el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αργεντινή – Αυστραλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/12/2022

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Αργεντινή που μπαίνει στη φάση των νοκ-άουτ του Μουντιάλ με στόχο το όνειρο της κατάκτησης. Απέναντί της θα βρει μία από τις ομάδες-έκπληξη του Μουντιάλ, καθώς λίγοι περίμεναν πως οι Αυστραλοί θα καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο των «16» από τον όμιλό τους.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «8» την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ολλανδία – ΗΠΑ. Το ματς είναι νοκ-άουτ και εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Ahmad Bin Ali Stadium». Είναι ένα από τα γήπεδα της διοργάνωσης που ανακατασκευάστηκαν. Είχε χωρητικότητα 22.000 θεατών και ύστερα από το «λίφτινγκ» φιλοξενεί πλέον 44.000 θεατές. Αποτελεί την έδρα της Αλ Ραγιάν με το όνομα να προέρχεται από τον άλλοτε εμίρη του Κατάρ.

argentina australia2 novibet

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Αγγλία και τη Σενεγάλη για τη φάση των «16» Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Αργεντινή – Αυστραλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/12/2022

Τέλος καλό, όλα καλά για την Αργεντινή στη φάση των ομίλων και με μαζί με το εισιτήριο των «16» αρχίζουν και τα πραγματικά τεστ για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι. Το φινάλε της στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ ήταν πειστικό αφού με τη δεύτερη καλή της εμφάνιση «εξαφάνισε» την Πολωνία και με το 2-0 πήρε και την πρωτιά του ομίλου, που σε πρώτη φάση της ανοίγει τον δρόμο για τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Η «αλμπισελέστε» είχε εξαιρετική παρουσία. Επέβαλε με άνεση τον ρυθμό της, όμως έχασε την ευκαιρία να βρει το γκολ που άξιζε στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο 39ο λεπτό. Το βασικό πάντως ήταν πως το μυαλό της ομάδας δεν «χάλασε». Συνέχιζε να πιέζει μέχρι το φινάλε και με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο ΜακΆλιστερ (46’) άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους, αφού η Αργεντινή συνέχισε να αποδίδει σε υψηλά στάνταρ και στο 67ο λεπτό κλείδωσε με υπέροχο σουτ του Άλβαρες τη νίκη, την πρόκριση αλλά και την πρωτιά στον όμιλο. Στο τελευταία διάστημα του ματς, η ομάδα του Σκαλόνι κατέβασε ελαφρώς στροφές και έκανε συντήρηση ενόψει της συνέχειας.

argentina australia3 novibet

Από εδώ και πέρα αρχίζουν για τον Σκαλόνι και τους παίκτες του οι πραγματικές δοκιμασίες για την επιστροφή στην κορυφή του κόσμου ύστερα από το 1986. Βέβαια, οι οιωνοί δείχνουν να είναι μαζί της. Το άστοχο πέναλτι του Μέσι είναι οιωνός κούπας για την Αργεντινή, που στις δύο προηγούμενες κατακτήσεις της, είχε χάσει πέναλτι στα τελευταία ματς των ομίλων!

argentina australia4 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονζάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ)

Μέσοι: Ροντρίγκο Ντε Πάουλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακάλιστερ (Μπράιτον), Γκίντο Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντες (Μπενφίκα), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Αλβάρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλμάδα (Ατλάντα), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)

argentina australia5 novibet

Αθόρυβα έκανε το «μπαμ» η Αυστραλία και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Μουντιάλ για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη ύστερα από το 2006 στη Γερμανία. Τα «καγκουρό» έκαναν τους Αυστραλούς να ξαγρυπνήσουν και στο τέλος να πανηγυρίσουν έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία με τη νίκη 1-0 απέναντι στη Δανία. Το «χρυσό» γκολ του Λέκι στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης έφερε κόντρα στα προγνωστικά Μουντιάλ την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Δεδομένα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της διοργάνωσης. Η Αυστραλία ξεχωρίζει για τη μαχητικότητά της και τη δυνατότητά της να αξιοποιεί τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργεί στα παιχνίδια της. Δεν είναι τυχαίο πως σκόραρε από ένα γκολ σε όλα τα ματς του ομίλου της, ενώ στηριζόμενη στην άμυνά της «κλείδωσε» μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γαλλία (4-1) τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Τυνησία (1-0) και Δανία (1-0).

argentina australia7 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ράιαν (Κοπεγχάγη), Βούκοβιτς (Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς), Άντριου Ρέντμεϊν (Σίδνεϊ).

Αμυντικοί: Μπέχικ (Νταντί Γ.), Ντέγκενεκ (Κολούμπους Κρου), Ράιτ (Σάντερλαντ), Κάρατσιτς (Μπρέσια), Σούταρ (Στόουκ), Άτκινσον, Ρόουλς (Χαρτς), Κινγκ (Οντένσε), Ντενγκ (Άλμπιρεξ Νιιγκάτα).

Μέσοι: Μούι (Σέλτικ), Ιρβάιν (Ζ. Πάουλι), Χρούστιτς (Βερόνα), Μακ Γκρι (Μίντλεσμπρο), Μπάκους (Σ. Μίρεν), Ντέβλιν (Χαρτς).

Επιθετικοί: Λέκι, ΜακΚλάρεν (Μέλμπουρν Σίτι), Μέιμπιλ (Κάδιθ), Ντιούκ (Οκαγιάμα), Μπόιλ (Χιμπέρνιαν), Γκούντγουιν (Αντελάιντ Γιουν.), Κάμινγκς, Κουόλ (Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς)

argentina australia6 novibet

Αργεντινή – Αυστραλία: Στατιστικά & Προϊστορία 03/12/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί επτά φορές με την Αργεντινή να μετράει 5 νίκες. Μία έχει η Αυστραλία, ενώ ένα ματς ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.
  • Για πέμπτη διαδοχική φορά περνάει στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ η «αλμπισελέστε».
  • Σε έξι παρουσίες σε Παγκόσμιο Κύπελλο τα «κανγκουρό» παίρνουν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στους «16».
  • Οι δύο ομάδες έχουν βρει δίχτυα σε όλα τα ματς της διοργάνωσης. Η Αργεντινή έχει πετύχει 5 γκολ, ενώ η Αυστραλία 3.
  • Δύο σερί νίκες μετράει η «αλμπισελέστε» με Ακριβές Σκορ 2-0, δύο διαδοχικές επικρατήσεις με το ίδιο σκορ μετρούν και τα «κανγκουρό» με 1-0.
  • Από ένα Over 2.5 Γκολ και δύο διαδοχικά Under 2.5 Γκολ και No Goal προέρχονται οι δύο ομάδες στους ομίλους.

Αργεντινή – Αυστραλία: Προγνωστικά 03/12/2022

Η Αργεντινή είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Δικαιολογημένα. Ανεβάζει σταθερά ρυθμό στα παιχνίδια της και επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση που βρίσκεται. Απέναντι στην Αυστραλία ξέρει πως πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να πετύχει τον στόχο της. Τα «κανγκουρό» δεν νιώθουν πίεση και αυτό είναι μεγάλο «όπλο» σε τέτοια ματς. Θα μείνουν πιστά στο πλάνο τους και σαν βάση του παιχνιδιού τους θα χρησιμοποιήσουν την άμυνα. Βέβαια, στον ρυθμό της «αλμπισελέστε» δύσκολα θα βρουν λύσεις…

ΤΟ COMBO BET 1 & UNDER 3.5 ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

argentina australia8 novibet

Αργεντινή: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/12/2022

Η λογική λέει πως ο Σκαλόνι δεν θα «πειράξει» την ενδεκάδα του, η οποία έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί εξαιρετικά κόντρα στην Πολωνία και να πιέσει ασφυκτικά μια ομάδα που θα έχει ξεκάθαρα αμυντικούς προσανατολισμούς. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα διατηρήσει όπως όλα δείχνουν και ο Άλβαρες, που δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Φερνάντες, Ντε Πάουλ, ΜακΆλιστερ – Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες

argentina australia9 novibet

Αυστραλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2022

Ο Άρνολντ εξακολουθεί να περιμένει τον δεξιό μπακ, Άτκινσον, ο οποίος δεν ήταν έτοιμος με τη Δανία. Αν δεν προλάβει τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα διατηρήσει ο Κάρασιτς, ο οποίος πάντως «κούμπωσε» καλά μαζί με τους Σούταρ και Ρόουλς, οι οποίοι δεν κουνιούνται από τα στόπερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Ράιαν – Ντέγκενεκ, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχικ – Μόι – Γκούντγουιν, ΜακΓκρι, Ιρβάιν, Λέκι – Ντιούκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ