el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/11/2022

Άμεση επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται στο νέο της γήπεδο τον ΟΦΗ (20.00) για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» μετά τη «ζημιά» στη βαθμολογία της Super League ύστερα από το 1-1 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική κλείνει τις υποχρεώσεις της πριν το Μουντιάλ με ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της μάχης του τίτλου.

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Η εντός έδρας ήττα από τον Ιωνικό (0-2) κράτησε στα… τάρταρα την ψυχολογία της ομάδας, που πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ για την 12η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΑΕΚ – ΟΦΗ: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/11/2022

Τέλος στο σερί των έξι νικών στο πρωτάθλημα μπήκε για την ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ο Αστέρας κράτησε την «Ένωση» στο 1-1 σε ένα ματς όπου και πάλι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν πιο δημιουργική αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Το πέναλτι του Άμραμπατ στο 52ο λεπτό φαινόταν πως άνοιγε τον δρόμο της νίκης τους «κιτρινόμαυρους», που όμως στο 58’ είδαν τους γηπεδούχους σε μία από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησαν να ισοφαρίζουν με τον Κρέσπι. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο, έφτιαξε κάποιες σημαντικές φάσεις στο ματς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να της τελειώσει το ματς και μοιραία έμεινε στην ισοπαλία.

aek ofi6 novibet

Τα συναισθήματα που μένουν μετά την προηγούμενη αγωνιστική είναι ανάμικτα. Από τη μία η «Ένωση» έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει την απόσταση με την κορυφή της βαθμολογίας και τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, τουλάχιστον η ΑΕΚ με τον βαθμό στην Αρκαδία διατήρησε τις αποστάσεις στο -6 από την 1η θέση και στο +4 από τον Ολυμπιακό. Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία πριν το Μουντιάλ, οι «κιτρινόμαυροι» πηγαίνουν στο Φάληρο για να αντιμετωπίσουν τους «ερυθρόλευκους» σε ένα ματς το οποίο θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη μάχη του τίτλου.

«Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να βάλεις γκολ. Εγώ θα ανησυχούσα σε περίπτωση που η ομάδα δε δημιουργούσε. Θα ήθελα να είμαστε πιο ακριβείς γιατί αν μπορέσεις να προηγηθείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε», τόνισε ο Αλμέιδα δηλώνοντας σίγουρος για την ομάδα του.

aek ofi4 novibet

Σε «σκοτεινά μονοπάτια» συνεχίζει να βαδίζει ο ΟΦΗ. Ούτε η έλευση του Βάλντας Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της εντός έδρας νίκη στη φετινή Super League. Ο Ιωνικός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη light ανασταλτική λειτουργία των Κρητικών και με τα δύο τέρματα του Μάντζη στο 56ο και στο 83ο λεπτό έφυγε με τεράστια νίκη από το «Γεντί Κουλέ».

aek ofi4 novibet

Ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι πλέον ορατός για τον ΟΦΗ καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην «ουρά» της βαθμολογίας σε τριπλή ισοβαθμία μαζί με τους Νικαιώτες και τον Λεβαδειακό. Η ανάγκη για βαθμούς είναι κάτι παραπάνω από άμεση και το ματς της επόμενης αγωνιστικής στην Κρήτη κόντρα στους Βοιωτούς είναι ξεκάθαρο πως αποκτά χαρακτήρα τελικού.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα, πριν έρθω μελέτησα την ιστορία και την κουλτούρα του τι σημαίνει να είσαι προπονητής στον ΟΦΗ. Και πραγματικά εκτιμώ αυτό το καλωσόρισμα όμως αυτό που θα ήθελα να δω είναι η ομάδα και ο κόσμος να είναι ένα. Γνωρίζω πως ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, ακόμα και σήμερα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα και ότι είχαν και δεν είχαν. Θέλω τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα και τους παίκτες να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται. Σας διαβεβαιώνω ότι θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση όσο περισσότερο γίνεται», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός, ο οποίος ήταν ο μόνος που δεν αποδοκιμάστηκε μετά τη νέα ήττα.

aek ofi3 novibet

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 09/11/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 86 φορές. Η ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι με 48 νίκες, ενώ ο ΟΦΗ 22 με τις υπόλοιπες 16 αναμετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Την περσινή χρονιά ο ΟΦΗ πήρε «διπλό» στο ΟΑΚΑ (1-2), ενώ ούτε στην Κρήτη ηττήθηκε (3-3) απέναντι στην ΑΕΚ.
  • Πέντε διαδοχικά Under 2.5 Γκολ μετράει η ΑΕΚ.
  • Τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες μετρούν οι «κιτρινόμαυροι».
  • Οκτώ ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετράει ο ΟΦΗ (0-4-4)
  • Goal/Goal τα δύο τελευταία εκτός έδρας ματς των Κρητικών.

ΑΕΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά 09/11/2022

Η ΑΕΚ καλείται να δείξει πως δεν την επηρέασε η ισοπαλία στην Τρίπολη. «Καίγεται» για τη νίκη, αφού ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως το ματς που ακολουθεί να παίξει ρόλο και στη διαχείριση που θα κάνει ο Αλμέιδα ύστερα και από τα προβλήματα που προέκυψαν.

Η «Ένωση» θα φροντίσει να «καθαρίσει» τη νίκη όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κόντρα στους Κρητικούς, που αν δουν πως δεν έχουν κάποια ελπίδα στη Νέα Φιλαδέλφεια πιθανότατα θα στραφούν στο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΤΟ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Η «Ένωση» πιέζει πολύ στο ξεκίνημα την ώρα που η άμυνα του ΟΦΗ δεν δείχνει ικανή να αντέξει σε διαστήματα έντονης πίεσης.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 30’ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

aek ofi2 novibet


AEK: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/11/2022

Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Ελίασον. Ο Σουηδός εξτρέμ τραυματίστηκε από τον Ζουκάνοβιτς στην Τρίπολη, υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός για 3-4 μήνες. Στα θετικά η επιστροφή του Τσούμπερ για τον Αλμέιδα, ωστόσο, είναι εμφανές πως ο Ελβετός χρειάζεται χρόνο μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Ενόψει ο ΟΦΗ ενδέχεται να επανέλθει ο Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Βίντα συνεχίζει τον αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα φρεσκάρει, ίσως και από το ξεκίνημα, την ομάδα του ο Αργεντινός τεχνικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Πινέδα – Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ – Αραούχο, Γκαρσία

aek ofi5 novibet

ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/11/2022

Στη διάθεση του Νταμπράουσκας τίθεται ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο μήνες. Αντίθετα πρόβλημα προέκυψε με τον Τοράλ, που τραυματίστηκε κόντρα στον Ιωνικό. Εκτός παραμένουν οι Τσιλιανίδης και Γιαννούλης για τον Νταμπράουσκας που επίσης ενδέχεται να έχει 2-3 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μανδάς – Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Θοράρισον – Μεγιάδο, Περέα – Ντιουσέ, Ντζου, Ντικό – Γκερέρο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ