el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Άρης – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/02/2023

Ο Άρης φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) για την 24η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη των Playoffs. Για τη σημαντική αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κανονική περίοδος βαδίζει στο τέλος της και όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα και καθοριστικά για την κατάταξη.

Ένα εξ αυτών διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν 6 βαθμοί και… μία θέση στην προνομιούχο εξάδα που δίνει εισιτήριο για τα Playoffs.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Άρης – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/02/2023

Η αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» πρόκειται για «τελικό» που οδηγεί στην εξάδα.

Οι Θεσσαλονικείς (34 βαθμοί) θέλουν να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα και τα Playoffs, με την ομάδα του Περιστερίου (28 βαθμοί) να παίζει από την πλευρά της το τελευταίο της χαρτί, ώστε να προλάβει το «τρένο» και να μην μπει στη διαδικασία των Playout.

Η βαθμολογική σημασία του αγώνα είναι μεγάλη και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν το «τρίποντο», προερχόμενοι από επιστροφή στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Απόστολου Τερζή επιχειρεί την ανασύνταξή της μετά την απομάκρυνση του Άλαν Πάρντιου, προκειμένου να μη χάσει το ευρωπαϊκό τρένο και αφού τερμάτισε το σερί τρων τριών, θέλει να κοιτάξει ψηλότερα.

Όσο για τους Περιστεριώτες, η νίκη επί του Λεβαδειακού έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων με 3 ισοπαλίες και την ήττα στο Βόλο, με ξεκάθαρο στόχο πλέον να είναι η διεκδίκηση ως το τέλος μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.


Άρης – Ατρόμητος: Στατιστικά & Προϊστορία 26/02/2023

  • Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι.
  • Σε 33 αγώνες στο πρωτάθλημα ο Άρης έχει 14 νίκες, 7 μετρά ο Ατρόμητος, ενώ 12 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης έχει 9 νίκες, 4 έχει ο Ατρόμητος και 3 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.
  • Τις δύο προηγούμενες σεζόν οι «κίτρινοι» επικράτησαν με το ίδιο σκορ (3-0), ενώ ο Ατρόμητος είχε νικήσει (1-2) το 2020 στο πιο πρόσφατο «διπλό» του στην «κίτρινη» έδρα.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ο Άρης πέρασε εντυπωσιακά από το Ηράκλειο με το 0-3 επί του ΟΦΗ, χάρη στα γκολ των Ρουπ (10’), Νταρίντα (30′) και Ιτούρμπε (90′).
  • Ο Ατρόμητος αντίστοιχα νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό στο Περιστέρι με σκόρερ τον Ροτάριου (33’).
  • Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης 7-2-2.
  • Ο Ατρόμητος αντίστοιχα εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-2-7, , με τελευταίο «τρίποντο» το 1-0 με τον ΟΦΗ (22/12).
  • Σε 23 αγώνες ο Άρης έχει μόλις 6 G/G.
  • Στις 4 τελευταίες νίκες του ο Ατρόμητος δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ στις 7 εκ των 8 ηττών του έχει δεχθεί 2 τέρματα, με εξαίρεση το 1-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Η βαθμολογία της Super League

 


Άρης – Ατρόμητος: Προγνωστικά 26/02/2023

Σπουδαίο βαθμολογικά παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να καλείται να υπερασπιστεί τη διαφορά που έχει από τον Ατρόμητο, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η θέση του στην εξάδα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε θα πουν «όχι» και σε ισοπαλία, την ώρα που οι Περιστεριώτες χρειάζονται περισσότερο το «τρίποντο», με τη διπλή ευκαιρία να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Με την ίδια λογική, αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι, που μπορεί να κριθεί ακόμα και στο ένα γκολ.

ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ & UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Άρης – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης: Απουσίες & Ενδεκάδα 26/02/2023

Ο Άρης θέλει να πατήσει στο σχήμα που έφερε την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες, με τον Ιτούρμπε να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση διεκδικεί και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Ενκουλού, Μπράμπετς, Ετέμπο, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Νταρίντα, Ρουπ, Καμαρά.

Ατρόμητος: Απουσίες & Ενδεκάδα 26/02/2023

Ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με τον Κρις Κόουλμαν να παρατάσσει την ομάδα του με λογική «τριπόντου».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Καμαρά, Ροτάριου, Τζαβίδας, Ρομπάιγ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ