el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης – Αραράτ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/08/2023

Πρόωρος «τελικός» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Αραράτ (21:15) και ψάχνει νίκη πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης στην Αρμενία αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, όμως, σε πρώτη φάση, διατηρεί την ταμπέλα του φαβορί στην ομάδα του Τόλη Τερζή, η οποία θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει στο σπίτι της και μπροστά στο κοινό της.

Για το μεγάλο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το φιλικό της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ στη γειτονική χώρα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Europa Conference League!


Άρης – Αραράτ: Παρουσίαση, Ανάλυση 03/08/2023

Ήρθε η ώρα για την πρόκριση στον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται την Αραράτ (21:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ψάχνουν νίκη για να κερδίσουν το εισιτήριο που θα τους οδηγήσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η πρεμιέρα στην Αρμενία δεν κύλησε όπως θα ήθελε, όμως σίγουρα ολοκληρώθηκε χωρίς… απώλειες. Ο Άρης εμφανίστηκε ασύνδετος και με αρκετά ζητήματα στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι, όμως τελικά έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Αραράτ, αποτέλεσμα που σαφώς διατηρεί την ταμπέλα του φαβορί δίπλα στην ομάδα του Τόλη Τερζή.

«Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Δεν είχαμε καλές αποστάσεις και δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο γήπεδό μας όμως, η κατάσταση θα είναι διαφορετική», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη σχετικά με το ματς, περιμένοντας σίγουρα περισσότερα από την πλειοψηφία των παικτών του.

Βέβαια, όλα δείχνουν πως θα γίνουν παρεμβάσεις στις επιλογές για την αρχική ενδεκάδα και πως ο Τερζής θα προτιμήσει ένα πιο επιθετικό σχήμα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προτιμηθεί ο Μορόν για την κορυφή της επίθεσης. Θέση βασικού διεκδικούν και οι Πάβιτσιτς, Κάρλσον και Φεράρι.

Αντίθετα, εκτός δράσης θα μείνει και σε αυτό το ματς ο Γιακούμπ Μπράμπετς. Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής του Άρη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν προλαβαίνει να είναι στο 100% της κατάστασής του για το κρίσιμο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην άλλη μεριά, η Αραράτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι έτοιμη να κυνηγήσει μία μεγάλη πρόκριση. Οι Αρμένιοι γνωρίζουν ότι χρειάζονται μία ιστορική υπέρβαση για να τα καταφέρουν, όμως έδειξαν και στο πρώτο ματς ότι μπορούν να κάνουν ζημιές και δεδομένα θα κυνηγήσουν το γκολ που θα βάλει πίεση στον Άρη και, ταυτόχρονα, θα τους δώσει ελπίδες για να φτάσουν κοντά σε ένα τεράστιο διπλό.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.


Άρης – Αραράτ: Προγνωστικά 03/08/2023

Η Αραράτ έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο ματς, αλλά ο σοβαρός Άρης δεν πρέπει να αντιμετωπίσει προβλήματα από τους Αρμένιους. Οι Θεσσαλονικείς μπορούν να κυριαρχήσουν, όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο στη ρεβάνς του 1-1.

Για το ματς στο «Κλεάνθης» Βικελίδης επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

NΙΚΗ ΑΡΗ ΚΑΙ G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Η Αραράτ καταγράφει συνεχώς G/G στα επίσημα παιχνίδια της και στο πρώτο ματς έδειξε πως μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Έτσι, δεν αποκλείεται να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που σίγουρα μπορεί να κάνει και ο Άρης. Παρά την εικόνα στην Αρμενία, οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν την εμπειρία και την ποιότητα για να «καθαρίσουν» την πρόκριση και αυτό ίσως συνδυαστεί με αρκετά γκολ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΑΡΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης θα προσπαθήσει να επιβάλλει από νωρίς τον ρυθμό του και να κυριαρχήσει, πιέζοντας την Αραράτ από το 1ο λεπτό. Είναι σίγουρο ότι θα βρει ευκαιρίες και ότι μπορεί να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

aris ararat prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Αραράτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Αραράτ: Νέα, Απουσίες, Πιθανή Ενδεκάδα 03/08/2023

Η απουσία του Μπράμπετς προβληματίζει τον Τόλη Τερζή, αφού ο έμπειρος στόπερ είναι ο ηγέτης στην άμυνα. Όλα δείχνουν πως ο Οντουμπάτζο θα παίξει ξανά ως υπηρεσιακός σέντερ μπακ, όμως θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές μεσοεπιθετικά, αφού οι Μορόν, Κάρλσον και Τζούρασεκ προβάρουν φανέλα βασικού. Επίσης, ο Φεράρι αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ματαρίτα στα αριστερά της άμυνας, ενώ η Αραράτ θα εμπιστευτεί τους ίδιους έντεκα με το πρώτο ματς.

Άρης (4-3-3): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι – Νταρίντα, Ρουπ, Τζούρασεκ – Κάρλσον, Μορόν, Πάλμα

Αραράτ (4-3-3): Ερμάκοφ – Αλεμάο, Μπουένο, Σέιντ, Γκριγκοριάν – Ομπιέρο, Καστανέιρα, Τέρα – Γιένε, Έζα, Σερομπιάν

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ