el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αντβέρπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/08/2023

Ραντεβού με την ιστορία για την ΑΕΚ. Μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ταξιδεύει στο Βέλγιο και αντιμετωπίζει την Αντβέρπ (22:00) στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Champions League.

H «Ένωση» πρέπει να ξεχάσει τη μαγική βραδιά με τους Κροάτες στη Νέα Φιλαδέλφεια και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καλείται να αλλάξει… τσιπάκι με φόντο μία θέση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαρκ Βαν Μπόμελ ξεκινά τώρα το φετινό ευρωπαϊκό της ταξίδι και είναι δεδομένο πως θα δώσει τα πάντα ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα γκρουπ του Champions League.

Για το μεγάλο ματς στο Bosuilstadion της Αμβέρσας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Αντβέρπ – ΑΕΚ: Παρουσιάση, Ανάλυση 22/08/2023

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Βέλγιο και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με την Αντβέρπ  (22:00) για τα πλέι-οφ του Champions League.

Στο 90ο λεπτό του δεύτερου αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όλα έμοιαζαν χαμένα. Οι Κροάτες είχαν το προβάδισμα με 2-0 και κρατούσαν στα χέρια τους την πρόκριση, όμως, λίγο πριν τη λήξη, μίλησε η «καρδιά» της ΑΕΚ. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα πάλεψαν μέχρι τέλους και δικαιώθηκαν, αφού τα δύο μεγάλα γκολ των Σέρχιο Αραούχο και Ντομαγκόι Βίντα έστειλαν την Ντιναμό στο καναβάτσο και έδωσαν στην «Ένωση» το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Champions League, αφού είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη των «κιτρινόμαυρων» στο «Μάξιμιρ» με 2-1.

«Αποδείξαμε ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είναι εύκολο σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση να βάλεις τέσσερα γκολ σε αυτή την Ντιναμό. Επίσης, κάναμε και πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος δημιούργησε και τις έκανε γκολ. Μένουν πολλά θετικά πράγματα από το παιχνίδι, πολλά που μπορούν να διορθωθούν. Η αγάπη που έδειξαν οι παίκτες είναι σημαντική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ματίας Αλμέιδα, που είδε ξανά τις αλλαγές του (Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Ελίασον) να τον δικαιώνουν και να αλλάζουν τη ροή της αναμέτρσησης.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα και ετοιμάζεται για δύο «τελικούς» κόντρα στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ με φόντο μία θέση στους ομίλους του Champions League. Η «Ένωση» δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς και θα είναι ενισχυμένη, αφού στη λίστα δηλώθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο επιθετικός Έκι Πόνσε.

Στην άλλη πλευρά, η Αντβέρπ προετοιμάζεται χωρίς τους Μπιορν Ένχελς, Κόμπε Κορμπανί, Νταβίνο Βέρχουλστ και Όρτιν Ντε Βόλφ, όμως, σε γενικές γραμμές, ο Μαρκ Βαν Μπόμελ υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του βασικού κορμού του. Είναι πάντως δεδομένο πως η Αντβέρπ πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη σε σχέση με όσα έδειξε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Βεγλίου, όπου «έγραψε» δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες σε φιλικό προετοιμασίας, στο οποίο η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα με 3-0, μετά από γκολ των Φαν Βέερτ, Ζίνι και Κοσίδη.


Αντβέρπ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 22/08/2023

Μεγάλο, αλλά και δύσκολο για προβλέψεις το ματς στο Βέλγιο. Η ΑΕΚ πηγαίνει στην Αμβέρσα με τρομερή ψυχολογία αλλά και με αγωνιστικά θέματα, καθώς έπαιξε δύο «τελικούς» σε διάστημα πέντε ημερών χωρίς να έχει «φτιάξει» ρυθμό. Αυτό ίσως παίξει ρόλο κόντρα σε μία ομάδα που έχει ήδη τέσσερα επίσημα ματς εντός συνόρων, όμως, στην άλλη μεριά, είναι ξεκάθαρο ότι η Αντβέρπ «ψάχνεται» στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς.

Έτσι, το ματς «γέρνει» προς την ισορροπία και  δεν αποκλείεται να κριθεί στο γκολ.

Για το παιχνίδι στο Βέλγιο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71 ΣΤΗ NOVIBET

Στα δύο ματς με την Ντιναμό, η ΑΕΚ έδειξε σε πολλές περιπτώσεις την ποιότητά της στη μεσοεπιθετική γραμμή. Τα τέσσερα γκολ και οι ακόμα πέντε – έξι σημαντικές ευκαιρίες μιλούν από μόνα τους. Από εκεί και πέρα όμως, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παρουσίασε θέματα στο αμυντικό κομμάτι και η Αντβέρπ, μία ομάδα με καλή επιθετική λειτουργία σε γενικές γραμμές, ίσως τα εκμεταλλευτεί.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Αφού επέστρεψε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, ο Αραούχο εξελίχθηκε ξανά σε κομβικό «κομμάτι» για την ΑΕΚ. Στην Κροατία είχε συμμετοχή στο μεγάλο γκολ του Γαλανόπουλου και στη ρεβάνς κράτησε την ΑΕΚ ζωντανή με ένα εκπληκτικό τέρμα στις καθυστερήσεις. Ο Αργεντινός μπορεί να εξελιχθεί σε game changer για τον Αλμέιδα και δεν αποκλείεται να βάλει ξανά το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Η κούραση στα πόδια των παικτών του και η ταυτότητα ενός εκτός έδρας ευρωπαϊκού παιχνιδιού ίσως αναγκάσει τον Ματίας Αλμέιδα να στραφεί σε μία πιο συντηρητική και προσεκτική προσέγγιση. Η ΑΕΚ δεν θα πιέσει καταστάσεις, αφού η καθοριστική ρεβάνς θα παιχτεί μπροστά στο κοινό της και σίγουρα θα προσπαθήσει να κρατήσει τους Βέλγους μακριά από την εστία του Στάνκοβιτς.

antwerp aek prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αντβέρπ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αντβέρπ – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 22/08/2023

Η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Βέλγιο χωρίς προβλήματα με τραυματισμούς και, παράλληλα, η αποστολή περιλαμβάνει την προσθήκη του Έκι Πόνσε. Ο Αλμέιδα ίσως σκεφτεί να αλλάξει την ενδεκάδα του και οι Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Ελίασον, Γαλανόπουλος είναι σίγουρα υποψήφιοι για να πάρουν φανέλα βασικού.

Για την Αντβέρπ, εκτός δράσης είναι οι Κορμπανί, Ένχελς, Βέρχουλστ και Ντε Βολφ, όμως ο  βασικός κορμός της ομάδας είναι έτοιμος για την 1η μάχη με την «Ένωση».

Αντβέρπ (4-3-3): Μπουτέζ – Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λετ, Άβιλα – Μπαλικβίσα, Ετζούκε, Εκέλενκαμπ – Οντρέικα, Γιάνσεν, Κερκ

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Σιμάνσκι, Ελίασον – Τσούμπερ (Αραούχο), Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ