Τι είναι 0% Γκανιότα

0% Γκανιότα: Τι είναι

Όταν μιλάμε για 0% Γκανιότα εννοούμε ότι η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, αφού κρατάει μηδενική προμήθεια (γκανιότα). Άρα στην ουσία, από την πλευρά του παίκτη, 0% γκανιότα σημαίνει καλύτερες αποδόσεις.

Η επιλογή να ποντάρεις σε στοίχημα με 0% γκανιότα αποτελεί την ιδανική συνθήκη για το παιχνίδι σας. Στοίχημα με 0% γκανιότα θα βρείτε στη Novibet σε δημοφιλείς ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions League, το Europa League ή πρωταθλήματα όπως η Super League, η Bundesliga, η Premier League και η Primera Division.

Διαβάστε περισότερα για την γκανιότα.

0 gkaniota

0% Γκανιότα Παράδειγμα

Ένα παράδειγμα που θα κάνει πιο εύκολη την κατανόηση της 0% Γκανιότας είναι το ακόλουθο:
Στον αγώνα Ολλανδία – Κροατία οι αποδόσεις είναι οι ακόλουθες:

  • 1 : 1.97
  • X : 3.65
  • 2 : 4.50

Υπολογισμός 0% Γκανιότας με τον Πρώτο Τύπο

Αν χρησιμοποιήσουμε τον πρώτο τύπο της γκανιότας που είδαμε στο άρθρο για την γκανιότα θα δούμε ότι όντως το συγκεκρμένο ματς έχει 0% γκανιότα αφού το αποτέλεμα της εξίσωσης της γκανιότας θα είναι 0.
Πιο συγκεκριμένα: Γκανιότα = 1 – 1/(1 / 1.97 + 1 / 3.65 + 1 / 4.50) = 0

Υπολογισμός 0% Γκανιότας Παραδείγματος με τον δεύτερο Τύπο

Αν χρησιμοποιήσουμε τον δεύτερο τύπο της γκανιότας, θα δούμε ότι  για τον υπολογισμό της 0 γκανιότας είναι ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, με τον πρώτο τύπο. Όπως είπαμε ο δεύτερος τύπος της γκανιότας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον υπολογισμό της μηδενικής γκανιότας με την ίδια ακρίβεια όπως ο πρώτος τύπος.

Πιο συγκεκριμένα: Γκανιότα = (1 / 1.97 + 1 / 3.65 + 1 / 4.50) -1 = 0

Γιατί είναι σημαντική η 0% Γκανιότα

Η 0% γκανιότα είναι πολύ σημαντική για τον παίκτη, αφού ουσιαστικά παίρνει την καλύτερη απόδοση που θα μπορούσε να έχει από τη στοιχημαική εταιρεία. Πρακτικά, όταν λέμε ότι ένα παιχνίδι έχει γκανιότα 0%, σημαίνει ότι θα έπρεπε να στοιχηματίσουμε 100 ευρώ για ισόποσο κέρδος σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα για να κερδίσουμε 100 ευρώ.