el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/01/2023

Να εκμεταλλευτεί το ευνοϊκό πρόγραμμά της και να κάνει ακόμη ένα βήμα πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πανσερραϊκό στον πρώτο προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Με φόρα από τη νέα νίκη της στη Super League απέναντι στον Παναιτωλικό (4-1), χάρη στην οποία διατηρήθηκε δυναμικά σε τροχιά τίτλου η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παραμένει στο νέο της γήπεδο με στόχο να «σφραγίσει» μια ώρα αρχύτερα το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Η ομάδα των Σερρών πηγαίνει σε μία πολύ δύσκολη αποστολή έχοντας όμως εξαιρετική ψυχολογία από την πορεία της στη Super League 2, όπου με επτά διαδοχικές νίκες βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά στο Novibet Κύπελλο Ελλάδας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/01/2023

Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι η ΑΕΚ. Πραγματοποιώντας ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφτασε άνετα στο 4-1 απέναντι στον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια την προηγούμενη Κυριακή. Το σκορ για την «Ένωση» άνοιξε ο Σέρχιο Αραούχο στο 13ο λεπτό και ο Λιβάι Γκαρσία στο 35΄διπλασίασε με εντυπωσιακή κεφαλιά τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μείωσαν με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο (40’), ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν αγχώθηκαν καθόλου. Πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με τους Πινέδα (51’) και Άμραμπατ (55’) και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της και διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή στη βαθμολογία της Super League και τον Παναθηναϊκό. Τώρα ακολουθεί στροφή στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, το οποίο αποτελεί τον δεύτερο μεγάλο στόχο της ομάδας. Έτσι, άπαντας αφήνουν για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα και το ματς που ακολουθεί στην έδρα του Ιωνικού.

Εστιάζουν στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό με στόχο το 8/8 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι δεδομένο πως θα επιχειρήσουν να φτάσουν και σε υψηλό σκορ προκειμένου να «καθαρίσουν» νωρίτερα την πρόκριση και να μην αγχωθούν ενόψει του εκτός έδρας επαναληπτικού. Αν καταφέρουν να περάσουν στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Άρης.

Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να δείχνει πως κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να «καίγονται» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η υπόθεση του Κικάνοβιτς αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να προχωράει για τα εξτρέμ, ενώ σχετικά με το θέμα του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να παραμένει στα υπόψη ο Βραζιλιάνος Βιτάο, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ιντερνασιονάλ. Στην ομάδα διακόπτοντας τους δανεισμούς τους σε Σερίφ και Κόπερ επέστρεψαν οι Μπότος και Λάτσι, ενώ ο Αλμπάνης παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στην Ανδόρα, με την ΑΕΚ να διατηρεί 40% ποσοστό μεταπώλησης.

aek panserraikos2 novibet

Ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια έχοντας μία πολύ δύσκολη αποστολή αλλά και παράλληλα την ψυχολογία του στα ύψη. Η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν και βρίσκεται για τα καλά μέσα στους στόχους της.

Την περασμένη Κυριακή εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» του ΠΑΟΚ Β’ και χάρη στο τέρμα του Παπάζογλου από το 57ο λεπτό πέρασε από την έδρα του Διαγόρα, έμεινε μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Super League 2 κι έφτασε τις επτά διαδοχικές νίκες. Με τις εμφανίσεις επιβεβαιώνει τα προγνωστικά στοιχήματος που την θεωρούσαν μέσα στα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Μέχρι στιγμής αποδυκνύεται εξαιρετικά συνεπής και στις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, έχοντας αφήσει εκτός το Αιγάλεω και την Παναχαϊκή με προκρίσεις στην παράταση, ενώ στον προηγούμενο γύρο πήρε δύο νίκες απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου (3-0, 0-1).

Από τα μεταγραφικά ξεχωρίζουν οι χειμερινές προσθήκες των Τάσου Αυλωνίτη και Πασχάλη Στάικου. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του πρώτου της σκόρερ Χικάμ Κανίς (13/7). Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

aek panserraikos3 novibet

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 18/01/2023

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 55 φορές, με την ΑΕΚ να μετράει 36 νίκες. Ο Πανσερραϊκός έχει επικρατήσει 8 φορές, ενώ 8 είναι και τα ματς που έχουν λήξει χωρίς νικητή.
  • Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν το 2011. Η ΑΕΚ είναι αήττητη σε δέκα ματς κόντρα στην ομάδα των Σερρών (8-2-0).
  • Η «Ένωση» έχει το απόλυτο σε όλες τις διοργανώσεις στο νέο της γήπεδο (9-0-0).
  • Τα 4/5 τελευταία των «κιτρινόμαυρων» είναι Over 2.5 Γκολ.
  • Εννέα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει ο Πανσερραϊκός.
  • Στα τέσσερα τελευταία της ματς η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έχει κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ (4/4 No Goal).

ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά 18/01/2023

Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με πολλές αλλαγές, όμως ακόμη και οι παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής έχουν αφομοιώσει όσα ζητάει ο Αλμέιδα. Με αλλαγμένη ενδεκάδα λοιπόν, αλλά ίδια φιλοσοφία, η «Ένωση» θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τη Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι. Ο Πανσερραϊκός έχει εξαιρετική ομάδα, ωστόσο, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό το κατά πόσο θα μπορέσει να αντέξει στην πίεση που θα δεχτεί.

Οι αποδόσεις δεν αφήνουν περιθώρια για επιλογή «καθαρών» σημείων. Οπότε τα Combo Bets μπορούν να μας δώσουν τη λύση…

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Τομ Φαν Βέερτ που δείχνει «ζεστός» κι έχει το εύκολο γκολ.

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΕΚ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Τ.ΦΑΝ ΒΕΕΡΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Επόμενο task του Ματίας Αλμέιδα είναι η πλήρης ενεργοποίηση του Στίβεν Τσούμπερ. Μετά την επιστροφή του ο Ελβετός μεσοεπιθετικός μαζεύει λεπτά συμμετοχής. Είναι εμφανές πως ψάχνει πολύ το γκολ που θα του δώσει έξτρα ώθηση. Είναι στις φάσεις, ωστόσο, τα τελειώματά του είναι νευρικά. Κόντρα στον Πανσερραϊκό θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει την κατάσταση.

Προσθέτουμε στο Bet Builder με τον Ολλανδό επιθετικό και το γκολ του Τσούμπερ για να ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο την απόδοση…

ΝΙΚΗ ΑΕΚ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ Τ.ΦΑΝ ΒΕΕΡΤ ΚΑΙ Σ.ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΣΤΟ 4.00 ΣΤΟ BET BUILDER ΤΗΣ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΑΕΚ – Πανσερραϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

aek panserraikos5 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/01/2023

«Σαρωτικό» ροτέισον αναμένεται από τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός θα αλλάξει πιθανότατα όλα τα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Παναιτωλικό και για «ανάσες» αλλά και για έξτρα χημεία, αφού και οι αναπληρωματικοί έχουν αρχίσει και «δένουν» πολύ καλά με τον βασικό κορμό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια – Μουστακόπουλος, Γαλανόπουλος – Φερνάντες, Μάνταλος, Τσούμπερ – Φαν Βέερτ

aek panserraikos6 novibet

Πανσερραϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/01/2023

Κλειστά χαρτιά κρατάει ο Παύλος Δερμιτζάκης, που συνεχίζει με αρκετά προβλήματα. Εκτός παραμένουν οι Σιόντης, Δημητρίου, Οικονόμου και Νάτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Γιαννίκογλου – Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης –  Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος – Σοφιανός, Κανίς – Σαΐντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ