Τρόποι Ανάληψης στη Novibet

Η Novibet είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο online στοίχημα και στο online casino  και προσφέρει πολλές υπηρεσίες στα μέλη της. Αυτό ισχύει και για τη διαδικασία ανάληψης.

Υπάρχει η δυνατότητα πολλών επιλογών όσον αφορά την κατάθεση, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ (Τρόποι Κατάθεσης στη Novibet) και αντίστοιχα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι αναλήψεις.

Η Novibet δίνει τη δυνατότητα ανάληψης wallet-to-wallet, κάτι που σημαίνει πως οι αναλήψεις πρέπει να πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο που έχουν γίνει οι αντίστοιχες καταθέσεις, από τις οποίες έχουν προέλθει τα κέρδη.

withdrawal novibet

Τρόποι Ανάληψης στη Novibet

Πιο αναλυτικά οι τρόποι ανάληψης:

  • Αναλήψεις μέσω κάρτας: Εφόσον η κατάθεση από την οποία προήλθαν τα κέρδη έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, η ανάληψη πρέπει να γίνει στην ίδια κάρτα. Ελάχιστο ποσό ανάληψης 10 ευρώ, μέγιστο 4.000.
  • Αναλήψεις μέσω Bank Transfer: Εφόσον η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί μέσω Viva spot, IRIS ή μέσω μεταφοράς από το e-banking, η ανάληψη πρέπει να γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος (bank transfer), σε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο ο παίκτης να είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Ελάχιστο ποσό ανάληψης bank transfer 10 ευρώ, μέγιστο 10.000.
  • Αναλήψεις μέσω ηλεκτρονικών Πορτοφολιών (PayPal & PayPal One Touch / Viva Wallet / Paysafe / Neteller / Skrill & Skrill 1-Tap): Εφόσον η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού (PayPal & PayPal One Touch ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 5.000 / Viva Wallet ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 4.000 / Paysafe ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 7.500 / Neteller ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 5.000 / Skrill & Skrill 1-Tap ελάχιστη 10 ευρώ, μέγιστη 7.500) η ανάληψή θα πρέπει να γίνει στο ίδιο ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

withdrawal novibet

Παράλληλα πρέπει να υφίστανται οι απαραίτητες προϋποθέσεις:

  • Για να προχωρήσει η διαδικασία ανάληψης, ο λογαριασμός του παίκτη στη Novibet πρέπει να είναι ταυτοποιημένος με τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται από τη σχετική νομοθεσία, όπως και τα οικονομικά Μέσα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί. Φυσικά η διαδικασία ταυτοποίησης που ζητείται κατά την εγγραφή στη σελίδα, πραγματοποιείται μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον και υπό τον έλεγχο των αρμόδιων φορέων.
  • Βάσει των όρων και προϋποθέσεων της Novibet, δεν επιτρέπονται συναλλαγές με οικονομικά μέσα τρίτων. Οι παίκτες θα πρέπει να καταθέτουν μόνο με Μέσα που ανήκουν στους ίδιους, αλλιώς ενδέχεται να απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους και τυχόν μελλοντικά κέρδη να μην αποδοθούν.

Πώς θα κάνετε Ανάληψη

Η διαδικασία ανάληψης είναι απλή για όλους τους παίκτες. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε βήμα-βήμα τη διαδικασία ανάληψης. Για να προχωρήσετε σε σχετικό αίτημα, χρειάζεται να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να επιλέξετε το κουμπί «ΚΑΤΑΘΕΣΗ» στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας, το οποίο βρίσκεται εντός κόκκινου πλαισίου.

novibet frontpage

Αυτόματα θα οδηγηθείτε στη σελίδα του ταμείου σας, όπου είναι διαθέσιμοι οι μέθοδοι πληρωμής που χρησιμοποιούνται στη Novibet.

Δίπλα από το πεδίο «Κατάθεση» πατήστε το πεδίο «Ανάληψη», για να οδηγηθείτε στη σελίδα όπου είναι διαθέσιμες οι μέθοδοι ανάληψης.

Σημειώστε πως οι διαθέσιμες μέθοδοι ανάληψης από τον λογαριασμό σας είναι ανάλογα με τους τρόπους που έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεσή σας.

Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο έχετε πραγματοποιήσει την τελευταία σας κατάθεση, επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο ανάληψης, πατώντας στο κουμπί «Ανάληψη». Στο παράθυρο που ανοίγει, μπορείτε να συμπληρώσετε το ποσό για ανάληψη, τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη σας (εφόσον πρόκειται για ηλεκτρονικό πορτοφόλι), είτε το IBAN (εφόσον πρόκειται για τραπεζική μεταφορά.

withdrawal novibet

Προβλήματα και Λύσεις

Όσον αφορά το χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η ανάληψη, βασική προϋπόθεση για να μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές από και προς τον στοιχηματικό σας λογαριασμό είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων σας εντός καθορισμένου χρονικού ορίου. Πέραν αυτού δεν υπάρχουν εμπόδια που να έχουν να κάνουν με τη Novibet παρά μόνο με τις υποχρεώσεις σας προς το τραπεζικό σύστημα αν και εφόσον υπάρχουν. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει ωστόσο μπορείτε να απευθύνεστε στο άρτια καταρτισμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αναζητώντας πληροφορίες για το θέμα σας.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε ενδεικτικά τον χρόνο ολοκλήρωσης της ανάληψης, ανάλογα με το οικονομικό Μέσο:

  • Ηλεκτρονικά Πορτοφόλια: Άμεσα
  • Κάρτες: 1-3 εργάσιμες ημέρες*
  • Τραπεζικό Έμβασμα (Bank Transfer): Άμεσα

*1-10 εργάσιμες ημέρες όσον αφορά τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Στα πλαίσια του κανονισμού περί της Καταπολέμησης Χρηματοδότησης Παράνομων Δραστηριοτήτων, οι παίκτες θα πρέπει να τοποθετούν όλο το ποσό της κατάθεσής σε στοιχήματα, πριν προχωρήσουν σε ανάληψη. Σε περιπτώσεις που αιτούνται ανάληψη χωρίς πρότερη στοιχηματική δραστηριότητα, ενδέχεται να χρεωθούν με τα έξοδα συναλλαγών.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.