el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

AEK – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/08/2023

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη Super League. Μετά την αναβολή στο ματς της 1ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό και μετά από τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας, η «Ένωση» υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (21:30) στο πλαίσιο της 2ης «στροφής» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν στο μυαλό τους τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και ο Ματίας Αλμέιδα θα επικεντρωθεί στο να έχει φρέσκους τους παίκτες του βασικού κορμού, ώστε η ΑΕΚ να κυνηγήσει την ανατροπή μετά την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο. Έτσι, ο «Δικεφάλος» θα παρουσιαστεί με… φρέσκα πρόσωπα, ενώ, στην αντίθετη μεριά, ο Πανσερραϊκός θα κυνηγήσει την έκπληξη με «όπλο» την καλή εμφάνιση στη ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Παρουσίαση, Ανάλυση 26/08/2023

Μετά από ένα δεκαήμερο γεμάτο… Ευρώπη, η ΑΕΚ μπαίνει – για λίγο – σε ρυθμούς Super League με το εντός έδρας παιχνίδι της κόντρα στον Πανσερραϊκό (21:30).

Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ έντονο για την ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε να διαχειριστεί το ψυχολογικό βάρος από τα θλιβερά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη και να ανταποκριθεί σε τρία ματς υψηλής έντασης και μεγάλης αγωνιστικής σημασίας.

Η αποστολή κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έστω και αν χρειάστηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις του δεύτερου αγώνα, από Αραούχο και Βίντα, για τη μεγάλη πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Πριν λίγες μέρες, η ΑΕΚ ηττήθηκε από την Αντβέρπ στο Βέλγιο με 1-0 και είναι ξεκάθαρο ότι η προσοχή και το μυαλό κάθε παίκτη στα αποδυτήρια «κοιτά» προς τη μεριά της ρεβάνς της 30ης Αυγούστου. Η «Ένωση» θα παλέψει για την ανατροπή και θα προσπαθήσει να βρει το γκολ που άξιζε – με βάση την εικόνα της – στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Μέχρι τότε όμως, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να μπει σε… καθεστώς Super League για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Μετά την αναβολή στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ ξεκινά από την 2η αγωνιστική και υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πανσερραϊκό (21:30). Ο «Δικέφαλος» έχει την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί για τη νίκη, όμως θα πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες του τραυματία Λιβάι Γκαρσία και του τιμωρημένου Έκι Πόνσε.

Επίσης, θεωρείται δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα προχωρήσει σε αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και ίσως δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς, όπως για παράδειγμα ο Μήτογλου, ο Μοχαμαντί, ο Πισάρο και ο Μάνταλος.

Στην άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός γνωρίζει ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο, όμως θέλει να δείξει ξανά καλό πρόσωπο, όπως έκανε και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-0 στην πρεμιέρα της Super League, όμως παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.


ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Προγνωστικά 26/08/2023

Ματς χωρίς… αμφιβολίες για το ρόλο του φαβορί και του αουτσάιντερ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ έχει το μυαλό της στη ρεβάνς με την Αντβέρπ, ωστόσο έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΑΣΟΣ ΚΑΙ UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Εύκολα ή δύσκολα, η ΑΕΚ θα επικρατήσει του Πανσερραϊκού, όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πως διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο. Αν η «Ένωση»… καθαρίσει από νωρίς το ματς, δεν θα έχει λόγο να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο, αφού, θυμίζουμε, ακολουθεί η ρεβάνς με την Αντβέρπ.

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Η ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38 ΣΤΗ NOVIBET

Το τακτικό πλάνο του Πάμπλο Γκαρσία θα έχει σίγουρα στο επίκεντρο τις αντεπιθέσεις. Η ΑΕΚ έχει δείξει κάποια μικρά θέματα στο transition και ίσως αυτό… κοστίσει στο να δεχτεί πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς.

aek panserraikos prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Πανσερραϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Πανσερραϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/08/2023

O Mατίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, αφού αρκετοί παίκτες του είναι επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης, οι εκτός θα μείνουν οι Λιβάι Γκαρσία (τραυματίας), Έκι Πόνσε και Λάζαρος Ρότα (τιμωρημένοι). Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μοχαμαντί, Μήτογλου, Γαλανόπουλος, Μάνταλος και Πισάρο.

Σε ό,τι αφορά τον Πανσερραϊκό, δεν υπολογίζεται ο Χάγιεκ, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Παντεκίδη, Κολομπίνο και Μορέιρα, που είναι τραυματίες. Επίσης, ο Ουεντραόγκο αναμένεται να παίξει από την αρχή, καθώς θα χρειαστούν τα τρεξίματά του στο κέντρο.

ΑΕΚ (4-4-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμαντί – Ελίασον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πισάρο – Τσούμπερ, Φαν Βέερτ

Πανσερραϊκός (4-2-3-1): Χόβαν – Ντάνκερλοι, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστορμ, Πεταυράκης – Ουεντραόγκο, Στάικος – Μούργος, Χατζηστραβός, Πηλέας – Άλεξιτς

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ