el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρης – Ντιναμό Κιέβου: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/08/2023

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» περιμένει ένα μεγάλο ματς: Ο Άρης υποδέχεται στις 21:15 τη Ντιναμό Κιέβου, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγχώθηκε από την Αραράτ στον προηγούμενο γύρο, όμως ένα γκολ του Φαμπιάνο στη ρεβάνς (1-0) ήταν αρκετό για να ολοκληρώσει τη… δουλειά. Τώρα, ο πήχης ανεβαίνει για τον Άρη και το εμπόδιο της ιστορικής, αλλά ταλαιπωρημένης λόγω του πολέμου Ντιναμό απαιτεί μεγάλη προσοχή και τεράστια προσπάθεια.

Για την πρώτη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ματς της Θεσσαλονίκης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Europa Conference League!


Άρης – Ντιναμό Κιέβου: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/08/2023

Ώρα Ντιναμό Κιέβου για τον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τους Ουκρανούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:15) και θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa Conference League.

Μπορεί να τα… χρειάστηκε κόντρα στην Αραράτ, όμως, στο τέλος, έκανε αυτό που έπρεπε. Ένα γκολ του Φαμπιάνο στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης έφερε τη νίκη πρόκρισης στη Θεσσαλονίκη (1-0) και η ομάδα του Τόλη Τερζή ξεπέρασε το εμπόδιο των Αρμένιων, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Εκεί θα συναντήσει την ιστορική Ντιναμό Κιέβου, που πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση της ουκρανικής λίγκας, πίσω από τις Σαχτάρ, Ντνίπρο και Ζόρια. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις στο φετινό εγχώριο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και φυσικά στοχεύει στην παρουσία στους ομίλους του Europa Conference League, έχοντας ως «όπλο» την βαριά φανέλα της και τον πολύπειρο Αντρέι Γιαρμολένκο στην επιθετική της γραμμή.

Στον πλανήτη Άρη ξεχωρίζει φυσικά η έλευση του Μάρτιν Μοντόγια. Ο άλλοτε μπακ της Μπαρτσελόνα, που έπαιξε επίσης σε Ίντερ, Μπέτις, Βαλένθια και Μπράιτον, ανακοινώθηκε από τους «κιτρινόμαυρους» και ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως ο Ισπανός θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου, κάτι που δεν ισχύει για τους τραυματίες Γιακούμπ Μπράμπετς και Κίκε Σαβέριο.

Επιπρόσθετα, ο Αντρέ Γκρέι τέθηκε εκτός πλάνων και σύντομα θα αποχωρήσει, κάτι που αυτόματα θα φέρει στο προσκήνιο τον Λορέν Μορόν για την θέση του βασικού επιθετικού στο 4-3-3 του Τόλη Τερζή.

O Έλληνας τεχνικός καλείται πάντως να κάνει αλχημείες στην άμυνα, αφού η αποχώρηση του Εμπακατά δημιουργεί ακόμα έναν πονοκέφαλο. Όλα δείχνουν πως ο Ματαρίτα θα παίξει στο πλευρό του Φαμπιάνο ως στόπερ και πως οι Οντουμπάτζο – Φεράρι θα αγωνιστούν στις πλευρές της άμυνας. Ο Μοντόγια θα είναι πιθανότατα στον πάγκο, αλλά μοιάζει δύσκολο να αγωνιστεί, αφού δεν έχει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Στα… διαδικαστικά του ζευγαριού, η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 17 Αυγούστου στη Ρουμανία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης της Ουκρανίας. Η ομάδα που θα καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Μπεσίκτας – Νέφτσι στα πλέι-οφ του Europa League Conference League, με φόντο μία θέση στα γκρουπ της διοργάνωσης.


Άρης – Ντιναμό Κιέβου: Προγνωστικά 10/08/2023

Δύσκολο ματς για τον Άρη και αρκετά ερωτηματικά. Η Ντιναμό Κιέβου είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη δύναμη της έδρας και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό ως ξεκάθαρο αουτσάιντερ.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ντιναμό θα προσεγγίσει συντηρητικά το ματς, αφού στο πρόγραμμα υπάρχει και η ρεβάνς. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Άρη, με τον Τόλη Τερζή να ετοιμάζει ξανά σχήμα με τρία κεντρικά χαφ και σκέψη για παιχνίδι υπομονής και στρατηγικής. Αν όλα αυτά συμβούν, τότε το σκορ δεν θα ξεφύγει.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Λ.ΠΑΛΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Ο καλύτερος παίκτης της περσινής σεζόν σκόραρε ένα σημαντικό γκολ στην Αρμενία (στο 1-1 με την Αραράτ) και είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει ένα τέρμα και κόντρα στη Ντιναμό. Ο Πάλμα είναι πολύ επικίνδυνος για κάθε άμυνα και μπορεί να απειλήσει τους Ουκρανούς.

aris dynamo prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Ντιναμό Κιέβου έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Ντιναμό Κιέβου: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/08/2023

Ο Τόλης Τερζής θα προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού εκτός πλάνου βρίσκεται ο Εμπακατά (που αποχώρησε για την Γκαζιάντεπ) και ο Σαβέριο (λόγω τραυματισμού). Η άμυνα θα έχει μία κάπως… πειραματική εικόνα, με τον Ματαρίτα σε θέση στόπερ και το ερωτηματικό αφορά το χαφ που θα πλαισιώσει τους Νταρίντα και Ρουπ στη μεσαία γραμμή. Επίσης, ο Μορόν θα ξεκινήσει βασικός στο «9».

Στην απέναντι όχθη, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα εμπιστευτεί τους παίκτες που ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν στην εγχώρια λίγκα  με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Άρης (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ματαρίτα, Φεράρι – Νταρίντα, Ρουπ, Τζούρασεκ – Μενέντες, Μορόν, Πάλμα

Ντιναμό Κιέβου (4-3-3): Μπούσχαν – Τίμτσικ, Ντίατσουκ, Σιρότα, Ντούμπιντσακ – Σίντορτσουκ, Μπουγιάλσκι, Σαπαρένκο – Γιαρμολένκο, Βανάτ, Καμπάεφ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ