el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/01/2024

Στο πρώτο παιχνίδι τους για το 2024, η ΑΕΚ υποδέχεται το Βόλο (19:00) στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 16η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» (32β.) των πολλών απουσιών θέλει να αφήσει πίσω της το 2-2 με τον Πανσερραϊκό και να μείνει κοντά στην κορυφή, ενώ ο Βόλος (14β.) θα κυνηγήσει μία μεγάλη έκπληξη ως αουτσάιντερ.

Για το ματς στην «Αγιά – Σοφιά» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


ΑΕΚ – Βόλος: Παρουσίαση, Ανάλυση 03/01/2024

Η νέα χρονιά ξεκινά με «must win» παιχνίδι για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται το Βόλο (19:00) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Το 2024 θα βρει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε ένα ματς που την τοποθετεί σε θέση απόλυτου φαβορί. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται το Βόλο (19:00) και είναι δεδομένο πως θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την γκέλα (1-1) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πλήρωσε ξανά τα αμυντικά της λάθη, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 2-0 και πλέον βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ισοβαθμώντας (32β.) με τον Ολυμπιακό.

Το μεγάλο λάθος του Αθανασιάδη στο τέλος στιγμάτισε την γενικά ασταθέστατη αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και «έδειξε» ξανά στον Αλμέιδα και τους συνεργάτες του το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί άμεσα στους «κιτρινόμαυρους».

Η «Ένωση» γνωρίζει πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια, όμως πρέπει να «ζήσει» με αρκετά προβλήματα. Για την ακρίβεια, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους Αρόλντ Μουκουντί, Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμαντί, Ζίνι, που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα και το Asian Cup, ενώ όλα δείχνουν πως δεν θα παίξει ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος χτύπησε (θλαστικό τραύμα στο γόνατο) στην προπόνηση.

Έτσι, με βάση τα τωρινά δεδομένα, η ΑΕΚ θα έχει μόλις δύο στόπερ στην αποστολή, του Κάλενς και Μήτογλου, ενώ την θέση στα αριστερά της άμυνας θα καλύψει ο νεαρός Πήλιος. Επιπρόσθετα, οι Στάνκοβιτς και Πόνσε επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και το τεχνικό επιτελείο των «κιτρινόμαυρων» διαθέτει αρκετές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι μετά από ένα μεγάλο διάστημα με αρκετά προβλήματα και σημαντικές απουσίες.

Σε ό,τι αφορά τον Βόλο, είναι ξεκάθαρο πως η θεσσαλική ομάδα θα παίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια ως αουτσάιντερ, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει «ζημιά» και να κυνηγήσει έστω την ισοπαλία. O Άνχελ Λόπεθ έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της ομάδας του, η οποία μετρά αισίως 14 βαθμούς με διαφορά 5 βαθμών από τον τελευταίο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ισπανός μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνιελ Κόβατς, ο οποίος αναμένεται να δώσει ποιότητα και εμπειρία στη θέση του τερματοφύλακα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – Βόλος: Προγνωστικά 03/01/2024

Ξεκάθαρο φαβορί η ΑΕΚ, που δεδομένα θα μπει στο γήπεδο με σκοπό να «καθαρίσει» νωρίς το ματς και να κυριαρχήσει στο δρόμο για μία εμφατική νίκη. Ο Βόλος θα περιμένει και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, κάτι που ίσως προκαλέσει πρόβλημα στην ΑΕΚ, η οποία θα παίξει χωρίς τρεις βασικούς από την αμυντική της τετράδα.

Για το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΚΑΙ G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Βόλος πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο έχει παίκτες με ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα. Η ΑΕΚ μπορεί να καθαρίσει εύκολα το ματς, αλλά, από την άλλη, οι απουσίες των Μουκουντί, Βίντα και Χατζισαφί, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρυθμού του Στάνκοβιτς, ίσως δημιουργήσουν έναν μικρό πονοκέφαλο στην άμυνα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Βόλος: Νέα, Απουσίες και Ενδεκάδα 03/01/2024

Πολλά τα προβλήματα για την ΑΕΚ, η οποία θα παίξει χωρίς τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Βίντα, Ζίνι. Επιστρέφουν οι Στάνκοβιτς, Πόνσε, Πινέδα και Άμραμπατ.

Στην άλλη μεριά,  ο Βόλος θα παραταχθεί με… συνταγή Παναθηναϊκού και θα δώσει έμφαση στο αμυντικό κομμάτι.

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Λιβάι

Βόλος (4-5-1): Κόστιτς – Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας – Άλχο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Γκαρσία, Ντέλετιτς – Μπερτόγλιο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ