el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/03/2022

Η ΑΕΚ, που θέλει να διώξει όσο το δυνατόν πιο νωρίς το άγχος για ευρωπαϊκό εισιτήριο, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που πετάει στα σύννεφα μετά την πρόκριση επί της Γάνδης.

Ντέρμπι δικεφάλων για τη 2η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League. H AEK υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (19:30) με στόχο να πάρει τη νίκη και να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι Θεσσαλονικείς μετά τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League δεν σκοπεύουν να χαλαρώσουν και θα επιχειρήσουν να κάνουν ακόμη μια ζημιά φέτος στην Ένωση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να σφυρίξει παιχνίδι πρωταθλήματος, θα βρεθεί ο Γιόργκεν Μπούρχαρντ, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο Δανός θα έχει βοηθούς τους Κωσταρά και Σινιοράκη και τέταρτο τον Τσετσίλα, ενώ στο VAR θα είναι οι Σάνμπεργκ και Μωυσιάδης.

Με 450+ αγορές στη Novibet ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το ματς στο ΟΑΚΑ παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League.

 


AEK – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/03/2022

Η εβδομάδα για την ΑΕΚ δεν ήταν ήρεμη, ωστόσο, αυτή τη φορά ο λόγος ήταν καλός!

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μέχρι το τέλος της σεζόν με την είδηση να προκαλεί αίσθηση! Ο 32χρονος Πολωνός ξεκίνησε προπονήσεις και ενδέχεται να βρεθεί και στο βασικό σχήμα του ντέρμπι.

Όπως είναι λογικό έχει ξεκινήσει ήδη η κουβέντα για την επόμενη χρονιά με τον παίκτη να δηλώνει: «Είναι πολύ νωρίς. Όμως είμαι εδώ, βλέπω μια φανταστική ατμόσφαιρα στην ομάδα και στους οπαδούς, που είναι πολύ σημαντικό… Όμως για εμένα το πιο σημαντικό είναι τι θα συμβεί αύριο και το επόμενο παιχνίδι, όχι σε λίγους μήνες. Οπότε δεν το σκέφτομαι ακόμη».

aek paok2 novibet

Από εκεί και πέρα η ψυχολογία της ομάδας είναι σχετικά καλή. Το 1-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού δεν ικανοποίησε, αφού ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, ωστόσο, η εικόνα της ήταν ενθαρρυντική.

Ο Οφρυδόπουλος είναι εμφανές πως προσπαθεί να μειώσει τις αποστάσεις μεταξύ των γραμμών κάτι που περιορίζει σημαντικά τις εστίες κινδύνου προς την περιοχή της. Βέβαια, τα λάθη στην άμυνα εξακολουθούν να την ταλαιπωρούν, αφού έχει δεχτεί γκολ και στα τρία ματς μετά την απομάκρυνση του Γιαννίκη, αλλά απ’ την άλλη διαχειρίζεται με σαφώς μεγαλύτερη ψυχραιμία της κακές στιγμές στα παιχνίδια της χωρίς να χαλάει το πλάνο της.

O ΠΑΟΚ επιστρέφει θριαμβευτής από την έδρα της Γάνδης! Με τη νίκη 2-1 στο Βέλγιο, οι Θεσσαλονικείς σφράγισαν την είσοδό τους στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ομάδα του Λουτσέσκου δέχτηκε μεγάλη πίεση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως παρά τις απουσίες κατάφερε να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Με όπλο τις στημένες φάσεις βρήκε δύο γκολ σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού με τους Κρέσπο (20′) και Αουγκούστο (77′) και πέρασε με δύο νίκες χαρίζοντας παράλληλα και σημαντικούς βαθμούς στην Ελλάδα.

Το ηθικό είναι στα ύψη και στις τάξεις του κόσμου επικρατεί ενθουσιασμός. Ο Λουτσέσκου παράλληλα προσπαθεί να ρίξει τους τόνους ενόψει της συνέχειας και ρίχνει το βάρος στο πώς θα διαχειριστεί το ρόστερ του καθώς είναι βέβαιο πως η ομάδα φωνάζει για ανάσες. Για αυτό αποτελεί θετικό γεγονός το ότι αμέσως μετά το ντέρμπι ακολουθεί διακοπή.

«Είναι φυσιολογικό να είμαι ψύχραιμος και ήρεμος αυτή τη στιγμή. Είναι μία μάχη που κερδίσαμε και πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη στιγμή, που είναι ο αγώνας της Κυριακής. Αν μπορώ να πω κάτι περάσαμε γιατί είχαμε 3 καλύτερα ημίχρονα από τα 4 που παίξαμε απέναντι στη Γάνδη», ήταν τα λόγια του Λουτσέσκου.


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 20/03/2022

  • Το πάνω χέρι στο σύνολο των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στην έδρα της έχει η ΑΕΚ (50-16-14).
  • Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στο ΟΑΚΑ στα οκτώ τελευταία ματς κόντρα στην ΑΕΚ.
  • Φέτος έχουν αναμετρηθεί ήδη τέσσερις φορές. Δύο για το πρωτάθλημα, δύο για το Κύπελλο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα τρία από τα τέσσερα ματς σκόραρε ο Γιασμίν Κούρτιτς.
  • Στα τελευταία τρία ματς της Ένωσης έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετράει τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ στα τελευταία του έξι ματς μακριά από την Τούμπα στη Super League.
  • Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ αλλά και του πρωταθλήματος είναι ο Κούρτις με 15 γκολ. Για την ΑΕΚ ο Αραούχο είναι στην 3η θέση της λίστας με 11.

aek paok6 novibet

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 20/03/2022

Με καλή ψυχολογία πηγαίνουν και οι δύο στο ντέρμπι. Η ΑΕΚ γιατί σταθεροποιεί την απόδοσή της και η προσθήκη του Κριχόβιακ την ανεβάζει ακόμη περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ γιατί πηγαίνει στο ΟΑΚΑ από μεγάλη πρόκριση.

Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ. Ο ΠΑΟΚ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,15 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ θέλει πολύ το ματς. Αν τα καταφέρει θα πάρει και μεγάλο πλεονέκτημα στη μάχη της Ευρώπης. Συνεπώς, περιμένουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της.

ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ, ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΚΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ OVER 2.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,98 ΣΤΗ NOVIBET


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/03/2022

Σε φουλ ρυθμούς οι Αραούχο, Άμραμπατ και Σιμόες. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Βράνιες και Σιμάνσκι, που είχαν χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί ο Κριχόβιακ, που μάλιστα διεκδικεί με αρκετές πιθανότητες και θέση στο αρχικό σχήμα.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η παρουσία των Λιβάι Γκαρσία, Λε Ταλέκ και Σβάρνα, καθώς ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Αγωνία και για τον Στάνκοβιτς, που είχε ένα χτύπημα στο γόνατο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Τζαβέλλας, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Κριχόβιακ (Σιμάνσκι) – Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ – Αραούχο

aek paok5 novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/03/2022

Στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκονται και πάλι οι Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς, που ήταν τιμωρημένοι κόντρα στη Γάνδη.

Απρόοπτο με τον Κρέσπο, που τραυματίσηκε στο Βέλγιο και μένει εκτός.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα διαχειριστεί την ομάδα του, αφού η κόπωση ύστερα από την πρόκριση είναι εμφανής. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να δούμε 2-3 αλλαγές βασικών προσώπων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Σοάρες – Ζαμπά, Μουργκ, Ζίβκοβιτς – Άκπομ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ