Γνώρισε όλους τους τύπους στοιχήματος και γίνε betting pro

Το στοίχημα είναι από τις πλέον δημοφιλείς μορφές διασκέδασης στις μέρες μας. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι που χρειάζεται αυτοέλεγχο και συνεχή ενημέρωση για να διακριθείτε. Η ορολογία, οι κανόνες των παιχνιδιών και οι τύποι στοιχημάτων αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας. Δες τα πάντα για το στοίχημα στη Novibet και μπες στην ομάδα των κορυφαίων παικτών του online στοιχήματος. Κάνε τις σωστές επιλογές και εκμεταλλεύσου όλα τα εργαλεία που σου προσφέρουν οι bookmakers για να βελτιώσεις το παιχνίδι σου. Τι πρέπει να γνωρίζεις για τους τύπους στοιχημάτων στο διαδίκτυο και ποιες οι πιθανότητες νίκης που διατηρείς σε κάθε ένα από αυτά;tipoi stoiximatwn betting pro novibet

 

Τύποι στοιχημάτων

Ένα από τα πράγματα που κάνουν τόσο ενδιαφέρον το στοίχημα είναι οι επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ποικιλία στοιχηματικών επιλογών σε κάθε αναμέτρηση προφανώς ευνοεί τους έμπειρους παίκτες που μπορούν να διακρίνουν ποιες από αυτές είναι value bet. Σημαντικό είναι ωστόσο να κατανοήσουμε τους τύπους στοιχημάτων που μπορούμε να επιλέξουμε και κυρίως ποιοι από αυτούς ταιριάζουν στην στρατηγική που ακολουθούμε.

Δεν υπάρχει περιορισμός ή κάποια στρατηγική που να σας υποχρεώνει να ακολουθήσετε έναν συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος. Αν είστε από αυτούς που τοποθετείτε δυνατά πονταρίσματα σίγουρα τα μονά στοιχήματα ταιριάζουν περισσότερο στο προσωπικό σας στυλ παιχνιδιού. Αντίθετα για τους παίκτες που δεν ρισκάρουν σημαντικά ποσά αλλά θέλουν με περισσότερες αναμετρήσεις να κυνηγήσουν ένα μεγάλο ποσό, ένα παρολί θα ταίριαζε καλύτερα. Μετρήστε τις πιθανότητες και επιλέξτε πονταρίσματα με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Ας δούμε αναλυτικότερα ποιοι τύποι στοιχημάτων είναι οι συνηθέστεροι στο στοίχημα και ποιοι από αυτούς μπορεί να ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο παιχνιδιού.

Μονά

Τα μονά αποδεκτά στοιχήματα είναι ενδεχομένως η συνηθέστερη επιλογή για τους παίκτες στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Πρόκειται για την απλούστερη μορφή πονταρίσματος και ιδανική για τους αρχάριους παίκτες που θέλουν ξεκάθαρες επιλογές από το στοιχηματικό κουπόνι. Τα μονά στοιχήματα βρίσκονται ψηλά στις επιλογές και αυτών που επιλέγουν να ποντάρουν δυνατά σε μία αναμέτρηση. Οι πιθανότητες να επαληθευτεί ένα μονό στοίχημα είναι σίγουρα περισσότερες από αυτές ενός παρολί. Δεν είναι ωστόσο τόσο ελκυστικά σε περίπτωση που μιλάμε για τις χαμηλές αποδόσεις των φαβορί.

Έχετε επιλέξει να στοιχηματίσετε στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με τις αποδόσεις να ανοίγουν στον bookmaker στο 1.70 – 3.20 – 3.10. Μονό στοίχημα σημαίνει πως έχετε καταλήξει σε ένα από τα τρία σημεία και έστω πως αυτό είναι η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποντάροντας 10 € η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης θα σας επιστρέψει 17.00 € και φυσικά καθαρό κέρδος 7.00! Μονά πονταρίσματα μπορείτε να τοποθετήσετε τόσο σε βασικές αγορές όσο και σε ειδικά στοιχήματα όπου συνοδεύονται και με υψηλότερες αποδόσεις.

Παρολί

Αν είσαι από αυτούς που θέλεις να νιώσεις μεγαλύτερες συγκινήσεις στο παιχνίδι σου τότε η επιλογή ενός παρολί μπορεί να σου δώσει τη λύση. Πρόσθεσε περισσότερες από 1 επιλογές στο κουπόνι σου και φτιάξε ένα παρολί με σημαντικά μεγαλύτερες αποδόσεις από αυτές των μονών στοιχημάτων. Προσοχή όμως γιατί παράλληλα αυξάνεις σημαντικά και το ρίσκο στο παιχνίδι σου. Μπορεί να κυνηγάς συνδυαστικά το μεγάλο κέρδος αλλά όσο περισσότερα σημεία προσθέτεις στο παρολί σου τόσο μειώνεις τις πιθανότητες για νίκη.

Για να κερδίσεις σε ένα παρολί πρέπει να προβλέψεις σωστά όλα τα γεγονότα που έχεις προσθέσει αρχικά σε αυτό. Σε περίπτωση που έστω και μία επιλογή δεν επιβεβαιωθεί το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Η τελική απόδοση ενός παρολί προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό των αποδόσεων των επιμέρους στοιχημάτων. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως αν έχετε δημιουργήσει ένα παρολί με τρία στοιχήματα και με απόδοση 1.5 έκαστο τότε η συνολική απόδοση είναι 1.5 x 1.5 x 1.5 = 3.38! Σαφώς μεγαλύτερη απόδοση αλλά με πολλαπλάσιο ρίσκο για τη νίκη. Στη Novibet δίνουμε ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες που επιλέγουν να ποντάρουν σε παρολί. Τρέχουν προσφορές* που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας και για τις οποίες ισχύουν συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις που οφείλετε να διαβάσετε εξαρχής.

Συστήματα Στοίχημα

Δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές σου ή έχεις ρισκάρει αρκετά κυνηγώντας τις αποδόσεις στο κουπόνι του στοιχήματος; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις να ποντάρεις μέσα από ένα σύστημα όπου σου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσεις ακόμα και αν έχει μία ή περισσότερες λανθασμένες επιλογές. Υπάρχουν πολλοί τύποι στοιχήματος που έχουν να κάνουν κυρίως με τον αριθμό των επιλογών που προσθέτεις αλλά και τα λάθη που έχεις δικαίωμα να κάνεις για να μην χάσεις το ποντάρισμά σου. Σίγουρα όσο περισσότερα λάθη κάνεις σε ένα σύστημα τόσο χαμηλότερο το ποσό που θα κερδίσεις στο τέλος. Αν πιάσεις τον μέγιστο αριθμό λαθών σε ένα σύστημα τότε το ποσό που θα κερδίσεις δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και μικρότερο από το αρχικό σου ποντάρισμα.

Τα συστήματα Trixie, Yankee και Lucky είναι από τα πιο δημοφιλή στους παίκτες. Σε αυτά θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε επόμενη σελίδα μας. Η αξία ενός συστήματος υπολογίζεται με βάση τις στήλες που συμπληρώνουμε. Επί της ουσίας δηλαδή τα λάθη που ζητάμε να κάνουμε στο κουπόνι μας. Όσο περισσότερα είναι αυτά τόσο μεγαλύτερο το κέρδος του στοιχήματος. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τα συστήματα στο στοίχημα μέσα στον απόλυτο οδηγό συστημάτων στοιχήματος.

Live Betting

Το Live Betting ή Ζωντανό στοίχημα όπως είναι αλλιώς γνωστό αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές των παικτών. Ίσως η δημοφιλέστερη επιλογή στις στοιχηματικές πλατφόρμες για αρχάριους αλλά και έμπειρους παίκτες. Τα στοιχήματα σε πραγματικό χρόνο σου δίνουν το απόλυτο πλεονέκτημα να ακουμπήσεις τα χρήματά σου σε αναμετρήσεις για τις οποίες έχεις σχηματίσει άποψη για την εξέλιξή τους. Αυτόματα έχεις περισσότερες πιθανότητες για μία σωστή πρόβλεψη συνυπολογίζοντας όλους εκείνους τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξη μίας αναμέτρησης.

Στο στοίχημα live οι αποδόσεις μεταβάλλονται με το πέρασμα του χρόνου αλλά και με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος προκειμένου να αποφασίσεις ένα στοίχημα στο σωστό timing. Στο ζωντανό στοίχημα έχεις τη δυνατότητα για cash out προκειμένου να κλειδώσεις τα κέρδη σου πριν από το σφύριγμα της λήξης. Στο live στοίχημα θα βρεις πολλές αγορές σε βασικά ή ειδικά στοιχήματα. Αρκετοί είναι άλλωστε αυτοί που αναζητούν sure bets στο live εξασφαλίζοντας μικρά αλλά σίγουρα κέρδη. Η δράση στο ζωντανό παιχνίδι είναι σαφώς μεγαλύτερη από το pre-game στοίχημα συγκεντρώνοντας επάνω του τα βλέμματα των παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.