el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Άγιαξ – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/10/2022

Με πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Άμστερνταμ ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στον Α’ όμιλο του Champions League. O Άγιαξ υποδέχεται τη Νάπολι (22:00) με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να κρίνει πολλά με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για τον «Αίαντα» ουσιαστικά το παιχνίδι αποτελεί «τελικό», αφού στη βαθμολογία ισοβαθμεί μαζί με τη Λίβερπουλ στους 3 βαθμούς. Η ομάδα του Σρέντερ βέβαια δεν δείχνει σε καλή κατάσταση καθώς συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη.

Από την άλλη πλευρά, οι «παρτενοπέι» δείχνουν έτοιμοι να βρεθούν αγκαλιά με το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Είναι στην κορυφή του ομίλου έχοντας το απόλυτο, αλλά και στην κορυφή της Serie Α μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λίβερπουλ φιλοξενεί τη Ρέιντζερς. Την επόμενη αγωνιστική (4η), αλλάζουν οι έδρες, συνεπώς η Νάπολι θα υποδεχτεί τον Άγιαξ στην Ιταλία και οι «ρεντς» παίζουν στη Σκωτία.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Νάπολι γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Άγιαξ – Νάπολι: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/10/2022

Σε μίνι κρίση ο Άγιαξ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με τον τρόπο που επέστρεψε στις υποχρεώσεις του και μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Η ήττα στο «Άνφιλντ», αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί και φυσιολογική (2-1), ήρθε με σκληρό τρόπο καθώς το τέρμα του Μάτιπ στο 89ο λεπτό στέρησε από τον «Αίαντα» ένα υπερπολύτιμο βαθμό, που θα άλλαζε σημαντικά τις πιθανότητές του για πρόκριση. Στη συνέχεια ακολούθησε το πρώτο σημάδι της «κοιλιάς» με την ήττα με ανατροπή από την Άλκμααρ εκτός έδρας για την Eredivisie.

Η επιστροφή της ομάδας συνοδεύτηκε με ισοπαλία-σοκ (1-1) στο ματς με την Γκο Αχέντ Ιγκλς για ολλανδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σρέντερ ήταν καλύτερη και παρότι δυσκολεύτηκε να βρει το πρώτο γκολ για να κάνει πιο εύκολο το έργο της εν τέλει τα κατάφερε με τον Κλάασεν σε καθοριστικό σημείο (45’). Στη συνέχεια ωστόσο τα έκανε… μαντάρα. Έμεινε στο 1-0, δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι κι εν τέλει αφού έπαιξε με τη φωτιά το πλήρωσε. Το γκολ του Βίλουμσον στο 78’ «πάγωσε» τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» και παρά την πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο το 1-1 δεν άλλαξε και τελικά έχασε την κορυφή.

Η Άλκμααρ (20β.) πέρασε εντυπωσιακά (4-1) από την έδρα της Γκρόνινγκεν και ο «Αίαντας» με τους 19 βαθμούς υποχώρησε στη 2η θέση στη βαθμολογία της Eredivisie. Αν υπάρχει κάτι θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως η Αϊντχόφεν που δέχτηκε ηχηρό «χαστούκι» από την Καμπούρ (3-0) έμεινε στους 18 βαθμούς και ο Άγιαξ βρέθηκε στο +1.

ajax-napoli3-novibet

Τελείως διαφορετικό είναι το κλίμα στη Νάπολι. Βέβαια, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι παρότι η ομάδα του πηγαίνει τρένο σε Serie A και Ευρώπη καταφέρνει και κρατάει το κεφάλι των παικτών του χαμηλά, αφού ξέρει ότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Η ουσία είναι πως μέχρι στιγμής τόσο στην Ιταλία όσο και στο Champions League έχει πιάσει κορυφή. Επέστρεψε από τη διακοπή και διεύρυνε το σερί της. Το εντός έδρας 3-1 κόντρα στην Τορίνο ήρθε αρκετά εύκολα και μάλιστα ο 63χρονος τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να ανακατέψει και αρκετά την τράπουλα προκειμένου να επαναφέρει στον ρυθμό που ήθελε αρκετούς ποδοσφαιριστές τους.

Για να τα καταφέρει φυσικά βοήθησε το «εκρηκτικό» ξεκίνημα όπου η Νάπολι σημείωσε τρία γκολ μέχρι το 37’ με τους Ανκίσα (6’, 12’) και Κβαρατσκέλια. Στη συνέχεια, μπορεί η Τορίνο να μείωσε με τον Σανάμπρια (44’), ωστόσο, δεν βρήκε άλλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Τώρα οι «παρτενοπέι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στους «16» του Champions League. Είναι «αψεγάδιαστοι» στον όμιλο, έχοντας ξεκινήσει με το «σαρωτικό» 4-1 επί της Λίβερπουλ, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική με ένα ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα της Ρέιντζερς (0-3).

Άγιαξ – Νάπολι: Στατιστικά & Προϊστορία 04/10/2022

  • Μικρό το δείγμα στη μεταξύ τους προϊστορία. Μόλις δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες με τις νίκες να είναι μοιρασμένες.
  • Αήττητη τη φετινή χρονιά η Νάπολι (9-2-0), που μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Οι 5/6 από τις νίκες της Νάπολι συνδυάστηκαν με Over 2.5 Γκολ.
  • Εκτός έδρας φέτος οι «παρτενοπέι» έχουν 4 νίκες (οι 3 σερί) και μία ισοπαλία.
  • Τρία ματς χωρίς νίκη ο Άγιαξ (0-1-2) σε όλα επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.
  • Στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ είναι αήττητος φέτος (4-1-0).
  • Στα 4/5 ματς στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» η ομάδα του Σρέντερ έχει σκοράρει Over 3.5 Γκολ

Άγιαξ – Νάπολι: Προγνωστικά 04/10/2022

Κομβικό ματς για το μέλλον και των δύο στη διοργάνωση. Ο Άγιαξ είναι λογικό να «ψάχνεται» ακόμη με τον νέο προπονητή, όμως δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματά του. Συν τοις άλλοις στην έδρα του ενισχύεται σημαντικά και παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εννοείται πως δεν θα πάει σε ένα ματς όπου οδηγός του θα είναι ο ενθουσιασμός, ωστόσο, το εύκολο γκολ στο γήπεδό του του λύνει τα χέρια.

Η Νάπολι επίσης θα ψάξει το γκολ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ακόμη και στα πιο ζόρικα ματς είναι σε θέση να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της. Επίσης, δείχνει να έχει καλύτερη εικόνα σε όλους τους τομείς και αυτή τη στιγμή έχει πλεονέκτημα απέναντι στον «Αίαντα».

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2.35 ΤΟ Χ2 & GG ΣΤΗ ΝΟVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άγιαξ – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

ajax napoli4 novibet


Άγιαξ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/10/2022

Ο Μπέρχαους αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στη Γκο Αχέντ Ιγκλς και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Από την άλλη πλευρά ο μπακ, Σάντσες και ο εξτρέμ Κονσεϊσάο, δεν είναι ακόμη στο 100% και θεωρείται δύσκολο να πάρουν χρόνο στο 4-3-3, στο οποίο θα στηριχτεί και πάλι ο Σρέντερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πάσφεϊρ – Ρενς, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ – Μπέρχαους, Αλβάρες, Τέιλορ – Τάντιτς, Οκάμπος, Μπέρχβαϊν

ajax napoli7 novibet

Νάπολι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/10/2022

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα αρκετών ποδοσφαιριστών στο ματς με την Τορίνο. Στα θετικά το γεγονός πως οι Πολιτάνο και Λοσάνο έδειξαν σε καλή κατάσταση ύστερα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Τραυματίας παραμένει ο φορ Οσιμέν!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Μάριο Ρούι – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Ρασπαντόρι, Κβαρατσκέλια

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ