el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αργεντινή – Μεξικό: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προϊστορία 26/11/2022

Πρόωρος τελικός στο Lusail για Αργεντινή και Μεξικό που συγκρούονται (Σάββατο, 21.00) για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε σίγουρα «στραβά» για την παρέα του Μέσι, που έπεσε θύμα της μεγαλύτερης έκπληξης μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και ηττήθηκε με ανατροπή από τη Σαουδική Αραβία. Από την άλλη, το Μεξικό μπορεί να πήρε βαθμό κόντρα στην Πολωνία (0-0), ωστόσο, καλείται να σταθεί όρθιο σε μία ακόμη πιο δύσκολη αποστολή για να διατηρήσει ή να αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Lusail Iconic Stadium». Είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητά 80.000 θεατών και θα φιλοξενήσει και τον τελικό. Το κόστος του άγγιξε τα 789εκατ. ευρώ και η διακόσμησή του, που τη νύχτα παραπέμπει σε φανάρι, είναι εμπνευσμένη από μπολ και σερβίτσια του αραβικού κόσμου.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο Βέλγιο και τον Καναδά για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

argentina mexico2 novibet


Αργεντινή – Μεξικό: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/11/2022

Τα έκανε «μαντάρα» στην πρεμιέρα και τα όνειρα έγιναν… εφιάλτες. Η Αργεντινή παρότι μπήκε καλά στο παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Μέσι δεν κατάφερε να «τελειώσει τη δουλειά». Βασικά τα… χάλαγε στις λεπτομέρειες, αφού τρία γκολ της ακυρώθηκαν για οφσάιντ.

Το χειρότερο όλων ήταν πως η χαλάρωση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αποδείχτηκε καταστροφική. Στις δύο μοναδικές τελικές τους προς την εστία οι Σαουδάραβες βρήκαν δύο γκολ (48’, 53’), «γύρισαν» το παιχνίδι και στη συνέχεια «παγίδευσαν» την «αλμπισελέστε». Ξυπνώντας άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν της, η Αργεντινή έδειχνε να χάνει τη Γη κάτω απ’ τα πόδια της. Ο Σκαλόνι αλλά και οι παίκτες του βρίσκονταν σε πανικό και η Σαουδική Αραβία, που τακτικά ήταν άψογη, τους οδήγησε στην ήττα-σοκ.

argentina mexico3 novibet

Τα πράγματα είναι απλά για την Αργεντινή. Χρειάζεται το 2/2 στα δύο για να περάσει σίγουρα στην επόμενη φάση και να μη μπλέξει σε άσχημα σενάρια, μα πάνω απ’ όλα για να έχει πιθανότητες να τα καταφέρει θα χρειαστεί καθαρό μυαλό.

«Αυτό το γκρουπ ξεχωρίζει για την ενότητα και τη δύναμή του. Είναι η στιγμή να αποδείξουμε πως είμαστε πραγματικά δυνατοί. Έχουμε καιρό να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση αλλά πρέπει να σκεφτούμε όσα έρχονται και να προετοιμαστούμε καλά. Για όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται αλλά και για εμάς είναι μεγάλη η απογοήτευση. Δεν το περιμέναμε. Είναι η στιγμή που πρέπει να μείνουμε πιο ενωμένοι από ποτέ. Δεν το περιμέναμε αλλά εξαρτάται από εμάς», ήταν τα λόγια του Μέσι.

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονζάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ)

Μέσοι: Ροντρίγκο Ντε Πάουλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακάλιστερ (Μπράιτον), Γκίντο Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντες (Μπενφίκα), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Αλβάρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλμάδα (Ατλάντα), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)

argentina mexico5 novibet

Ως τελικό αντιμετωπίζουν το προσεχές ματς και στο Μεξικό. Το 0-0 κόντρα στην Πολωνία έδωσε τον πρώτο βαθμό στους «Αζτέκους», ωστόσο, δεν θα είναι αρκετός αν δεν υπάρξει συνέχεια. Τις «βάσεις» της έβαλε ο Οτσόα, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Λεβαντόφσκι (54’) κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του, που έμεινε όρθια στο ματς όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αφού και πάλι η δημιουργία ήταν το πρόβλημα της ομάδας.

Ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης κόντρα στην Αργεντινή το κεντρικό πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Τάτα Μαρτίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός του Μεξικό έχει την ευκαιρία να πάρει διπλή εκδίκηση. Μία για την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της «αλμπισελέστε» και μία για τους Μεξικανούς για τους αποκλεισμούς του 2006 (2-1) και του 2010 (3-1). Ο ίδιος, βάσει των ρεπορτάζ, φαίνεται να παίζει το «κεφάλι» του, αφού του ασκείται έντονη κριτική κι αν δεν καταφέρει να περάσει στη φάση των «16» πιθανότατα η συνεργασία του δεν θα ανανεωθεί.

Πάντως, άπαντες στην ομάδα δείχνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο και αφήνουν στην άκρη αχρείαστες σκέψεις. Μάλιστα, τονίζουν πως δεν επηρεάζει τα πλάνα τους η μεγάλη γκέλα της Αργεντινής στην πρεμιέρα. «Όλοι σκέφτονται σαν να είχαν συμβεί τα… λογικά. Ήταν μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αλλά για εμάς όλα τα ματς είναι τελικοί».

To ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Γκιγιέρμο Οτσόα (Αμέρικα), Ροδόλφο Κότα (Λεόν), Αλφρέδο Ταλαβέρα (Χουάρες)

Αμυντικοί: Kέβιν Άλβαρες (Πατσούκα), Νέστορ Αραούχο (Αμέρικα), Χεράρδο Αρτεάγα (Γκενκ), Χεσούς Γκαγιάρδο (Μοντερέι), Έκτορ Μορένο (Μοντερέι), Σέζαρ Μόντες (Μοντερέι), Χόρχε Σάντσες (Άγιαξ), Τζόχαν Βάσκες (Κρεμονέζε).

Μέσοι: Έντσον Άλβαρες (Άγιαξ), Ρομπέρτο Αλβαράδο (Γουαδαλαχάρα), Κάρλος Αντούνα (Κρουζ Αζούλ), Λουίς Τσάβες (Πατσούκα), Χοσέ Γκουαρδάδο (Μπέτις), Έρικ Γκουτιέρες (Αϊντχόφεν), Έκτορ Ερέρα (Χιούστον), Ορμπελίν Πινέδα (ΑΕΚ), Κάρλος Ροντρίγκες (Κρουζ Αζούλ), Λουίς Ρόμο (Μοντερέι)

Επιθετικοί: Μορί Φούνες (Μοντερέι), Ραούλ Χιμένες (Γουλβς), Ίρβινγκ Λοσάνο (Νάπολι), Ένρι Μαρτίν (Αμέρικα) Αλέξις Βέγα (Γουαδαλαχάρα)

argentina mexico4 novibet

Αργεντινή – Μεξικό: Στατιστικά & Προϊστορία 26/11/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 23 φορές. Η Αργνετινή μετράει 15 επικρατήσεις, 2 φορές έχει νικήσει το Μεξικό, ενώ 6 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Σε Μουντιάλ η Αργεντινή έχει τρεις νίκες κόντρα στο Μεξικό, με τις δύο τελευταίες να είναι στη φάση των «16».
  • Over 2.5 Γκολ η πρώτη αναμέτρηση της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Under 2.5 Γκολ η πρεμιέρα των Μεξικανών.
  • Αργεντινή και Μεξικό δέχτηκαν Under 2.5 Κίτρινες Κάρτες στα πρώτα τους παιχνίδια στη διοργάνωση.

Αργεντινή – Μεξικό: Προγνωστικά 26/11/2022

Ματσάρα που θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων. Η παράδοση δείχνει Αργεντινή, όμως έχουμε δει και στο παρελθόν πως το βάρος και η πίεση επηρεάζουν την ομάδα. Το Μεξικό επίσης έχει ζητήματα ψυχολογίας κάθε φορά που βρίσκει απέναντί του την «αλμπισελέστε» όμως θα πρέπει να τα αφήσει στην άκρη. Περιμένουμε οριακό ματς με μπόλικη τακτική και υπομονή από τους δύο πάγκους.

ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Είναι δεδομένο πως μία τόσο οριακή μονομαχία, όπου κανείς δεν έχει το περιθώριο ήττα θα ανεβάσει στα «κόκκινα» την ένταση. Και οι δύο ομάδες ξέρουν καλά πως να κόβουν τον ρυθμό αλλά και τον αντίπαλο.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αργεντινή: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/11/2022

Στην Αργεντινή μετά την ήττα ο Σκαλόνι έχει αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο του στα πειράματα με φόντο τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Έδειξε να σκέφτεται τρεις-τέσσερις αλλαγές αλλά είναι ένας προπονητής που δύσκολα «χαλάει» τον κορμό του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνες – Μολίνα, Λ.Μαρτίνες, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Φερνάντες, Ντε Πάουλ, Παρέδες – Ντι Μαρία, Μέσι, Λαουτάρο

argentina mexico7 novibet

Μεξικό: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/11/2022

Ούτε ο Τάτα Μαρτίνο έχει είναι φαν των πολλών αλλαγών. Σε σχέση μάλιστα με τον Σκαλόνι φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα επιλέξει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Οτσόα – Σάντσες, Μοντές, Μορένο, Γκαγιάρντο – Άλβαρες, Ερέρα, Τσάβες – Βέγκα, Λοσάνο – Μαρτίν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ