφί που χρειάζεται ανάσες.

Στον άξονα θα επιστρέψει ο Γιόνσον με τον Πινέδα, στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Άμραμπατ, με τους Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ να διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο. Στην επίθεση ο Αραούχο μοιάζει σίγουρος, ενώ οι Γκαρσία και Φαν Φέερτ έχουν ντέρμπι για τη θέση στην κορυφή.

aek panaitolikos2 novibet

Οι ατάκες του Αλμέιδα μετά το 3-0 με τον Ολυμπιακό και την κριτική που δέχθηκε για τις αλλαγές στην 11αδα ήταν… ποδοσφαιρικές.

«Στη ζωή μου από τα 15 μου παίρνω ρίσκα. Όταν αποφάσισα να αφήσω το σπίτι των γονιών μου, 15 ετών, ήταν το πρώτο μου ρίσκο. Στα πρώτα μίτινγκ με τους παίκτες μου, είπα ότι πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Οπότε αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι συνεπής στη δουλειά μου. Ειδα σχόλια που με στεναχώρησαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι δεν το πιστεύουν. Αν είχαμε χάσει το παιχνίδι μπορεί να μου… έπαιρναν το κεφάλι.

Πιστεύω στα πρότζεκτ. Αν κάποιος δεν πιστεύει σε μένα είναι επειδή δεν με γνωρίζει. Με απασχολεί να με πιστεύουν οι παίκτες που κάνουμε προπόνηση. Ξέρω γιατί είναι έτοιμοι… Αν λέω ότι πιστεύω στο γκρουπ, πρέπει τα λόγια να τα κάνω έργα. Είναι η εμπιστοσύνη που έχω σε καθέναν ξεχωριστά. Δεν κάνω σε κάποιους παίκτες προπόνηση για να είναι απλά στο ρόστερ, αλλά να συμμετέχουν. Η αλήθεια είναι ότι είδα πολλά σχόλια. Κάποια στιγμή δεν καταλάβαινα πολλά. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο.

Εμείς οι προπονητές είμαστε εδώ για να δείξουν ότι τα λόγια μπορούν να γίνουν έργα. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να χάσεις, να κερδίσεις, να έρθεις ισοπαλία, αλλά μπορεί να υπάρξουν συνέπειες. Αφιερώνεις χρόνο και δουλειά σε αυτό που κάνεις. Πάντα εμείς οι προπονητές κάνουμε λάθη. Πάντα όμως ψάχνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θέλω να δείχνω εμπιστοσύνη σε αυτούς που προπονώ. Η ομάδα μου άρεσει».

Από την άλλη πλευρά, ο Λεβαδειακός βλέπει την κατάσταση να δυσκολεύει με φόντο τη μάχη της παραμονής. Η ομάδα συνεχίζει σταθερά να παίζει με τη… φωτιά και βρίσκεται στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις 13 βαθμούς. Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα το νέο έτος (0-2-4), ενώ εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμη «διπλό» στη σεζόν.

Ερωτηματικό αποτελεί η εικόνα της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ούτως ή άλλως πηγαίνει ως αουτσάιντερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι της ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 (Video) στην έδρα της από τον Βόλο και η εβδομάδα κύλησε με την ψυχολογία… στα πατώματα.

«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη. Είμαστε μέσα στο γκρουπ των ομάδων που παλεύει για την παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος», ήταν τα λόγια του Γιάσμικο Βέλιτς.

Τιμωρημένοι για τον Λεβαδειακό είναι οι Δήμτσιος (επιθετικός) και Βήχος (αμυντικός).


ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Στατιστικά, Προϊστορία 13/02/2023

  • 9 σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας μετράει η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακός. Η Ενωση ηττήθηκε τελευταία φορά στη Λιβαδειάς τον Απρίλιο του 2016 με σκορ 3-0.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 στη Βοιωτία. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λιβάι Γκαρσία.
  • Ο Λιβάι Γκαρσία με 10 γκολ σε 58 τελικές προσπάθειες είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
  •  6 ματς χωρίς νίκη σημείωσε ο Λεβαδειακός και το τελευταίο τρίποντο το πανηγύρισε στις 28 Δεκεμβρίου με τον Ιωνικό (1-0)
  • Ο Λεβαδεικός είναι η ομάδα με τους λιγότερους κερδισμένους βαθμούς (3) εκτός έδρας και φέτος δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μακριά από το σπίτι του (0-3-7).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

volos aek5 novibet


ΑΕΚ – Λεβαδειακός: Προγνωστικά 13/02/2023

H AEK είναι το μεγάλο φαβορί λόγω ποιότητας και έδρας απέναντι στον Λεβαδειακός. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Η «Ένωση» διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ οι Βοιωτοί παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορίας.

Για την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία πρoγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα της Novibet.

Η ΑΕΚ θα κάνει κουμάντο στο παιχνίδι και με βασικό της χαρακτηριστικό την πίεση ψηλά θα προσπαθήσει να καθαρίσει γρήγορα το ματς. Ο Λεβαδεικός θα παίξει αμυντικά με αντεπιθέσεις και δεν αποκλείεται στο πρώτο μέρος να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Αλμέιδα θα ανακατέψει την τράπουλα. Ο Λιβάι Γκαρσία παίζει ασταμάτητα και ενδέχεται να πάρει ανάσας από τον Φαν Βέερτ, ο οποίος έχει το γκολ.

anytime σκορερ φαν βεερτ σε αποδοση 2.25 στη novibet 

Η ΑΕΚ μέσα στην έδρα της πιέζει τον αντίπαλο και στο παιχνίδι θα υπάρξουν και δύσκολες φάσεις μέσα στην περιοχή.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ